Cum să încurajez sportul la copii

Astăzi în lumea fast-food-ului și a calculatoarelor, a deveni o persoană sedentară este foarte ușor. Jocul cu sportul și un obicei dobândit încă din copilărie, dacă nu este cazul, încurajarea sportului la copii va necesita disciplină extremă și putere de putere.

Dacă nu sunteți sportiv sau persoană activă, încurajarea sportului la copii nu va fi o sarcină ușoară. Cu toate acestea, este o provocare importantă care trebuie pusă în față. La urma urmei, este foarte important pentru sănătate și nimeni nu își dorește ca copilul lor să sufere de bullying, stima de sine scăzută sau probleme de sănătate din cauza supraponderalității.
Această provocare trebuie să ne confruntăm și noi adulții dacă până acum am lăsat sportul deoparte. Acesta este un motiv în plus pentru a crește ca persoană. Dacă nu este activ, încercați, dacă este deja, grozav, la jumătatea drumului.
Iată câteva sfaturi utile care ar trebui practicate de cel puțin 6 ori pe săptămână.

Vezi și: Simpatie pentru ca copilul tău să doarmă toată noaptea

1. Tinta Rose

Nimic care este greoi sau obligatoriu, copiii acceptă de bună voie. Nici aceasta nu ar fi intenția noastră. Așadar, dacă vă veți face ideea că alergarea, mersul la sală sau antrenamentul ca fiind obligatoriu, copiii vor vedea sportul la fel de prost în sine. Ceva care nu este distractiv. Dar dacă arătați că orice sport poate fi misto și multă distracție, nu există niciun copil care să nu înceteze să-i placă. Asa ca fa fata si priveste sportul printr-un obiectiv roz. Gândește-te că copilul tău nu are încă prejudecățile împotriva sportului și nu-l consideră dureros și plictisitor. Ideea este de a-l face să nu facă niciodată această asociere negativă. Este responsabilitatea dvs. să o faceți absolut pozitivă.

2. Deschideți ventilatorul

Balet, judo, capoeira, alergare, fotbal, baschet, ciclism, jiu-jitsu, călărie, crossfit, dans, yoga, înot, gimnastică olimpică, etc. Uneori nu este unul, ci celălalt. Uneori, există multe ... Depinde de dvs., atunci când este posibil, de a oferi copilului dumneavoastră oportunitatea de a explora și de a se bucura de toate opțiunile care există. Cu un meniu vast, șansele sunt mari ca copilul dvs. să se îndrăgostească de anumite activități.

Vezi și: Cum să calmezi un copil neliniștit

3. Nu vă forțați

Pentru un copil, nu este nimic care să încurajeze sportul la copii mai mult decât să-i oblige să facă ceva ce nu le place. Așadar, dacă fotbalul nu este pe gustul copilului dvs., nu insistați prea mult, dar fără stres, deoarece poate fi fermecător. Dar dacă nu treceți la un alt sport, dar asta vă poate frustra. Copilul tău este diferit de tine și oricât ai iubit fotbalul, copilul tău poate iubi înotul. Așa că dă-i această oportunitate.

4. Transformă-l în Fun

Magpie, capra oarbă, stâlpul cadru, vânătoarea arsă, stupidă și mămăligă sunt câteva dintre ideile pe care le poți exersa cu copilul tău. Niciunul dintre ei nu este sport acceptat la Jocurile Olimpice. Cu toate acestea, sunt jocuri sportive. Lucruri pe care le place fiecare copil. În plus, o zi în parc aduce și alte avantaje. Așa că configurați-vă coșul de picnic și un parc bun!

Vezi și: Cum să faci față somnului copilului tău

5. ușor de practicat

Vezi, am fost întotdeauna o persoană perfecționistă. Când fac o greșeală și uit ceva, cred că totul este deja greșit. Prin urmare, alergarea sau efectuarea oricărui sport este un proiect pentru mine. Telefon mobil, braț, pantofi cu talpă, căști, ceas afecți ... deja leneș tocmai pentru a începe. Dar nu întotdeauna trebuie să fie așa, nu aveți nevoie de toate accesoriile sau instanțele profesionale. Puneți doar un pantof de alergare, o minge pentru a juca volei, o minge de fotbal pentru a juca un gol. Faceți sportul ușor și accesibil tuturor fără pregătiri sau structuri majore. În acest moment cel mare este dușmanul binelui.

6. Clarează avantajele

Sincer, cred că este o motivație grozavă. După ce joci mult fotbal poți avea înghețată. La urma urmei, cei care joacă mult pot mânca orice își doresc. Cine aleargă se simte fericit. Cine nu are mai mulți mușchi și postură mai frumoși, cine merge cu bicicleta doarme mai bine. Sportul are avantaje incomensurabile care atrag toată lumea. Arată-i apoi aceste avantaje copilului tău ca încurajare și motivație.

7. Setați exemplul

Fără folos să fugi. Acesta este cel mai bun mod de a învăța și încuraja obiceiurile sănătoase la copii. Așa cum am spus într-o altă postare pe blog aici. O modalitate prin care copiii arăta dragoste este să stea cu noi cât mai mult timp. Folosește-l și rămâne cu el jucând sport.
Dacă copilul tău te vede în fiecare zi culcat pe canapea, mâncând, acesta este ceea ce tinde să facă. Acum, dacă te vede să te bucuri de viața lui fericită, să faci sport sau chiar să petreci o oră jucând jocuri video cu el sau poate urmări un meci de tenis, poate într-un weekend, poate înțelege frumusețile sportului și echilibrul pe care poate fi realizat prin efectuarea de diverse activități. Nu ignorați niciodată importanța exemplului pe care l-ați setat pentru copilul dvs.

8. Exersează cu El

Vrei să-l încurajezi pe fiul tău să facă sport, mergi cu el la competiții de dans cu fiica sa. Inoata cu micutul tau si ramane in gol la timpul fotbalului. Copilul tău va iubi compania și va asocia o experiență bună și momente fericite cu sportul.

Asta e, mamele, încurajarea sportului la copii oferă posibilitatea copilului dvs. de a avea o viață mai sănătoasă și mai fericită. La urma urmei, sportul nu a rănit pe nimeni și este un mod minunat de a învăța disciplina copiilor.

Un weekend minunat și cele mai bune urări pentru tine
Saruturi si chiar se apropie