Cum să asamblați cutia de prânz perfectă

Fiecare mamă are grijă să-și configureze cutia de prânz perfectă pentru copilul ei. Cu toți nutrienții, vitaminele și varietatea necesară, astfel încât să nu vă plictisiți. În plus, cutia de prânz perfectă trebuie să fie sănătoasă și practică. Adică, o provocare zilnică nu este ușoară. De aceea, Mom in Day a făcut echipă cu Carolina Dassie, din caseta Hisnek, pentru a face câteva postări care să ofere sfaturi despre cum să îndeplinești acest feat.

Configurarea cutiei de prânz perfect în fiecare zi este foarte dificilă și necesită o creativitate enormă. De aceea, am decis să facem o prezentare generală a ceea ce trebuie să știți pentru a vă menține copilul sănătos și a mânca bine în fiecare zi. Amintiți-vă: aceasta este prima dintr-o serie de postări pe această temă.

[fusion_widget_area name = "avada-custom-sidebar-hometppostslarge" background_color = "" padding = "" hide_on_mobile = "vizibilitate mică, vizibilitate medie, vizibilitate mare" class = "" id = ""] [/ fusion_widget_area]

Ce trebuie să conțină în cutia de prânz perfectă? Cantitatea de carbohidrați, proteine ​​și băuturi din fructe și legume etc.

Carol Dassie: Recomandările Societății Brazilia de Pediatrie (SPB) sunt:

  • 1 fruct
  • 1 băut iaurt sau suc natural
  • 1 gustare: poate fi o gustare pregătită de mamă sau 1 articol din cutia noastră pentru copii

Care este cantitatea ideală?> Carol Dassie: Depinde de mărimea și metabolismul copilului, așa că este mai bine să consultați un nutriționist sau un pediatru pentru cantitatea specifică necesară pentru copilul dvs.

Este mai bun suc sau apă?

Carol Dassie: Apa este mai bună, deoarece nu se strică în timpul în care băutura se află în cutia de prânz așteptând să fie consumată. În plus, substanțele nutritive ale sucului se pierd de-a lungul orelor în așteptarea consumării.

Ce nu trebuie pus deloc?

Carol Dassie: Articole care se pot strica dacă nu sunt păstrate la frigider, deoarece mâncarea rămâne câteva ore în snack bar, fără refrigerare.

Faceți clic mai jos pentru a vedea Marci și haine frumoase alese de mine:

[Looklink - Vitrina Widget # 18332 - ÎNCEPE…

... END]

Cât zahăr este permis "> Carol Dassie: Această întrebare este de asemenea foarte relativă, depinde dacă copilul are vreo patologie, joacă sau nu sport și etc ... Ar fi bine ca copilul să consulte un nutriționist pentru specific.

Dacă copilul stă cu normă întreagă la școală, eu trimit ce? Trebuie să faceți două gustări?

Carol Dassie: Aici este indicat faptul că mama ia copilul pe un nutriționist, deoarece indicațiile privind consumul sunt individuale.

Carol Dassie: Gătitul nu distruge niște nutrienți, dar îi face pe alții mult mai biodisponibili. De exemplu, gătitul scade nivelul unor antioxidanți din broccoli, dar mărește alții. Reduce conținutul de antioxidanți din kale, dar crește în roșii.Vitaminele solubile în grăsimi (A, D, E și K) tind să reziste mai bine decât verii lor solubile în apă (C și unele vitamine B. Vitamina C) este cea mai instabilă dintre toate și Mineralele nu sunt afectate în mare măsură, deoarece încălzirea nu afectează nivelul mineralelor.

Ce nu este bun la masa de prânz după ce ați petrecut toată ziua în așteptarea consumului?

Carol Dassie: Produse frigorifice, sucuri acre și produse lactate.

Ce fructe se pot descurca mai bine?

Carol Dassie: mere, banane și struguri.

Puteți da câteva idei pentru masa de prânz?

Carol Dassie:

  • - 1 măr + gustare de pâine integrală cu farfurie cu brânză + 1 apă de nucă de nucă de nucă de nucă de conservant (astăzi are 1 filigran de apă care nu adaugă niciun aditiv, se numește: MULȚUMESC)
  • - 1 banană + morcov și bețișoare de castraveți + 1 porție de zahăr brun integral cookie (Hisnëk are mai multe mărci răcoroase)

* Consultați întotdeauna nutriționistul

Puteți repeta conținutul cutiei de prânz?

Carol Dassie: Da, dar lucrul mișto este să trimiteți diferite opțiuni în fiecare zi, deoarece în copilărie copilul își construiește biblioteca alimentară. Dacă este expusă la diverse arome în copilărie, va fi un adult care are mai multe șanse să guste noi arome și să se bucure. Nu mai vorbim de faptul că este întotdeauna bine să oferim alimente diferite în cutia de prânz perfectă. Pentru fiecare aliment oferă un tip de nutrienți pentru copil.

Cum introduc noi gusturi la gustare?

Carol Dassie: Pentru a afirma că unui copil nu îi place un anumit aliment, trebuie să fie expus la acesta de cel puțin 10 ori. Pentru a face introducerea mai lină, mama poate adăuga treptat aromele. Ca exemplu: dacă copilului nu îi place avocado, poate oferi un avocado cu produse de patiserie în banane, în loc să ofere fructele nesupravegheate imediat ...

Mami, acum trebuie sa-ti dau un indiciu. În primul rând, trebuie să spun că acesta nu este un post plătit. Dar un indiciu de ceva care mă ajută, pe care îl aprob sincer și cred că te va ajuta. La urma urmei, tot ceea ce menține copiii noștri să mănânce sănătos și face viața mai ușoară pentru o mamă are aprobarea mea deplină. Cu atât mai mult cu privire la o provocare zilnică, cum ar fi să faceți cutiuta perfectă.

Carol, prietena mea de cel puțin 10 ani, care m-a ajutat să fac acest post are o companie de abonament sănătoasă, numită Hisnek. Ea a făcut deja parteneriate cu Boa Forma și a lansat acum o cutie pentru a pune la dispoziție masa de prânz pentru copiii noștri pentru întreaga lună. Ea trimite 22 de gustări sănătoase complete pentru ca copilul ei să fie dus la școală în fiecare lună. Acest lucru pune capăt tuturor griji pentru cutia lui de prânz. Fiecare lună este ceva diferit și delicios. Produsele din cutia de semnături sunt selectate de ea, care se uită la toate etichetele și se duce la furnizorul producătorului pentru a valida dacă produsul este într-adevăr bun, organic și sănătos. Se livrează în toată Brazilia și puteți alege în continuare opțiuni de cutie fără lactoză și fără gluten.

Sper sa te indragostesti de cutia magica perfecta pentru masa de pranz la fel de mult ca mine.

Saruturi si pana data viitoare