Cum să te descurci cu fostul tată al fiului tău

Relația ta cu tatăl copilului tău poate fi dezordonată și plină de sentiment. există bagaje și dureri de inimă la mijloc. Dar copilul tău nu are nimic de-a face. Verifică cum să te descurci cu fostul fără să-i faci rău celui mic.

Tratarea cu fostul generează uzură și rănire. De multe ori nu ne putem împiedica de reacția noastră. Până la urmă, toate bagajele epuizează pe oricine. Din cauza ei, fostul nostru știe întotdeauna să ne enerveze, știe să distrugă orice stare de spirit și știe să ne rănească.

Pentru mine există două situații. Prima este când te-ai despărțit și nu-ți mai pasă de el. Al doilea este deja destul de diferit. În acest caz, mai aveți sentimente și s-a încheiat pentru că el a vrut, a fost trădat sau pentru că pur și simplu era imposibil să continue, dar răul există încă.

În primul caz, a face cu fostul este mult mai ușor. Căci, uitați literalmente că el există imediat ce îți iese din cale sau când subiectul „fiului nostru” s-a încheiat. Deci nu vă pasă dacă este viu sau mort. Vrei doar ca el să-și îndeplinească responsabilitățile față de copil și să te lase în pace.

În cel de-al doilea caz, lucrul se complică. Acest lucru se datorează faptului că sentimentele dvs. pot să vă concentreze atenția care ar trebui să fie micul dvs. în primul rând. Fără să vă dați seama, copilul poate începe să fie folosit pentru a spiona, răni sau crea probleme în viața celuilalt.

În acest caz particular, singura persoană care este vătămată este propriul său copil. Așadar, consultați câteva sfaturi despre cum să faceți față fostului dvs.

Nu uitați să comentați dacă videoclipul te-a ajutat și abonați-vă la canal făcând clic pe butonul roșu de mai sus. Deci, fii atent și gândește-te cu atenție la atitudinile tale. Lucrul bun este că singura persoană cu care trebuie să fii sincer ești tu însuți.

Saruturi si pana data viitoare