Cum să te descurci cu somnul copilului tău

Cum să faci față somnului copilului tău este una dintre cele mai dificile probleme ale maternității, vezi cum să te descurci în viața reală.

Cum să faci față somnului copiilor este una dintre cele mai dificile probleme ale maternității. Cu excepția, poate, a mamelor care câștigă la loterie și au un copil care doarme toată noaptea de la trei luni. Fiecare mamă suferă de asta. Unul mai puțin, încă o dată celălalt mai puțin, dar cu toții ne confruntăm cu aceste dificultăți.

Există multe sfaturi, tactici și chiar simpatii care ajută în acest proces, de fapt multe pe care le folosesc și le împărtășesc aici. Prin modul în care intenționez să cercetez foarte mult acest subiect în acest an.
Oricum, această postare este de a învăța cum să faci față somnului lor. Așadar, să mergem pe agenda momentului.

negare

La început, în timpul sarcinii, mamele tind să respingă subiectul ca și cum nu ar fi nimic. „Nu este atât de important”, „Fiul meu nu va fi așa”, „Voi putea să mă descurc”, „Somnul nu este atât de important”. Sau fericirea este atât de mare încât mamelor nu le pasă.

furie

Într-un al doilea moment vine mânia. Din moment ce mamele îi învinovățesc pe toți ceilalți că nu li s-a spus că acest lucru se poate întâmpla. Până și soțului poate apărea mânie, care nu ajută sau nu rămâne toată noaptea. Sau mânie pe sine pentru că a fost nervoasă cu fiul ei, crezând că nu reușește sau nu doarme în timp ce exista o șansă.

afacere

Acesta este momentul în care mama începe să promită orice pentru copilul ei să doarmă cel puțin o noapte, o oră, un minut. Încearcă să încerce orice și totul pentru a-și duce copilul să doarmă. La urma urmei, ea este deja într-un astfel de punct de oboseală, încât un somn bine dormit valorează orice.

depresiune

După aceea, mama este deja într-o asemenea disperare, încât totul este rău, iar viața ei nu va fi niciodată aceeași și nu va avea niciodată puterea pentru nimic, cu atât mai puțin să se pregătească și să iasă la cină cu soțul ei. Stima ei de sine este acolo și simțul umorului ei dispare și se distanțează de soțul ei.

acceptare

În cele din urmă, acceptă noua ei situație de viață și este ca și cum o mantie grea este ridicată de pe umeri. Este din nou fericită și se adaptează. Dormi mai puțin sau ai nevoie de mai puțin somn, te relaxezi mai mult și înveți să faci față mai bine. Bine: acum este pe drumul cel bun pentru a reveni la viața ei normală și a fi mai fericită

Nu știu dacă ai observat, dar cele cinci etape de mai sus sunt etapele durerii. Adică, a avea copii este moartea somnului tău. Nu are rost să nege sau să spui nu, dar această bucată de înțelepciune populară este adevărată. Niciodată nu vei mai dormi 100% în liniște. Acesta este motivul pentru care se va trezi sau de ce a plecat sau de ce îți este dor de el.
A avea copii este îngrijorător și cu cât îl accepți mai repede, cu atât va fi mai bine. Relaxați-vă, fiecare fază are timpul său, magia și dificultățile sale.
Îmi pare rău dacă te-am dat jos în această postare. Adesea ofer o soluție sau ceva care adaugă cititorilor mei și această postare nu este diferită. Este posibil să nu fie bine, dar este adevărul.

Sunteți de acord ">