Cum să faci un picnic perfect cu copiii - De Ju Bassetti

Cursurile s-au terminat, acum ce? Există o oarecare disperare în multe mame muncitoare în ziua de azi, pentru timpul prețios ca micuții care stau la școală sunt acum inactivi acasă cu drool, bunicii și mătușile de serviciu. Norocos sau nu pentru mamicile care lucrează acasă și se pot bucura de timp cu ele, pentru că într-adevăr este un moment în care ar trebui să ne odihnim cu toții, după ce toate mamele suntem foarte obosiți să ne trezim devreme, să le împachetăm, să organizăm cutii de prânz, să facem rucsac, să luăm la școală, căutați, faceți lecție și toată rutina pe care o știm foarte bine. Văd de la sine că sunt obosiți de rutina lor de a merge la școală, dar mărturisesc că sunt mort de rutina lor. Când se termină, vine sentimentul de ușurare, pentru că nu mai trebuie să avem grijă să nu întârzie, să ne pregătim, să nu uităm nimic, să ne concentrăm pe călătoria dus-întors ... Ahhhh m-am săturat doar să scriu. Mă gândesc la mame care au 3 sau mai mulți copii ... Ajutor! Îmi imaginez că visul meu de consum ar fi 4. Dar să mă concentrez: acum ce? Ce să faci?

Vrei să vezi mai multe postări Ju Bassetti? Click aici!

Există nenumărate opțiuni cool în ghidurile orașului, aici, în Sao Paulo, există site-uri specializate pentru distracția celor mici. Gama de prețuri este largă, totul depinde de ceea ce doriți să faceți și de cât de mult doriți să scoateți la suprafață.

Cu toate acestea, avem o obișnuință cu mine și cu fiica mea, sănătoși și liberi, dar trebuie să lăsăm deoparte puțin timp pentru pregătire și puterea noastră de voință în aventură.

Picnic! Haideți să pregătim un picnic delicios cu cei mici ">

Coșul viselor

De la pungă la pungă, să pregătim mâncarea.

  • Băuturi: o sticlă de apă, sucuri de cutie sau sticle cu sucuri pe care le puteți prepara din fructe sau ceai natural. Merge cu gustul fiecărei familii.
  • Mâncare sărată: pâine cu brânză, mini sandvișuri, gustări, are rețete la sfârșitul postării.
  • Desert: face distracție în cupcake? Dacă este foarte elaborat, iar timpul tău este scurt, vom cumpăra un cupcake sau chiar ceva fructe, este delicios. Lăsați-le la frigider cu o zi înainte să fie foarte reci, copiii noștri adoră, nu? Vedeți această idee de a le lăsa deja în bețe ... Separați în ghivece pentru a fi ușor de servit. Această referință este drăguță !!!!
  • Un prosop, un jug, niște pânze mari sau orice puteți pune pe podea pentru a amenaja frumosul picnic. În lumea ideală ar fi acea plaidă roșie și albă, frumoasă pentru a muri, lol ...

Amintiți-vă că picnicul este relaxat și dezordonat, așa că asigurați-vă că aduceți o pungă de plastic la gunoi. - Ju Bassetti

Un alt detaliu important este să vezi prognoza meteo, nimic nu merită toată pregătirea dacă în curând va ploua ... = /

Cu totul gata, dacă nu au ajutat la pregătire, îi vom invita la această aventură.

Nu uitați să aduceți o cameră foto pentru a înregistra acest moment, puteți fi sigur că va rămâne în amintirile lor pentru totdeauna. După primul picnic vedem cât de ușor și interesant este să faci mai des, astfel de momente nu au preț în istoria copilăriei. Cu atât mai mult în zilele noastre, încât timpul pe care îl avem cu ei este scurt, de multe ori domină televiziunea și internetul. Multă dragoste implicată!

Spune-ne cum a fost experiența ta, transmite mai multe sfaturi și trimite-ți fotografiile!

Iată o mică rețetă pentru sandwich pic nic! (am schimbat maioneza pentru cremă de brânză, pentru a nu risca sursa)

  • 1 pachet de pâine necruțătoare
  • 1 piept de pui fiert și mărunțit
  • 1 borcan cu brânză smântână
  • Telina tocata
  • Porumb în voie.

Amestecați puiul cu brânza cremă până formează o pastă, adăugați porumb și țelină. Treceți această pastă fără a exagera în sandvișuri și tăiați pe diagonală. Așezați în ambalaj cu capac sau ambalaj în aluminiu individual. Dacă doriți mai multe rețete, trimiteți-mi mail pentru că am mai multe!

Bucura-te !!!! pupici

Doriți să aflați mai multe despre super-cofetarul nostru Ju Bassetti ">