Relaxează-te noaptea: cum să faci și sfaturi pentru dificultăți

Ok! Ai putut să te bucuri de copilul tău în timpul zilei. Acum este timpul să faci plăcere nocturnă. Acesta poate fi mai greu, dar cu acești pași veți ajunge acolo ...

Resturile nocturne apar de obicei între 3 și 4 ani, cu accidente de până la 6 ani. Fiecare copil a avut visul clasic de a fi în baie și de a face pipi în pat când era mic. #niciodată

Deci, în primul rând, este important să aliniați așteptările, atât ale voastre, cât și ale restului casei. Pentru schimbarea așternutului de noapte vă poate trezi tovarășul și frații celui mic.

[fusion_widget_area name = "avada-custom-sidebar-hometppostslarge" background_color = "" padding = "" hide_on_mobile = "vizibilitate mică, vizibilitate medie, vizibilitate mare" class = "" id = ""] [/ fusion_widget_area]

Momentul potrivit

Noaptea pentru mine este o a doua fază a zilei, ceva independent de zi. Ceea ce trebuie să acceptăm mamele este: este în regulă dacă există un decalaj între zi și noapte.

Când copilul dvs. are aproximativ 3 ani și jumătate, acesta este un moment minunat pentru a aborda subiectul. Un alt sfat este să vezi dacă copilul tău se trezește mai multe nopți consecutive cu scutecul uscat. Acesta este un semn că el este deja gata fizic să stea o noapte fără să facă pipi.

Iată sfaturi despre cum să efectuați procesul de relaxare nocturnă fără dificultăți majore:

Acceptă alegerea micuțului tău

După plăcere în timpul zilei, dacă copilul tău refuză să pună scutecele pe timp de noapte, acceptă-i apelul și pleacă cu credință. La urma urmei, cea mai importantă este disponibilitatea lui de a nu mai purta scutece. Așa că intrați în dispoziție și vorbiți cu el. Mulți dintre noi nu vorbim cu copiii noștri, deoarece credem că nu vor înțelege. Nu-ți subestima copilul, el înțelege mai mult decât crezi. Explicați-i că nu are scutec și așa, dacă vrea să facă pipi, ar trebui să se ridice din pat și să meargă la tron ​​sau la ghiveci.

Oferiți un loc potrivit

În timpul nopții se bucură dacă nu vrei să te trezești de 100 de ori pe noapte. Copilul tău ar trebui să poată face pipi singur. Scoate, pune pantaloni, curăță și clătește fără probleme. Dacă încă nu știe cum să facă acest proces și doarme singur în camera lui, este timpul să învețe. În caz contrar, nopțile tale nedormite se întorc, fără milă sau compasiune.

Ar trebui să oferiți ceva pe care copilul dvs. îl poate folosi singur, cum ar fi un vas de toaletă sigur, lucru pe care nu riscă să-l cadă noaptea în timp ce este somnolent.

În acest sens, scările private, scaunele alunecoase în mișcare sau orice altceva de genul sunt eliminate ca opțiune.

În mod ideal, un ghiveci de înălțimea ta, un scaun mare, fără mișcare, antiderapant sau toaleta singură dacă copilul tău este deja suficient de înalt pentru a-l atinge.

... END]

Fii inteligent cu lichidele

În această fază în care copilul dvs. nu are controlul complet al corpului, ideea principală este de a reduce posibilitatea accidentelor. Așa că dă-i multă apă după cină și ia o pauză înainte de a-l duce la somn. Înainte de a-l pune să doarmă, duceți-l la baie și lăsați-l să-și elimine pipul vezicii. Acest lucru vă va reduce dorința de a merge la baie noaptea.

Pauză de noapte Pee

Multe mame jură că acesta este cel mai bun truc pentru o ieșire de noapte reușită. Înainte de a vă culca, ridicați copilul din pat și duceți-l la baie. Asta înseamnă că, cu 3 ore cam de somn, își goli vezica și nu mai are nevoie să meargă la baie noaptea.

Primul lucru dimineața este baia

Copilul tău nu este obișnuit cu scutecele, el tinde să se ușureze în momentul în care se trezește în scutec. Ceea ce, după noaptea de decurs, poate provoca un accident dimineața. Distracția de noapte este încă nouă, așa că poate nu-și amintește că nu mai poartă scutece noaptea. Așa că dimineața înainte de orice, duceți-l la baie.

Elemente esențiale pentru această etapă a copilului tău:

De fapt, cred că există două elemente esențiale și două suplimente de care nicio mamă nu ar trebui să fie lipsită în acest stadiu. Deci, să mergem la ele:

Husa impermeabila pentru saltea

Accidentele apar și nu există niciun fel în care acestea nu concurează. Schimbarea foilor și pijamalelor va fi o acțiune de bază pentru mame în acest stadiu. Greu este când udați salteaua. Apoi se strica, trebuie sa pleci la soare si in timpul zorilor nu ai alta solutie decat sa-ti pui copilul sa doarma in patul tau. Ceea ce poate aduce mai multe probleme mamei ... Mai ales a celor care s-au obișnuit deja cu copilul lor care dorm în propria lor cameră și sunt împotriva sau nu le place patul comun. Dacă nu ați găsit unul de cumpărat, o perdea de duș rezolvă problema. Puneți-l între saltea și foaie și ați terminat! Cea mai mare problemă a ta este rezolvată ...

Lumina de noapte

Chiar dacă copilul tău nu se teme de întuneric, este nevoie de o lumină de noapte dacă vrea să se ridice pentru a merge la baie. Gândiți-vă că dacă ne pierdem puțin în întunericul complet, imaginați-le. Așa că pune un pic de lumină în camera lor, astfel încât să-și găsească drumul noaptea.

Foi suplimentare

La început frecvența accidentelor poate ajunge la 3 pe noapte. Adică 4 modificări de foaie. Nu trebuie să explicați de ce ideea de a avea foi suplimentare este esențială, nu este "> Pijamale suplimentare

Prin aceeași logică a foii de mai sus. Pijamalele micuțului tău trebuie schimbate la aceeași frecvență cu accidentele. Așa că pregătește-te. Cu atât mai mult dacă mașina de spălat este ca a mea și durează pentru totdeauna ...

Asta e mami, încă o postare despre relaxare. Sper că acest lucru vă va ajuta în a doua fază a acestei repere din viața micuțului vostru. Nu uitați răbdarea, dragostea, afecțiunea și rezistența sunt esențiale. O dispoziție foarte bună este, de asemenea, binevenită !!

Sper că am dat o lumină unde să începi să-i faci plăcere nocturne băiețelului tău. Noroc tuturor, nu uitați să comentați mai jos cu întrebări sau opinii cu privire la postare

Saruturi si pana data viitoare.