Vorbeste despre sarcina! Probleme foarte importante pentru a face față partenerului tău

Examenele, camera bebelușului, geanta maternității, alimentația corespunzătoare și setul. Sarcina este o perioadă aglomerată pentru mamă. Mai ales cu deplasările constante în toalete și boala nesfârșită ... Dar unul dintre cele mai importante lucruri în acest stadiu este discuția despre sarcină pe care ar trebui să o ai cu partenerul tău. Vezi de ce.

A vorbi în sarcină este unul dintre lucrurile pe care mulți oameni uită să le facă. Numai că nu există nimic mai important decât atât. Dacă credeți că totul se întâmplă în viața de zi cu zi după ce sosește copilul, vă înșelați. Cu toții trebuie să ne pregătim la maxim înainte de a ajunge cel mic. Și asta include pregătirea soțului pentru schimbările de viață și lăsarea tuturor marilor decizii.

Un nou copil aduce deja suficientă presiune asupra căsătoriei sau relației, când cuplul se aliniază pentru decizii mari, se întreabă când nu și unul este prins de sub gardă. Un copil nu are nevoie de bun venit într-un mediu pașnic și deciziile mari pot aduce lupte lungi și dificile.

Așa că urmează subiectele, care în opinia mea trebuie să fie foarte clare în mintea lor înainte de a ajunge copilul.

[fusion_widget_area name = "avada-custom-sidebar-hometppostslarge" background_color = "" padding = "" hide_on_mobile = "vizibilitate mică, vizibilitate medie, vizibilitate mare" class = "" id = ""] [/ fusion_widget_area]

Planul familiei

Acesta este un subiect de bază. Dar, în mod surprinzător, majoritatea cuplurilor nu au această discuție aliniată sarcinii. Câți copii dorește să aibă fiecare? Este viabil? Când este momentul ideal pentru a avea un al doilea copil? Desigur, după primul sosit, părerea ta se poate schimba. Dar ideea este că cuplul are în vedere o noțiune generală despre ceea ce este visul lor și că pot ajunge la o afacere bună. Femeile imediat după sarcină sunt cele mai fertile, ceea ce înseamnă că corpul tău poate fi gata pentru al doilea copil mai repede decât tine ...

Animale de companie

Înainte de a sosi copilul, animalul familiei ar putea fi în sarcina mamei. Dar după copil, un mare ajutor pentru mamă este să lase această responsabilitate tatălui. Așadar, acesta este un subiect minunat care trebuie abordat și discutat.

Un alt punct de discutat cu privire la micile animale sunt limitele lor acum cu noul copil. El va putea intra în camera bebelușului>> Sotul sau abandonul partenerilor

Există un subiect despre care nimeni nu vorbește în sarcină. Indiferent dacă îl acceptă sau nu, soții vor avea mai puțină atenție din partea femeilor după nașterea copilului. Nu are niciun rost să negi sau să spui nu. Oricât de mult încerci să echilibrezi totul este imposibil, mai ales la început. Până la urmă, vei ajunge să-ți lași soțul puțin deoparte și el nu va ști de ce sau mai rău dacă se va termina această fază. Așa că faceți-l să înțeleagă și avertizați-l că nu veți putea să-l însoțiți la cină, să mergeți să dormiți în filmul de duminică sau va trebui să își facă micul dejun. Explicați, astfel încât să aștepte un timp și să nu se simtă abandonat sau singur. Este inevitabil și trebuie să accepte că nu mai există un contractant în casă sau în inima lui (scuze, bărbați ...)

Faceți clic mai jos și vedeți hainele moderne pentru mame selectate:

[Looklink - Vitrina Widget # 7843 - ÎNCEPE…

... END]

Ajutorul soțului

Această conversație în sarcină este esențială. La urma urmei, micuțul frumos care va ajunge este de la amândoi și nu numai de la mame. Prin urmare, tatăl trebuie să suporte atât binele, cât și durerosul, cum ar fi trezirea noaptea, scăldatul, schimbarea copilului, l-ar putea dormi ... Lucrurile care par simple, dar în epuizarea mamei, sunt ca o declarație de dragoste față de familie. Apropo, dacă își dorește cu adevărat să participe, să aibă grijă de cină și să pregătească din când în când o baie delicioasă pentru femeie, ajută foarte mult. Pe scurt, importantul este să-l faci să înțeleagă că va trebui să te ajute. Du-te pentru mine, îngrijirea unui copil nu este ușor și cu cât ai mai mult ajutor cu atât mai bine.

alăptarea

Trebuie să aveți această conversație în sarcină. Mai ales dacă alăptați la cerere și decideți să plecați de acasă cu copilul. Alăptarea în public poate fi complicată pentru soțul tău. Mai ales dacă este gelos. Așa că configurați jocul înainte, deci nu trebuie să aveți o discuție de fiecare dată când alăptați.

În plus, ambele trebuie să știe că, din păcate, există un prejudiciu în acest sens și ambele trebuie să fie pregătite. Din acest motiv, acest subiect este foarte bun de abordat.

bani

În măsura în care întregul ei buget este deja stabilit și agreat (ceva rar ...), mama are tendința de a dori să cumpere cadouri sau jucării pentru copilul ei care nu erau prevăzute. Așadar, încearcă să previzi, dacă este posibil, un acord mai mult pentru aceste răsfățuri pe care majoritatea femeilor nu le poate evita sau chiar pentru situații de urgență.

școală

Dacă mama lucrează sau rămâne acasă cu copilul, trebuie decis cât mai curând posibil. După aceea, indiferent de decizie, copilul are dreptul să meargă la școală. Așadar, gândiți-vă unde doriți să vă trimiteți copilul, înțelegeți cum funcționează și investigați calm. Sarcina este un moment bun pentru a începe și mai mult, deoarece locurile de creșă (dacă aceasta este alegerea familiei tale) sunt dificile.

Educație și limite

Acesta este unul dintre lucrurile despre care ar trebui să vorbim în timpul sarcinii, deoarece este unul dintre cele mai grele acorduri de păstrat. Mama, prin definiție, este moale și tată, poate fi mai greu deja. Cea mai grea parte nu se va întoarce după ce unul dintre cei doi a luat o decizie și va susține această decizie. În timp ce scriu văd că situația pare distantă sau abstractă pentru o persoană aflată în sarcină. Dar bebelușul tău va începe să-ți testeze limitele mai repede decât crezi și voi doi vor trebui să fiți uniți. Pentru mine, o ceartă în acest domeniu este unul dintre lucrurile care creează cele mai multe probleme între cupluri.

alimente

Unul dintre voi este sănătos, iar celălalt nu atât de sănătos, indiferent de cine sunteți, trebuie să fiți aliniat la hrănirea bebelușilor. Fructe, legume sau alimente prăjite ">

Stil de viață

Ieși de luni până luni, de două ori pe săptămână sau niciodată. Fiecare cuplu are propria rutină, dar amândoi au nevoie să înțeleagă că un bebeluș își va schimba foarte mult viața, în special cea a mamei lor (așa cum spun în acest post aici). Așa că faceți-vă soțului dvs. să înțeleagă că, dacă sunteți balerină, de exemplu, acest lucru poate și ar trebui să se schimbe. Viața a progresat și probabil că nici nu vei dori să pleci la fel de mult ca înainte.

religie

Familiile în care fiecare are o religie diferită au mai multe dificultăți în această conversație. Dar chiar dacă ambele sunt de aceeași religie, este bine să aveți o conversație în sarcină. La urma urmei, astăzi poți deja ieși din maternitate cu copilul tău botezat dacă vrei sau poți face un botez uriaș mai târziu. Dacă ar fi evrei, ar putea să nu vrea să-și taie părul fiului lor în primii 3 ani, dar vă întrebați dacă unul nu cunoaște preferințele celuilalt? Depinde de fiecare dintre noi și de familia noastră. Prin urmare, vorbiți despre sarcină.

Asta e mami, odihnește-te ușor și bucură-te de aceste conversații, sunt o discuție pentru viitorul tău și pentru familia ta în ansamblu. Cu cât cuplul poate deschide calea pentru ca copilul lor să fie cât mai liniștit posibil, cu atât mai bine. Nu treceți cu vederea presiunea pe care un nou copil o pune asupra unui cuplu. Prin urmare, această conversație în sarcina pregătitoare este atât de esențială.

O secundă frumoasă pentru tine și până data viitoare