Sfaturi esențiale pentru orice mamă - prima parte

Un lucru pe care orice mamă își va da seama este că există lucruri pe care le învățăm doar în practică. De ce am decis să fac această postare cu sfaturile pe care le-am învățat în viața de zi cu zi ca mamă!

Am decis să deschid luna noiembrie cu cea mai utilă postare pe care am scris-o vreodată. Voi da toate sfaturile pe care le-am învățat de la Thomas în marra și după multe accidentări inutile. Lucruri pe care dacă le-aș fi cunoscut înainte mi-ar fi făcut viața mult mai ușoară. Deci, haideți:

Sfat 1: Scutecele din pânză nu sunt niciodată suficiente. Folosești mult și când alăptezi ...

Sfat 2: Scutecele de gură ... Scutecele de gură sunt scutecele din pânză tăiate în patru unități. Acestea sunt cele mai utile atunci când dinții cresc și se înmoaie mult sau în timpul unei răceli. Crede-mă, vei curăța foarte mult nasul și gura. Deci este mai bine să aveți muniție.

Sfat 3: Economisiți: Cele mai bune scutece de cârpă și gură sunt cele mai simple. Atenție! Fără broderie, etichete sau orice fel de podoabă. Acest lucru costă doar mai mult, irită pielea bebelușului și trebuie să te abții de la desen, ceea ce pare o prostie, dar în grabă îl îngreunează. Adică scutece plate !!! Cele pe care le-am folosit vând în cutii de 5 unități, cu aceleași puteți face scutece pentru gură.

Sfat 4: Aveți mai mult de un termometru acasă. Dacă nu, inevitabil vei ajunge să fii nevoit să mergi la cumpărături noaptea.

Sfat 5: Acele termometre pe care le atingeți doar pe frunte nu sunt de încredere.

[Related]

Sfat 6: Cumpărați inhalatoare care nu au nevoie de cana de plastic. Cumpărați cel mai simplu cu un cablu lung, fără tub. Este greu de utilizat ca un copil, așa că ușor!

Sfat 7: Țineți-vă! Hainele pe care le va purta cel mai mult copilul sunt corsete albe, așa că investește în ele și nu cumpără 100 de haine pentru ținuta copilului tău. Da, pierde foarte repede și nu, nu este o exagerare a nimănui.

Sfat 8: pantofii grei nu ajută pe nimeni care începe să meargă. Caută încălțăminte ușoară și simplă și, de preferință, care să nu învețe dolofanul picioarelor.

Sfat 9: Aveți întotdeauna o mini farmacie acasă. La prima vizită la medicul pediatru cereți o listă cu remedii de bază. De obicei, pediatrii au deja această listă standard constând din: sirop de tuse uscată; sirop de tuse încărcat (da, sunt diferite), medicament febril (tipenol pentru copii sau tip de relief), luftal, sticlă cu apă caldă sămânțată, medicamente pentru vărsături, medicamente pentru alergii, medicamente pentru dizenterie, prune în cazul unui intestin, pasta de apa vara si un antibiotic de urgenta.

Atenție: consultați întotdeauna medicul dumneavoastră despre ce medicamente specifice are nevoie de copilul dvs. și doza, fiecare caz fiind un caz. Chiar și cu farmacia gata acasă, discutați întotdeauna cu medicul înainte de a da orice medicament.


Sfat 10: Coaceți, nu suferiți! Folosiți Pink Flogo. Sara foarte repede este anestezic și antiinflamator. Din nou, consultați medicul și vedeți dacă acest medicament este potrivit pentru copilul dvs. și cum să-l utilizați. Amintindu-mi că nu sunt doctor, indic doar un truc care a vindecat erupția lui Thomas într-o singură zi. Deci, dacă copilul tău se coace, întrebați-vă medicul.

Sfat 11: Aveți grijă de capacele sticlei. Acestea tind să dispară ... Până la urmă veți termina cu o mulțime de sticle fără capac și va trebui să stoarceți sfârcul pentru a amesteca formula, de exemplu. Suna ca o prostie, dar aceste șepci vor lipsi și știu că nicio companie nu vinde doar capacul sticlei. Vi se cere să cumpărați sticle noi sau să supraviețuiți fără aceleași capace.

Sfat 12: Cumpărați câteva duze din lemn. Până la numărul 3, copiii se mișcă rapid de la o duză la alta. Alias ​​nu vei avea niciodată nevoie de mai multe sfarcuri decât numărul de sticle pe care le ai.

Sfat 13: Nu folosiți toate ceștile de apă sau suc simultan. Atunci când este suc, acestea colora. Chiar și folosindu-le doar cu apă, vor deveni opaci în timp. Așadar, sfatul aici este: cumpărați încet și continuați să schimbați.

Sfat 14: Periuța de dinți doar gandacii la început. În timp ce copilul tău învață cum să folosească periuțele de dinți, cumpără-ți singur cele ieftine. Va mușca atât de mult încât vor dura o săptămână fiecare cel mult.

Sfat 15: Dacă sunteți băiat, aveți huse de rezervă. Aveam șase și încă îmi lipsesc ... Băieții mici, tind să facă pipi și dincolo de baia pe care o luați, sfârșește să schimbe capacul schimbătorului în mod constant.

Sfat 16: Un alt sfat pentru mamele băieților: în momentul schimbării. Ori de câte ori schimbi scutecul copilului, ai o scutecă mare de pânză în mână. Dacă începe să facă pipi, acoperiți cu scutecul. Deci fugi de duș din timp!

Sfat 17: Scutecele cu pânză sunt mai mult decât utile! Acesta l-am învățat de la mama după ce am trecut faza mare de scutec mare sau mică. Îți poți fura tot pituco! Sunt minunate pentru a-ți scoate machiajul sau pentru a aplica tonic facial. Nu mai pata prosopul și ai grijă de pielea ta.

Sfat 18: Jeans este cel mai bun prieten al tău. Ei bine, de fapt pantalonii de buzunar în general. Ori de câte ori am ieșit cu pituco-ul meu este: suzeta în buzunarul din stânga față, scutec de pânză în buzunarul din spate, cheie de casă sau mașină în buzunarul frontal stâng (pentru acces facial atunci când este cu copilul în poală) și orice altceva că poate aveți nevoie.

Sfat 19: Du-te la dermatolog după ce afli despre sarcina ta și după nașterea copilului tău. În aceste două momente, dacă pielea dvs. se schimbă brusc și consultând un medic, nu riscați să cumpărați creme greșite și să fiți nevoit să le dați sau să le aruncați mai târziu, dacă pielea dvs. se schimbă de la mixt la uscat, de exemplu. Alias, în curând vom face o postare în detaliu despre acest subiect

Sfat 20: scrieți-l! Dacă a cântat, ce a mâncat, medicamentele și programele. În acest fel, nu uitați nimic și nu riscați să vă dați un medicament de două ori sau să nu vă dați seama că pachetul mic are un intestin în el.

Băieți, aceasta este partea 1 (link către partea 2) Am realizat că am învățat multe de la Thomas și am o mulțime de sfaturi de dat. Sper că v-a plăcut și dacă aveți sugestii de comentarii mai jos ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Saruturi si pana data viitoare