Cum să faci un Crăciun magic pentru tine și copiii tăi

Din ce în ce mai mult, Crăciunul își pierde sensul în viața noastră. Asta pentru că, pentru cei mai mulți dintre noi, Crăciunul înseamnă lupta, confuzie, un miliard de lucruri de făcut și cheltuieli astronomice pe care majoritatea dintre noi nu le pot permite. Din aceste motive și din alte motive, magia Crăciunului se estompează. Prin urmare, am decis să facem o listă de tradiții care unesc familia și care vor face Crăciunul copiilor tăi din ce în ce mai magic și mai semnificativ.

 • Călărește Pomul de Crăciun

Configurarea bradului de Crăciun nu trebuie să fie o necesitate. Este un moment în care toți cei din familie ar trebui să se bucure împreună. Mic sau nu. Doar nu uitați că cei care au copii mici, ar trebui să pună ornamentele care nu se rup sub ele și să le aprindă bine în copac. Tradiția spune că pomul de Crăciun trebuie asamblat pe 30 noiembrie și că trebuie demontat pe 6 ianuarie, ziua regilor. Pomul de Crăciun simbolizează viața și este unul dintre cele mai mari simboluri ale Crăciunului. Mai mult decât atât, un copac frumos este garantat pentru a umbri mereu copiii.

Așezați mai întâi luminile de Crăciun pe copac și așezați-le cât mai departe în ramură. Deci firul nu arată, ele arată mai bine, iar copilul tău nu riscă să le tragă. - #TipMotherDay

 • Lapte și prăjituri pentru Moș Crăciun

O tradiție ușoară de făcut este de a pune lapte și prăjituri pentru Moș Crăciun în ajunul Crăciunului. Ideea este să-l hrănești, întrucât pentru a livra atât de multe cadouri trebuie să muncească din greu și, prin urmare, trebuie să-i fie foame. Desigur, a doua zi copiii ar trebui să găsească doar rămășițele. Acest lucru ajută la menținerea vieții magice a lui Moș Crăciun și a Crăciunului mai mult timp în capul jucăriilor lor.

 • Film de Crăciun

Există milioane de filme de Crăciun pe care le puteți viziona împreună pe 23 decembrie. O astfel de distracție, îi învață pe copii despre petrecere și îi ajută pe toți să aibă chef. Câteva exemple sunt: ​​The Grinch, Forgotten Me și The Polar Express. Aruncă o privire la remorca de sub Grinch.

 • Cina de Craciun

Cina de Crăciun își are originea în Europa, unde oamenii obișnuiau să lase ușile caselor lor deschise pentru a-i întâmpina pe pelerini și călători în această zi cu totul specială. Câteva dintre mâncărurile tradiționale de Crăciun sunt: ​​Turcia, Porcul, Orezul, Farofa, Castanele, Nucile, Salata Tropicală, Fructele Uscate, Balul de Codfish, Vinul și Șampania. Realizarea unei mese diferite, cu culori roșu și alb, poate impresiona copiii și marca ziua. Nu uitați panettone de desert!

 • Vase făcute de copii

Nu există nimic care să implice copiii mai mult decât să îi lase să participe la ceva semnificativ. Așa că am separat o rețetă pentru o prăjitură de ghimbir foarte tradițională în formă de om de zăpadă de Crăciun. Este ușor de făcut și copiii te pot ajuta. Cea mai distractivă parte a rețetei este de a decora păpușile cu glazură regală. O idee este să servești această artă după cină sau chiar să le dai vecinilor, ce zici?

Faceți clic aici pentru a vedea Rețeta de prăjituri cu turtă

O altă opțiune este să îi lăsați să ajute la amestecarea salatei (după ingredientele tocate, desigur) sau să faceți orice alt fel de mâncare pe care îl considerați potrivit. Cuvântul este să participi!

 • Teatrul pentru copii

Această activitate este excelentă pentru familiile cu mai mult de un copil. Bucurați-vă, Crăciunul reunește întreaga familie și face o prezentare a copiilor. Ia niște poveste ușoară și le place. Merită chiar un episod cu Peppa Pig, dacă acesta este cazul, desigur că ceva legat de Crăciun este mai frumos. Dar este posibil să fie și alte povești, cum ar fi Pedro și Lupul, Scufița Roșie și Albă ca Zăpada, pentru preferințele fiecărei familii.

Un teatru, care îi face să fie nevoiți înainte, oferind o activitate pentru începutul sărbătorilor, oferă, de asemenea, ceva pentru care au responsabilitate în ajunul Crăciunului, ceva care va fi rolul lor și îi va face să se simtă speciali. La urma urmei, toți cei din familie se vor opri să privească. În afară de asta, există cei care nu se distrează prea mult cu asta.

 • Muzica pentru copii

Dacă aveți un copil, ea poate face un spectacol muzical cântând muzică tradițională de Crăciun, cum ar fi Happy Night, deci este Crăciun, Merry Christmas, Bell Bell sau Jingle Bell Rock.

 • Cadou unui străin

Aceasta este o bună tradiție pentru copii să învețe sensul Crăciunului. A face ideea de a-i ajuta pe ceilalți este ceva care poate marca un copil. La început putem învăța solidaritatea și că un act de bunătate marchează cine oferă și cine primește. Așadar, Crăciunul face o faptă bună și învață-ți copiii să o facă și ei, pentru binele tuturor.

 • Multumesc moment

Anul s-a terminat! Poate a fost complicat și destul de dificil pentru noi toți. Dar întotdeauna avem lucruri pe care le-am cucerit, boli pe care le-am depășit, provocări care au fost depășite și fericirea vieții de zi cu zi. Bucură-te de Ajunul Crăciunului pentru a mulțumi și învață-ți copiii să le mulțumească ceea ce are deja și nu doar așteaptă noul cadou. Rugați-vă înainte de cină și mulțumiți lui Dumnezeu tot anul dvs. și faceți ca fiecare masă să vă mulțumească pentru un lucru în special. Poate nu descoperi ceva interesant despre copiii tăi despre care nu știai ...

 • Povestea Crăciunului

Povestește povestea Crăciunului și de ce este sărbătorită această dată, explică-i că nu este vorba doar de Panettone și cadouri. Aceasta arată magia Crăciunului și aduce o semnificație diferită noaptea. Poate că copiii tăi vor înceta să vadă Crăciunul ca o zi care dă cadouri și îl vor vedea ca o zi care va fi sărbătorită cu generozitate.

 • Legendele de Crăciun

Există mai multe legende de Crăciun, precum Legenda Pinului de Crăciun, Legenda Trandafirului de Crăciun și Legenda Lumânării de Crăciun. Doar de la copiii tăi care aud aceste povești, serile tale de Crăciun vor deveni mai magice.

Faceți clic aici pentru a vedea Legendele de Crăciun pentru a le spune copiilor

Alege unul sau toate și fă-o cu copiii tăi. Tradițiile sunt importante, astfel încât accentul trece de la jucării la zi. Apoi, pe măsură ce copiii tăi cresc și jucăriile nu contează atât de mult, tradițiile vor continua cu ei și cu copiii lor. Sunt importante pentru că îți unesc familia, iar la final nu există nimic mai real și important decât familia noastră tradițională sau nu.

Mumie fericită de decembrie