Îngrijirea bebelușului în căldură!

Iarna s-a terminat și frigul cu ea. Acum este rândul căldurii, soarelui și multă transpirație. Vezi ce grijă pentru bebeluși ai nevoie de căldura de vară.

Copilul în căldura de vară are nevoie de o îngrijire specială. La fel ca copiii mici. Vezi care sunt aceste precauții pentru a avea mai multe liniști și foarte distractive.

hidratarea

Până la 6 luni, copiii nu trebuie să bea apă. Laptele matern sau formula sunt suficiente pentru a vă menține hidratat. Vara, puteți scurta timpul de hrănire și crește frecvența. În acest fel îți menții copilul hidratat.

Pentru copiii mai mari de 6 luni, puteți începe să oferiți cantități mici de apă fiartă (la temperatura camerei în momentul băutului, bine?), Cum ar fi o linguriță pe zi. Din cauza căldurii, copiii transpiră mai mult și, prin urmare, pierd mai multe lichide. În această situație, deshidratarea se poate întâmpla mai ușor și deci ar trebui să fim atenți la simptome. Acestea sunt:

  • Ochi adânci
  • O iritabilitate mai mare
  • Pee întunecat și scăderea frecvenței
  • somnolență
  • Plang fara lacrimi
  • Mucoasa gurii uscate sau gooey

Faceți clic aici pentru a vedea câtă apă ar trebui să bea fiecare copil!

Alergie la căldură

Când copiii se fierb foarte mult din cauza căldurii sau din cauza faptului că nu sunt îmbrăcați corespunzător, bile roșii încep să apară în jurul gâtului, în spatele genunchilor și la pliurile brațelor.

În acest moment, schimbați îmbrăcămintea copilului dvs. într-o ținută mai ușoară, păstrați-o la umbră sau într-un mediu ventilat și aplicați niște pudră pentru copii sau amidon de porumb pe falduri. Pentru bebelușii nou-născuți pasta de apă poate ajuta la apariția acestor alergii.

Faceți clic mai jos și cumpărați chiloți perfecti pentru dvs.

[Looklink - Vitrina Widget # 77683 - ÎNCEPE…

... END]

supraîncălzi

Dacă simțiți copilul călduros, cu respirații scurte și obraji roșii, scoateți-l de la soare. Poate fi supraîncălzit. Du-l imediat într-un mediu rece sau faceți o baie rece (caldă, nu rece, ok "> Protecție solară

Potrivit majorității pediatrilor, bebelușii în căldură sub 6 luni nu ar trebui să folosească protecție solară. Ideal pentru ei este să rămână la umbră cu haine ușoare care îți acoperă corpul de soare.

Pentru bebelușii cu vârsta mai mare de 6 luni, utilizați o protecție solară cu un factor de protecție mai mare de 30, făcut pentru copii și rezistent la apă.

Reaplică la fiecare 2 ore și pe toate părțile corpului.

Un sfat bun este: aplicați protectorul înainte de a vă îmbrăca copilul. Astfel, ai mai puțin riscul de a uita o bucată de piele neprotejată.

Vezi aici Manualul complet pentru copii și copii de pe plajă

haine

Încercați să purtați haine ușoare și colorate. În mod ideal, pantalonii lungi și un tricou cu mânecă lungă, deoarece ambele ajută la protejarea împotriva soarelui. În interior poartă, de asemenea, haine ușoare și cu mâneci scurte.

Purtați întotdeauna o pălărie când ieși afară, chiar dacă este tulbure pe măsură ce razele dăunătoare ale soarelui trec prin nori.

insecte

Cu Zika, Chikungunya și Dengue, mușcăturile de țânțar nu mai sunt o pacoste, ci un pericol. Adică este nevoie de repelent.

Pentru copiii cu vârsta peste 2 ani treceți repelentul și reproduceți pe etichetă. Pentru copiii cu vârsta sub 2 ani, este mai bine să fiți atenți atunci când purtați îmbrăcăminte care vă acoperă corpul, protecția mediului, cum ar fi repelenții de priză și plasele de insecte pe pătuț sau cărucior.

Noaptea, repelenții de piele pot să nu funcționeze, deoarece pielea se freacă în mod constant de foaie. Prin urmare, utilizați o altă formă de protecție, cum ar fi repelenții.

Burns Soare

Pielea copiilor este extrem de sensibilă, astfel încât să poată fi arsă de soare destul de ușor. Dar este important să împiedicăm acest lucru. Întrucât o arsură solară în copilărie poate dubla șansele ca acest copil să aibă melanom malign mai târziu în viață. Pentru cei care nu știu, acesta este cel mai periculos cancer de piele.

Da, este de speriat! PASS PROTECTOR!

Aplicați protecție solară pentru copilul dvs., chiar și cu multă tentă din partea lui. Și reaplică de fiecare dată când intră în apă sau la fiecare două ore.

Dacă apare o arsură, aplicați o cârpă umedă cu apă rece timp de 10 până la 15 minute la locul de ardere, până când roșu se aprinde și am frecat o loțiune de Aloe Vera. Repetați procesul de 3 până la 4 ori pe zi.

Dacă arsura este gravă, ar consulta un medic.

Vedeți videoclipul de mai jos pentru mai multe sfaturi:

Faceți clic și abonați-vă la canalul nostru YouTube!