Cum să obțineți pașaport pentru copil sau copil

Obținerea primului pașaport pentru un bebeluș poate fi confuză, un proces lent și neprevăzut. Deoarece vacanțele sunt deja acolo și un pașaport mediu durează 25 de zile pentru a pleca. Am decis să dau sfatul cum să obțin pașaportul pentru copil sau copil fără dificultăți.

Obținerea pașaportului pentru copil sau copil este captivant și o ocazie fericită. Prima călătorie, prima aventură a micuțului tău, primul zbor al avionului ... Ouch ... Obosită și poate fi chiar încordată. Dar vă jur că nu există egal (faceți clic aici pentru a vedea o listă de verificare a călătoriilor cu copiii).

[fusion_widget_area name = "avada-custom-sidebar-hometppostslarge" background_color = "" padding = "" hide_on_mobile = "vizibilitate mică, vizibilitate medie, vizibilitate mare" class = "" id = ""] [/ fusion_widget_area]

Oricum, iată ce trebuie să știți, astfel încât să nu aveți probleme:

Intrați pe site-ul Poliției Federale și aplicați

Faceți clic aici pentru a intra pe site-ul poliției federale și pentru a obține un pașaport pentru copil sau copil

În acest pas trebuie doar să completați datele necesare și să programați serviciul.

De asemenea, va trebui să plătiți taxa de pașaport. Astăzi această rată valorează 257, 25 USD. La finalul cererii, trebuie să solicitați site-ului web să emită fișa de plată.

Atenție I: Copilul sau copilul trebuie să fie prezenți la prezența și scoaterea pașaportului !!!

Autorizare completă și autentificare de eliberare a pașaportului

Aici devine ceva confuz. Există 3 tipuri de autorizații pentru pașapoarte, care sunt pur și simplu scrise:

  1. Autorizația de a lua pașaport pentru copil sau copil care include deja o autorizație de călătorie internațională sau internă cu cel puțin un părinte. (faceți clic aici și accesați acest formular)

Acesta este, în principiu, cazul: în timpul valabilității pașaportului Dacă copilul dvs. călătorește cu un singur părinte din țară, nu trebuie să fiți autorizat de fiecare dată.

Acest lucru este valabil pe durata pașaportului și este tipărit pe pașaport. Ceea ce ajută viața mult când ești mamă singură sau separată. Cu toate acestea, cu această autorizație, copilul dvs. nu poate călători nesupravegheat.

  1. Autorizație de a lua pașaport pentru copil sau copil cu permisiunea de a călători cu un părinte sau singur. (faceți clic aici și accesați acest formular)

Acelasi lucru ca si autorizatia de mai sus, dar in aceasta copilul tau poate calatori singur.

  1. Autorizația de a lua pașaport pentru copil sau copil fără autorizație de călătorie. (faceți clic aici și accesați acest formular)

În acest caz, copilul va avea pașaportul. Dar poți călători doar cu mama și tatăl tău. Dacă obțineți această versiune de pașaport, de fiecare dată când copilul dvs. trebuie să călătorească cu un singur părinte, veți avea nevoie de o autorizație notarială de călătorie (faceți clic aici pentru autorizare)

Atenție II: În cazul în care unul dintre părinți nu este prezent la serviciul de pașaport, orice versiune a acestor autorizații trebuie notificată pentru autenticitate (cea pe care o vede cealaltă persoană la momentul respectiv).

Faceți clic și cumpărați mai jos îmbrăcăminte pentru mame moderne!

[Looklink - Vitrina Widget # 30779 - ÎNCEPE…

... END]

Alte documente necesare pentru asistența de eliberare a pașaportului pentru copii sau copii

Celelalte documente pe care va trebui să le transportați sunt:

  • Certificat de naștere original (nu este necesar un ID sau CPF pentru copiii sub 12 ani)
  • ID (peste 12 ani)
  • O fotografie recentă și plină de culoare 5X7 pe fundal alb, nedatată. (Sub 3, peste 3 faceți poza chiar acolo)
  • CPF al unui părinte
  • Pașaport anterior, dacă este cazul
  • Dovada plății taxelor de pașaport - Ghidul de plată a apărut pe internet după ce completați cererea și trebuie să aduceți dovada. Prețul actual al pașaportului este: 257, 25 USD

Atenție III: Pașapoartele pot dura până la 25 de zile pentru a pleca, așa că asigurați-vă că vă înregistrați în ultimul moment.

Valabilitatea pașaportului pentru copil sau copil

Cum se schimbă atât de mult copiii și bebelușii. Pașaportul are o valabilitate mai scurtă decât un adult. Așadar, țineți cont de tabelul de mai jos pentru a afla cât timp va fi valabil pașaportul copilului.

Asta e că mamele nu sunt atât de grele, dar în curând aveți 90 de zile pentru a retrage pașaportul după eliberare. Și modul în care această participare la pașaport este confuză, este mai bine să fiți siguri!

Pentru informații mai detaliate despre pașaport pentru copil sau copil, faceți clic aici!

Pentru informații despre luarea sau reînnoirea pașaportului pentru adulți, faceți clic aici!

Sfat bonus:

Configurați un folder cu toate documentele de care aveți nevoie, copie certificată a documentelor de bază, cum ar fi (ID, CPF, PASSPORT, CERTIFICAT DE NAȚIUNE BABY, RESERVAȚIE HOTEL, COPIE PASSWORD și COPIE DE CARTE VACCINE). Mai adaug telefonul de urgență (medic, pediatru, dentist ...) și o copie a cardului de asigurare de călătorie. Nu stii niciodata !!!

Pentru mai multe sfaturi de călătorie cu copiii, faceți clic aici!

Nu uitați să scrieți ce credeți despre postarea de mai jos.

Un weekend minunat și ne vedem data viitoare