Oferă-ți copilului timp și evită stresul

Viața noastră este un haos, trebuie să avem grijă de toate: acasă, locul de muncă, copiii, soțul sau partenerul, corpul și frumusețea ... Este un miracol atunci când ajungem doar 10 minute să stăm, să ne imaginăm să aruncăm timp ...

Există însă ceva ce nu pierdem din vedere: copiii noștri au timpul lor. Totul pentru ei este nou și o glumă. Așa că este nevoie de mult timp pentru a coborî de pe lift sau a vă pune jacheta dimineața. Și mai mult când sunt tineri, nu înțeleg încă conceptul de timp, și să nu mai vorbim de povara sarcinilor.

Așadar, sfatul de astăzi este: Evitați nervosul și luați deja timpul suplimentar pentru când faceți lucruri cu ei și chiar bucurați-vă. Bucurați-vă de fiecare clipă!

Joacă-te cu el, închide telefonul și ascultă ce are de spus sau păcălește. Sunt momente care vor crea o legătură din ce în ce mai puternică între voi . Aceste glume sunt cele care creează o relație de dragoste care va dura toată viața. Nimic nu valorează timpul tău mai mult decât atât.

„Jocul cu copiii nu este o pierdere de timp, ci îl câștigă” - Carlos Drummond de Andrade

Suntem atât de orientați către sarcinile zilnice încât uităm să apreciem o îmbrățișare sau să vedem cât de frumoasă este luna. Nu uitați niciodată că viața se desfășoară și că, cu fiecare zi care trece, copilul dvs. îmbătrânește.

Ținând cont de asta, încercați să nu vă iritați atunci când durează prea mult și face contrariul, apreciați afecțiunea. Acesta este momentul să te bucuri. La urma urmei, încetinirea este, de asemenea, bună. O viață agitată și rapidă nu face decât să ne stresăm și să nu ne mai concentrăm. Încercați să economisiți timp în alte momente, cum ar fi trezirea mai devreme cu 30 de minute sau luarea unei pauze la serviciu.

O altă opțiune foarte bună este să faci ceva ce îți place cu ei. Dacă îți place să gătești, mergi să faci un tort. Dacă îți place să mergi la coafor, ia-o pe fiica ta. Dacă vă place să citiți, citiți cu ei.

Doar nu uitați că data viitoare când primiți o îmbrățișare, ar trebui să fie înapoiat cu dragoste și nu cu anxietate, deoarece întârziați.

Miercuri Bună tuturor mamelor!