Cum să-ți faci copilul să vorbească!

Există mai multe modalități de a menține conexiunea și legătura cu copilul. Conversația este una dintre ele! Puneți-vă copilul să vă vorbească și să vă povestească despre ziua dvs. oricând puteți. În felul acesta te pătrunzi și te apropii de el.

A-ți face copilul să vorbească poate fi dificil. Când copiii sunt bebeluși, este mai ușor să creezi și să menții o legătură cu mama. Cu toate acestea, pe măsură ce cresc și își dezvoltă independența, această legătură devine mai dificilă. La urma urmei, își dezvoltă propria viață, merg la școală, își creează prieteni și etc ... Nimic care nu este rău, de fapt, face parte din dezvoltarea lor. Dar așa cum văd, menținerea acestei conexiuni familiale este unul dintre cele mai importante lucruri din viață. Întrucât este familia noastră care este de partea noastră în fiecare zi și familia noastră va fi cea care ne va ajuta în momentele dificile.

De asemenea, această conexiune este ceea ce vă va permite să vă ghidați copilul și să-l țineți departe de alegerile greșite și de tovarășii greșiți.

În viață avem multe opțiuni oferite nouă și nu toate sunt corecte. Această legătură între mamă și copil este cea care îi va permite copilului să vorbească cu tine atunci când ai îndoieli care este calea de urmat.

A avea un canal de comunicare deschis între dvs. este una dintre cele mai bune metode de a vă proteja copilul de atâta rău din lume.

O modalitate de a păstra legătura dintre mamă și copil și de a vă asigura că sunteți întotdeauna parte din viața dvs. este prin a vorbi.

Oricât de banal ar părea, în graba vieții de zi cu zi, de multe ori încetăm să vorbim cu copiii și pur și simplu continuăm să ne îndeplinim obligațiile zilnice și să ne desprindem. În timp ce învățați copilul să vorbească este esențial.

O altă dificultate în menținerea acestui dialog este lipsa lor de interes pentru a povesti despre ziua ta și despre evenimentele vieții tale. Desigur, acest lucru variază de la copil la copil, dar dacă nu creăm acest obicei atunci când sunt mici, dificultatea acestei conexiuni și deschideri crește de fiecare dată.

[Looklink - Vitrina Widget # 11938 - ÎNCEPE…

... END]

Iată câteva întrebări pe care le poți pune copiilor tăi în copilărie timpurie la sfârșitul zilei și încurajează-ți copilul să vorbească mai mult:

 • Care a fost partea cea mai bună din ziua ta ">

  Ca și Thomas, întrebările care funcționează cel mai mult sunt cele specifice. Cu cât cereți mai multe detalii, cu atât conversația se va desfășura. - Bianca Arcangeli

  A doua parte a sfatului de astăzi este cea mai importantă.

  Odată ce puteți face copilul să vorbească și să povestească despre ziua lui, ascultați, aveți răbdare și acordați atenție lui. Nu răspundeți la telefon, nu vă opriți să faceți altceva, acesta este timpul vostru. Acesta este momentul în care se dezvoltă comunicarea dintre mamă și copil. Ceva care, dacă este bine dezvoltat, va dura toată viața.

  În cele din urmă, asigurați-vă că nu diminuați sau ridiculizați lucrurile mici care s-au întâmplat sau sunt importante în viața lor. Până la urmă, acum creezi încredere. Gândește-te că dacă copilul tău are într-adevăr o problemă în viitor, el trebuie să știe că ești acolo pentru a-l asculta și a nu-l ridiculiza. Dacă gândește altfel, are tendința de a nu spune nimic, din moment ce pentru el nu este deloc de folos ...

  Așa că dați valoare, mai bine că problemele lor sunt mici, din păcate acest lucru nu este întotdeauna cazul ...

  În rezumat, mamele, nu uitați niciodată să vă puneți viața deoparte și să auziți puțin despre viața celor mici, nu lăsați asta să meargă după aceea, s-ar putea să fie târziu și să vă aflați deoparte.

  Miercuri bună și multă afecțiune și vorbește cu tine

  Saruturi si pana data viitoare