Cum să evitați cele mai mari cheltuieli pentru petrecerea copiilor - cu Myca Gutierrez

Evitarea celor mai mari cheltuieli pentru petrecerea copiilor este o provocare pentru o mamă. Până la urmă, ne dorim totul și sfârșim prin a exagera, verificați cum să nu căutați pentru asta! - Cu Myca Gutierrez

Cum să evitați cele mai mari cheltuieli de petrecere? Aceasta ar trebui să fie întrebarea la care ar fi trebuit să răspund cu mult timp în urmă. O jur! Aș fi salvat mult, dar primele partide ale lui Thomas și petrecerea ar fi fost mult mai bune decât erau.

De fapt, am fost atât de pierdut într-o petrecere pentru copii, încât am putut să arunc o petrecere de aproximativ trei ani pentru Thomas și să petrec o notă. Adică piroza lumilor. Atunci am renunțat și am plecat după Myca Gutierrez. Ea m-a învățat atât de mult, încât am avut nevoie să fac o playlist pe canalul YouTube cu tot ce îmi explica!

Unul dintre cele mai mari sfaturi pe care mi le-a oferit a fost cum să evit cheltuielile uriașe. Cheltuieli inutile pentru copilul dvs. și pentru oaspeți. Vizualizați videoclipul și nu înțelegeți toate greșelile pe care le-am făcut (pentru că mă ocup de toate aceste capcane, argh!)

[YouTube]

Cine a mai comis aceste păcate? Ce altceva ai vrea să vezi despre petrecerile copiilor?
Comentați aici! Deci știu ce să mai întreb, ok?

Saruturi si pana data viitoare