Cum să evitați loviturile de căldură în vacanța de vară

Căldură, foarte cald! Cel puțin asta mă simt în aceste zile. Și din această cauză, există câteva măsuri de precauție specifice pe care trebuie să le luați pentru a preveni atacul de căldură în vacanța de vară.

Soarele, adică un disconfort din cauza expunerii prelungite la soare excesiv, este un risc normal al vacanțelor de vară. Căldura poate fi copleșitoare. Și în ciuda faptului că este delicios să te joci în piscină fără să-ți faci griji că vei face frig. O căldură de genul acesta necesită îngrijire la accidente vasculare. Deci, haideți:

  1. Cunoaște-ți copiii

Fiecare mamă își cunoaște copilul. Știe când este fierbinte sau nu. Obrajii roșii, gura uscată, fraze scurte, respirație scurtă, bătaie rapidă, vărsături, dureri de cap, leșin, ochi înăbuși sau pur și simplu oboseală de la a se simți atât de fierbinte, pot fi semne de insolație sau duce la o apariție sau dimineață care îți va strica ziua. .

În perioada sărbătorilor de vară, copiii, deși se bucură de mai mult, au șanse mai mari să sufere de un atac de căldură. Acest lucru se datorează faptului că căldura poate deveni pur și simplu incomodă sau chiar insuportabilă.

Sfatul este să fiți conștienți, să vă hidratați, să protejați și să înțelegeți cât timp poate rămâne copilul sub soare, fără să obosească sau să arate semne de atac de căldură. După aceea, setați pauze, cum ar fi gustări sau activități. O idee bună este să faceți limonadă, de exemplu. Acest lucru îi va lua soare pentru o perioadă. Activitățile cu aceasta previn loviturile de căldură și, de asemenea, le mențin într-o bună dispoziție.

  1. Gândiți-vă la timp pentru activități

Timpul pentru a merge la bazin ar trebui să fie programat, de asemenea, pentru a preveni loviturile de căldură. Evadează cele mai tari momente ale zilei. Ca de la prânz până la ora două după-amiaza. Încurajați-vă copilul să doarmă după prânz, să programați o activitate în interior sau să-l uitați la televizor în acest moment.

Da, am sugerat să vă las copilul să se uite la televizor la prânz sau după masă. Sunt realistă și mama care nu are nevoie de o oră pentru a merge la baie, face mâncărurile de prânz sau doar stă, are babysitting sau nu există.

Dacă sunteți această mamă inexistentă (pe care nu am întâlnit-o până azi), faceți o activitate precum pictura cu copilul dvs. după prânz și evitați acest soare strălucitor care poate să dea insolație, să-și bată pielea și să provoace deshidratare.

  1. Acceptați ideea de a rămâne în interior

Sunt una dintre acele mame și femei care are ideea că să stea acasă sau într-o cameră de hotel în perioada vacanțelor de vară este inacceptabilă. Întotdeauna vreau să mă bucur la maxim. Și hai să ne descurcăm, plata pentru un hotel la Disney sau un complex acvatic nu este ieftină. Prin urmare, a rămâne în interior fără să mă bucur de fiecare minut nu este un lucru pe care îl accept cu ușurință.

Cu toate acestea, pentru sănătatea copiilor și a ta, retragerea în aer condiționat poate fi necesară și ar trebui să fie luată în considerare. Gândește-te astfel, dacă tu sau copilul tău sun soarele distracția se va termina mai repede cu siguranță.

  1. Protectie solara din fier

Nu poți spune cât de important este. Chiar dacă copilul dvs. nu este prea alb, protecția solară este o protecție necesară a pielii. Nivelurile de vară UVA și UVB în Brazilia sunt foarte mari, iar arsurile solare din copilărie cresc șansele de cancer de piele cu până la 70%. Deci nu te păcăli o secundă!

  1. Bucurați-vă de apă

Vacanțele de vară sunt cel mai bun moment pentru a merge la piscină, la plajă sau pur și simplu face un război pe apă cu vezicule sau furtunuri în curte.

Abuză apa, bea, joacă-te, folosește-te pentru a scălda câinele și lasă-ți copilul să se petreacă bine. Pe lângă oboseala oricărui copil, în apă temperatura copilului dvs. va rămâne mai scăzută. Nu uitați să aplicați protecție solară impermeabilă.

Încă un punct de atenție. Când copiii merg la mare, în piscină sau se joacă cu apă, este necesară supravegherea constantă a unui adult care poate înota. Un copil durează doar 20 de secunde să se înece și este ceva care se întâmplă în tăcere, spre deosebire de cele pe care le apar în filme. Deci, atenție! Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre îngrijirile pe care trebuie să le aveți cu copiii în apă.

  1. Mănâncă ușor și sănătos

Nu este nimic mai bun decât să mănânci și să dormi după prânz. Cu toate acestea, o feijoada pe lângă faptul că este foarte grea nu se potrivește cu vremea.

Bucurați-vă de această perioadă a anului și abuzați de fructe, salate, frunze, legume, sucuri cu înghețată și chiar înghețată. Îmi place să mănânc quinoa cu salată și friptură la Sfântul Petru la grătar, de exemplu. Aceasta este o sugestie de masă ușoară, care este potrivită pentru vară.

Doar un memento: sushi, cârnați și alimente crude nu pot fi consumate după mult timp la soare. Deci acele mese reci nu sunt o idee bună.

  1. Foloseste masina la cele mai tari momente ale zilei

Chiar și în perioada sărbătorilor de vară trebuie să mergi la magazin alimentar sau la farmacie nu? Programează aceste activități pentru cea mai fierbinte perioadă a zilei. Așa că în mașina cu aer condiționat fugiți de acele momente grele și vă puteți bucura de ziua până la sfârșit.

#tip: Nu intrați niciodată ca un copil într-o mașină foarte fierbinte, acest lucru este periculos pentru sănătatea dvs. Porniți aerul, deschideți geamurile și lăsați temperatura scăzută înainte de a urca în mașină.

Ferește-te de căldură și te rog, într-adevăr, trecerea protecției solare este o îngrijire imensă pentru sănătatea copiilor tăi în viitor.

Saruturi si pana data viitoare.