Cum să faci procesul de desfăcut - simplu!

Dezvoltarea nu trebuie să fie o traumă în viața mamei sau a copilului. Dimpotrivă, citiți mai jos și încetați să vă fie frică!

Când începem să vorbim despre desfășurare, reacția mamei este de obicei una de teamă, confuzie sau cel puțin ezitare. Opțiunea preconcepută că va fi dificilă, în opinia mea, este al doilea obstacol cel mai mare.

Primul, desigur, este graba!

Prin urmare, atunci când începi să te bucuri, asigură-te că tu, copilul și toată lumea din viața ta imediată sunt gata.

Faceți clic aici pentru a afla soluțiile la problemele de desfășurare și cum să faceți cu succes într-o singură oră!

Desigur, fiecare familie are propria sa schemă și fiecare copil are propriul mod. Așadar, ceea ce pot face pentru a vă ajuta și copilul dvs. în această fază a vieții este să vă spun câteva adevăruri și experiențe care au funcționat pentru mine.

Cu Thomas i-a luat o săptămână. Aceasta înseamnă că a durat o săptămână cam ca el să nu mai aibă „accidente”. Iată ce am învățat și cum am făcut-o:

1. Bucuria nu trebuie să fie atât de înfricoșătoare pentru mamă.

Un lucru pe care l-am observat întotdeauna este „reverența” cu care mamele vorbesc despre desfășurare. Ca și cum ar fi o provocare mare sau o barieră dificil de depășit. La început chiar m-am speriat și mi-am dat seama că va fi o dramă. Apoi am început să mă întreb de ce și, sincer, nu există niciun motiv pentru o asemenea tampenie. Cel mai mult se poate întâmpla este că trebuie să curățați niște pipi și nuci de nucă de nucă (și asta se va întâmpla) și trebuie să renunțați dacă copilul dvs. nu este încă pregătit.

Ceva care nu are niciun motiv să te simți eșuat, la urma urmei, fiecare are timpul lor. Asa ca as spune ca primul pas este sa te relaxezi si sa nu il consideri o problema. Dacă faceți acest lucru, copilul dvs. îl poate simți și atunci va apărea o problemă. Tratează-l ca orice altceva i se învață. Cum să mergi, să stivuiți blocurile și etc ... garantez că nu va fi ultimul lucru pe care îl vei învăța copilul tău ...

2. Așteptați ca acesta să fie gata.

Știu că spun multe, dar nu este nimic mai important. În viziunea mea, graba este cea care aduce dificultăți și traume mamei și copilului. Este la fel ca să încerci să vorbești un copil în vârstă de 6 luni. Încă nu este pregătit, așa că nu are rost să împingeți. Atenție la semne și respectă timpul copilului tău. Dacă faceți acest lucru, desenul va fi ușor.

Dacă vă simțiți mai în siguranță, faceți un test: întrebați câteva zile dacă doriți să meargă la baie, chiar și cu scutecul și vedeți dacă avertizează. Cel puțin este o modalitate pentru tine de a avea un sens dacă el îți poate spune despre nevoile tale.

Vedeți și videoclipurile noastre pe canalul YouTube! Sfaturi, rețete pentru copii și jocuri educative!

3. Cum să începeți ">

4. Tratează subiectul ușor

Un accident s-a întâmplat, nu țipă, nu te lupta și nu te supăra. Pur și simplu spuneți că totul este bine și data viitoare, că simte nevoia, trebuie să vă avertizeze. Aveți răbdare.

Când este timpul să faci pipi, distrageți-l în timp ce el este la toaletă. Chat, citește o carte sau orice îi place. Nu continuați să faceți presiune întrebând la fiecare 2 secunde "Ați terminat">

5. Nu vă grăbiți să luați scutecul noaptea

În experiența mea este o evoluție naturală, copilul începe să controleze pipi noaptea. Așadar, sugestia mea este să-ți lași fiul sau fiica în scutece noaptea și după-amiaza. Pe măsură ce vă dați seama că scutecul este întotdeauna uscat, puteți lua puiul de somn după-amiaza și apoi noaptea.

Thomas este în afara scutecelor de aproximativ 3 luni. Și deja cere să faci pipi noaptea. Dar încă nu m-am simțit în siguranță scoțând scutecul din noapte. Doar după-amiaza.

Trece de la momentul fiecăruia la stilul fiecărui copil.

6. Folosiți exemplul

Acesta a fost unul dintre primele sfaturi pe care le-am auzit despre desfășurare. Dacă ești băiat, cere-i tatălui său să-ți arate cum să faci pipi și dacă ești fată îți arată. Copiii vor dori să-i imite, ceea ce îi poate motiva. De asemenea, nu uitați să arătați cum să o spălați și voi.

7. Motivați și fiți întotdeauna pozitivi

Faceți lucruri care vă motivează:

  • Mereu felicitări când își amintește să avertizeze și să sărbătorească când poate ține pipi la baie;
  • Luați-l să cumpere lenjerie sau să cumpere chiloți;
  • Chiar dacă se întâmplă un accident, căutați ceva pozitiv despre care să vorbiți, nu fiți critici, explicați doar cum să faceți acest lucru bine și spuneți ceva bun, cum ar fi: „Ați putea să vă descurcați de data asta”;
  • Nu lupta, nu striga, nu fi trist. Ideea este să fii pozitiv!

8. Fii disciplinat

Călătorești, iar fiul sau fiica ta se află în scutece. El în mijlocul călătoriei cere să meargă la baie. Primul tău impuls este: „Fă-l în scutec, ești în scutec”. Nu o face. El trebuie să învețe să nu depindă de scutec, astfel încât să fie disciplinat.

Dacă la un moment dat în mijlocul învățării tale este în scutece și te avertizează că vrea să meargă la baie: în miez de noapte, într-o călătorie sau la filme, ia-l. Coerența ajută și multe.

9. Atenție la temerile tale.

Mulți copii se tem de desfășurare. Unele dintre ele sunt:

  • Teama de olă
  • Frica de a cădea în toaletă
  • Teama ca animalul să iasă din toaletă
  • Teama de a nu se murdări

Atenție la aceste temeri. Dacă acesta este cazul copilului tău nu-l ridiculizează. Dă valoare, vorbește și explică-ți că nu există niciun risc.

10. Dacă da, opriți-vă și încercați din nou mai târziu.

Dacă începeți să descurcați și nu funcționează. Nu mai mergeți înapoi cu scutecele și încercați din nou mai târziu. Nu luați acest lucru ca un eșec sau ca un eșec față de dvs. Dezlănțuirea nu este o reflecție a dvs. și nu trebuie considerat un eșec. Este doar o fază și fiecare pituco are timpul său.

Sper că aceste sfaturi le vor ajuta pe mamele care, ca mine, nu știau prea multe despre plăcerea lor și erau preocupate de acest moment din viața micuților lor. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă invit să cunoașteți cursul ușor de desfășurat făcând clic aici! Un mod ieftin și garantat de a avea un succes de succes.

Saruturi si pana data viitoare