Cum să nu mai țipi și să-ți dezvolți răbdarea

Renunțarea la strigare este o provocare. 90% dintre mame urlă la copiii lor. Deci nu te simți vinovat, citește postarea și vezi dacă te identifici.

Renunțarea la strigare nu pare chiar o opțiune. La urma urmei, cu cât vorbești mai mult cu atât ascultă mai puțin?

Vine un moment al zilei în care par să facă totul ca să nu ajute ... sau mai rău, par că vor să vă deranjeze?

Se rostogolesc, se certează, fug, se prefac că nu știu să se îmbrace sau să o facă greșit ...

Se pare că obiectivul principal al copiilor noștri este să ne înnebunească. Fă-ne să ne pierdem cumpătul în bine. Și urlarea la ei pare adesea ca singura soluție. Apropo, cea mai evidentă și cea mai naturală soluție. Problema este că acest strigăt, pe lângă faptul că este prezent din ce în ce mai mult în casa ta, pare să fie din ce în ce mai inutil. Cu fiecare zi care trece copilul tău te ascultă mai puțin, ascultă mai puțin și răspunde mai mult ... urlând. El chiar nu a reușit să te respecte și simți că îți pierzi mâna .. Nu mai ai răbdare ... în fiecare zi te simți mai puțin fericit stând acasă și vrei să fugi. Frustrarea este de așa natură încât te epuizezi în primele ore ale zilei și se răspândește ... Se răspândește pentru căsătoria ta, munca ta și relațiile tale. Impresia pe care ți-o oferă este pe punctul de a exploda! ”Pacientul său se blochează, mâna se închide, răspunsurile lui devin mai scurte și toleranța lui se reduce.

Dar ce acum? Unde se va termina? Plăcerea de a rămâne alături de familia ta se traduce prin muncă, luptă și urlă. Oprirea strigătului pare imposibilă. În primul rând vreau să spun că acest lucru este normal. Se întâmplă cu 99% dintre mame, mai ales atunci când au copii în copilărie timpurie.

De ce răbdarea, disciplina și puterea de voință sunt resurse limitate.

Nu îi poți vedea ca pe bani. Nu le poți măsura ca timp. Dar nu faceți greșeală răbdarea se termină și cu ea autocontrolul.

Ceea ce nu știu majoritatea mamelor este că acesta nu este vina lor și poate fi evitat cu ușurință și rapiditate, cu modificări minore de comportament, cum ar fi răzbunarea. Da, așa este! Luptă cu poșeta te poate dezarma și împiedica o explozie de țipete. Cunoaște doar tehnicile potrivite pentru stimularea răbdării.

Am creat un ebook simplu care va schimba modul în care privești viața și reacțiile tale. După ce au fost testate de peste 3.000 de cititori ai site-ului meu, care au trimis e-mailuri cu comentarii ca acestea:

„Sunt psihopedagog și lucrez cu părinții ... iar tema mea este cum să educ, așa că am cerut ajutor ... Ești TENZZ” - Aida Kassak

Bună Bianca pot vorbi fără să țip. Mulțumesc mult că m-ai salvat. "

Familia Farias

Mi-a plăcut. Am fost de acord cu tot ce a fost scris, mi-a plăcut. Mulțumesc pentru alerte. ”

- Luana Duque

Felicitări Bianca. totul bine gândit pentru un mediu familial bun. Notă 100000000 ″

Coasta râului

”Minunată lectură, minunat de citit. Multumesc !!

Această problemă m-a ajutat foarte mult ”

Maria de haruri Oliveira

„Mi-a plăcut cartea electronică, nu a citit niciodată atât de mult adevărul ...”

Denise Silva

Deci, în acest ebook veți găsi:

Toate motivele pentru care o mamă țipă la copilul sau bate. Astfel încât să înțelegeți procesul și să îl puteți împiedica să vi se întâmple.

Consecințele țipătului și violenței din casa ta pentru tine, copiii tăi, căsătoria ta și toate relațiile pe care le-ai cultivat până astăzi cu o asemenea dragoste.

Trucurile pe care trebuie să le știi sunt cum să încetezi să țipe la copiii tăi, cu soțul tău și să ai un mediu mai fericit în casa ta.

Și în final, cum să-ți cultivi răbdarea și să o încurajezi, astfel încât să fii o persoană mai calmă și o mamă care în sfârșit va înceta să se simtă rău la sfârșitul zilei (chiar dacă nu ai încercat niciodată să încetezi să urle).

Sunt absolut sigur că, după ce ai citit această carte, vei simți alta. Vei înțelege ce se întâmplă ca tine și cum să-l controlezi. Poate te gândești deja că voi percepe o notă și că acesta este un curs ca atâția pe care îl vezi azi fiind vândut pe internet. Dar, nu. Am taxat pentru eBook 7, 99 USD. O valoare scăzută, știu. Motivul este însă că vreau ca el să ajungă la mamele sale și să schimbe viața atâtor familii de acolo, care au nevoie doar de o apăsare, astfel încât legătura dintre ele să nu fie ruptă.

Dar atunci te întrebi: „Dacă vrei asta, de ce nu dai gratuit ebook-ul?”

Simplu. Pentru că dacă este complet gratuit, nu vei citi. Mulți oameni chiar plătesc uită sau sfârșesc leneși să citească. Speranța mea este că atunci când trebuie să plătești (chiar dacă doar 7, 99 USD), ai probleme să citești. Un alt motiv este că oamenii care sunt dispuși să plătească ceva pentru dezvoltarea lor personală sunt într-adevăr dispuși să se îmbunătățească. Pentru a fi mai fericit și a cultiva dragostea familiei tale.

Oricine crede că 7, 99 USD este scump sau nu merită, nu este îngrijorat. Nu-ți face griji că țipi pentru că îți bate copiii. Nu vă pasă de relația dvs., așa că nu trebuie să descărcați ebook-ul și să vă alăturați grupurilor mele de e-mailuri exclusive.

Deci asta este! Faceți clic aici mai jos pentru a fi dus la pagina de încărcare Hotmart. Este 100% în siguranță.

Descărcând veți obține tot ce am menționat acolo în ebook și, de asemenea:

  • Ghid de referință pentru creșterea sugarului și a copilului (băieți și fete)
  • Ghid sănătos pentru vase
  • O artă pentru tine de a asambla rutina celui mic

Ofer aceste bonusuri, mai mult pentru că cred că te pot ajuta în fiecare zi și pentru că fiecare mamă adoră să știe dacă copilul ei crește mai mare decât ceilalți, nu-i așa? ????

Așa că faceți clic aici și faceți acest gest de dragoste pentru dvs. și familia dvs.

Saruturi si pana data viitoare.