Cum să vă asigurați o alimentație sănătoasă pentru copilul dvs. cu o regulă simplă

Aflați o regulă simplă și foarte ușoară pentru introducerea de alimente noi în dieta copilului dvs. și pentru a vă asigura că are o dietă sănătoasă pe toată viața.

Mâncarea sănătoasă în copilărie este unul dintre cele mai mari cadouri pe care o mamă le poate oferi copilului. Mai ales într-o lume în care domină fast-food-ul și obezitatea. Alimentația sănătoasă se asigură că crește, se dezvoltă, învață și are o sănătate de fier. În plus, această regulă simplă vă va permite să aveți un gust larg. Ceva care este o lecție importantă pentru tot restul vieții sale.

Așadar, dacă doriți toate aceste beneficii pentru copilul dvs., consultați regula de mai jos.

Vezi și: 17 sfaturi pentru a ajuta copiii cu alimentație dificilă

Regula este simplă:

Aveți întotdeauna cinci culori în masă.

Astăzi există multe reguli pentru alimentația sănătoasă. Desigur, toate au meritul lor. Cu toate acestea, viața noastră de zi cu zi este dificil de urmat pe toate.

Așa că mă bazez pe regula de mai sus. Simplu, ușor de făcut și de reținut. Cinci culori pe farfurie la fiecare masă și în fiecare zi. Conținând întotdeauna o proteină și un carbohidrat, de preferință compus, cât mai multe legume puteți adăuga în rețete și mereu fructe de desert. Nu sunt necesare cunoștințe nutriționale.

Cererea pentru cinci culori diferite cu fiecare masă te va obliga să te diversifici și acolo este balconul.

Așadar, să mergem în părți:

Proteina

Se folosește la construirea mușchilor. Cea mai bună sursă de proteine ​​este albusul de ou, apoi carnea de vită și al treilea pui.

carbohidratul

Este carbohidratul care dă energie vieții noastre de zi cu zi. Odată înghițit se descompune și oferă energie pentru gândire, învățare și joacă. Dacă nu consumăm carbohidrați, corpul rulează pentru a lua energie din grăsimi și apoi din mușchi.

Carbohidrații compuși sunt cereale integrale care împiedică un vârf de zahăr din sânge, ceea ce, de obicei, ne face moi după prânz, de exemplu.

Legume, fructe și legume

Legumele și fructele furnizează vitaminele și mineralele necesare. Desigur, există fructe în fructe în formă de fructoză, dar atunci când fructele sunt consumate întregi, fibrele se reunesc, ceea ce ajută la încetinirea absorbției acestui zahăr și aduce o senzație de sațietate.

De aceea, sucurile nu sunt întotdeauna recomandate, deoarece nu există fibre de fructe în suc. Dacă doriți să aflați mai multe despre ea, faceți clic aici!

Fiecare aliment are funcția sa, dar ideea regulii culorii este de a obliga mama să mențină o gamă largă de alimente și, prin urmare, să ofere tot felul de vitamine și minerale de care are nevoie copilul. Ideea este de a putea oferi o putere deplină, cum ar fi Centrum.

În ceea ce privește grăsimea, evitați în general prăjirea grăsimilor trans sau a grăsimilor. Dar bucurați-vă de grăsimea bună care provine din uleiul de măsline virgin, de exemplu sau din leguminoase precum nucile din Brazilia. De altfel, aceasta din urmă este o gustare grozavă pentru a pleca în mașină în caz de urgențe.

Iată câteva sugestii pentru preparate culinare:

Opțiunea 1:

1.Arroz

2.Feijão

3.Carne

4.Cenoura

5.Brócolis

Opțiunea 2:

1.Tomate

2.Frango

3 și 4. Orez cu broccoli

5.Milho

Opțiunea 3:

1. Clatite cu spanac

2.Carne

3. Piure de manioci

4.Tomate

5. pepene galben

Vezi cât de ușor poate fi ... Sper că ți-am trecut ideea de bază. Cu puțin peste treizeci de minute înainte de fiecare masă, copilul și familia dvs. pot mânca foarte bine și au o viață mai sănătoasă. Deci, de ce nu "> @blogmaeemdia. Doar rețeta ușoară și practică a văzut oameni, după toate acestea este profilul meu.

Sper că v-a plăcut postarea și nu uitați să comentați mai jos, să oferiți sugestii și să puneți întrebări. Nu știu totul, dar pot să merg mereu după răspunsuri.

Saruturi si pana data viitoare.

* Nu sunt medic sau nutriționist, așa că consultați întotdeauna furnizorul de asistență medicală sau nutriționistul.