Află acum! Totul despre copii care tușesc

Vine toamna și odată cu ea anotimpul de tuse pentru copii. Așadar, vedeți totul aici despre cum să faceți față și cum să rezolvați o tuse la copii!

Tusea la copii este un lucru obișnuit care se întâmplă des, în special în această perioadă a anului. Nu-i de folos, este doar timpul când te schimbi sau ești prost că apare. Oricât de mult o tuse nu este o boală, orice mamă este îngrijorată și de cele mai multe ori se sperie. Mai ales când tusea persistă.

Acum că frigul a trecut și multe Pitucos trec prin asta, mama în zi a consultat medicul pediatru Dr. Gabriel Striker, de la STRIKIDS CLINICA INFANTIL. Pentru a răspunde la toate întrebările dvs. despre tuse la copii.

De menționat că tusea este un semn, nu o boală. Există mai multe boli care prezintă tuse în semnele și simptomele lor - Dr. Gabriel Striker, pediatru

În ce perioadă a anului apare de obicei tuse la copii? Dr. Gabriel Striker: Copiii pot tuse în toate anotimpurile. Dar toamna, de obicei, este mai rău.

De ce în acest moment? Dr. Gabriel Striker: Toamna este mai rău, deoarece aerul tinde să fie mai uscat. Rezumând variațiile de temperatură pentru tusea rece vine mai des.

[Related]

Care sunt motivele pentru tuse cronică? Cum să te vindeci în fiecare dintre ele? Dr. Gabriel Striker: Tusurile prelungite sunt întotdeauna îngrijorătoare și normale. Are cauze alergice sau infecțioase. Desigur, trebuie cercetate tuse prelungite pentru a ajunge la un diagnostic. După diagnostic se instituie tratamentul.

Principala cauză a tusei cronice din copilărie este astmul. Astmul atunci când este slab controlat poate duce la tuse cu respirație șuierătoare și dificultăți de respirație. Infecțiile sunt, de asemenea, cauze importante ale tusei cronice din copilărie, inclusiv: tuberculoza, pertussis, sinuzită și pneumonie atipică, de exemplu.

Sinuzita provoacă, de obicei, o tuse nocturnă când copilul se duce la culcare și când se ridică. În cele din urmă, refluxul gastroesofagian provoacă și tuse, deoarece acești copii au micro aspirații pulmonare și apoi tuse cronică.

Poate fi prevenit sau poate fi îngrijit doar după venirea tusei "> Dr.Griel Striker: Îngrijirea preventivă este: înfășurați corect și folosiți umidificatorul atunci când aerul este uscat.

Tusea poate deveni serioasă?

Dr. Gabriel Striker: Tusea prelungită poate fi serioasă. Printre afecțiunile alergice avem astmul bronșic care este foarte important și în condiții infecțioase, de exemplu, avem tuberculoza, care duce, de asemenea, la o tuse prelungită.

Tusea este un semn al vreunei boli grave? Dr. Gabriel Striker: Poate fi un semn al unei infecții majore, cum ar fi: Tuberculoza, Pneumonia Atipică și etc.

Tusea înseamnă pneumonie? Dr. Gabriel Striker: Pneumonia duce de obicei la o tuse pe termen scurt, cu febră, stare de rău și alte simptome.

Care este diferența dintre tuse uscată și tuse grea? Care este cel mai grav? Dr. Gabriel Striker: o tuse grea se numește tuse productivă. Este o tuse care are nu numai descărcări bronșice iritante, dar și o tuse uscată, ambele pot fi severe.

Care este acțiunea siropurilor? Dr. Gabriel Striker: Există siropuri anti-tuse care inhibă tusea și siropurile fluidifiante care stimulează tusea.

Când să introduceți antibioticul "> Dr.Griel Striker: Momentul pentru a introduce un antibiotic este o decizie fundamentală a medicului, bazată pe evaluarea pacientului.

Care este timpul normal pentru trecerea tusei? Dr. Gabriel Striker: Tusea poate fi de scurtă durată ca o gripă ușoară. Sau durează pe o infecție mai lungă.

Când tusea devine cronică? Dr. Gabriel Striker: Când pacientul tuseste mai mult de două săptămâni, îl numim tuse cronică.

Există vreo tuse deja un semn de avertizare? Dr. Gabriel Striker: Orice tuse nu este un semn de avertizare.

De ce tusea este atât de frecventă la copii? Dr. Gabriel Striker: Deoarece bolile respiratorii sunt foarte frecvente la copii. Acest lucru se datorează faptului că încă nu au o bună maturizare a sistemului imunitar.

Când încep să-mi fac griji pentru tusea fiului meu? Dr. Gabriel Striker: Când tusea se înghesuie și are febră, lipsa poftei de mâncare (că nu are nicio dorință de hrănire) și căderea stării sale generale.

Când se recomandă să te îndepărtezi de la îngrijirea de zi sau de la școală din cauza unei tuse? Dr. Gabriel Striker: Dacă, pe lângă tuse, copilul are febră și nasul curgător sau doar febră, este indicat să fie scos de la școală.

Poluarea este cea mai mare responsabilă de tuse? Dr. Gabriel Striker: Poluarea nu este cea mai mare responsabilă pentru tuse. Cei mai responsabili sunt alergiile și gripa.

Umidificatorul ajută "> Dr. Gabriel Striker: Umidificatorul este foarte important atunci când aerul este uscat. Ajută la prevenirea tusei la copii.

De ce este importantă inhalarea? De ce trebuie să folosesc apă salină și nu apă normală? Dr. Gabriel Striker: Inhalațiile sunt foarte importante mai ales în cazul tusei productive (tuse grea). Inhalarea ajută la fluidizarea secrețiilor și, ca urmare, expectorația devine mai ușoară. Inhalarea servește, de asemenea, pentru a aduce unele medicamente la arborele traheobronchial atunci când este nevoie. Inhalațiile cu apă pot crește inflamația bronșică.

Asta este mamele, nu uitați niciodată să vă consultați cu medicul dumneavoastră, când aveți îndoieli și înainte de a le oferi vreun tratament copiilor. Multă sănătate pentru tine și o săptămână frumoasă!

Sarutari si ne vedem data viitoare!