Cum l-am făcut pe fiul meu să înceteze atracția ...

Cum l-am făcut pe fiul meu să oprească tantrumul este unul dintre lucrurile de care sunt cel mai mândru astăzi. Viața mea de astăzi este diferită și ți se poate întâmpla și tu ...

Am vrut să scriu această postare pentru a înțelege că ni se întâmplă tuturor. Vina, tantarul, rușinea și disperarea. M-am simțit pierdut deja neștiind ce să fac cu fiul meu pentru a nu mai purta comportament rău. Thomas astăzi altul. Când avea în jur de 3 ani am avut cea mai proastă fază a vieții mele cu el.

Copilul grijuliu și iubitor, așa cum era mereu, părea să dispară. A devenit peste noapte un copil nepăsător, nepoliticos, încăpățânat, scăpat de sub control. Nu a ascultat nimic și chiar m-a bătut. Nu știam cum să-l fac pe fiul meu să se oprească și să-l asculte.

Îmi amintesc că am venit acasă și am plâns gândindu-mă: „Acesta nu este fiul meu. Fiul meu nu este acel copil ”

Am fost obosit, trist și dezamăgit să fiu sincer. Cu el și cu mine ...

Atunci am decis să fac ceea ce fac cel mai bine: să cercetez și să consult oamenii. În acest moment, dezamăgirea mea s-a agravat. Nimeni nu a avut un răspuns, nimeni nu a vrut să se angajeze în nimic și spunând mereu răspunsuri dezamăgitoare de genul: acest lucru necesită timp, fiecare copil este diferit sau problema este cu el. Cel mai rău răspuns pe care l-am auzit până acum este: pentru că nu ești căsătorit cu tatăl său.

Nu credeam că este posibil ca acești oameni să meargă la facultate și să studieze să-mi dea astfel de răspunsuri ... Așadar, într-o zi când m-am dus să-l ridic pe fiul meu de la școală și l-am văzut ieșind fericit, pentru că el a fost ajutatul zilei. Așa că am avut o idee.

Nu a fost ușor, dar astăzi pot spune că sunt mândru de micuța mea. El este lăudat unde merge și pot să stau cu el peste tot, fără nicio grijă.

Fiul meu este azi un copil cu o stimă de sine ridicată, sigur de sine, politicos, amabil și întors la acel copil fericit și grijuliu pe care îl știam.

Pentru cei care citesc blogul nu este o știre care scrie întotdeauna conținut care face diferența în viața mamelor. O fac din toată inima și de ce iubesc subiectul și lucrez cu el. Scopul meu a fost întotdeauna să ajut cât mai multe mame.

Și pentru a face ca alte mămici să facă așa cum am făcut, am creat o serie web cu pașii pentru această schimbare. O soluție pe care vă garantez vă va schimba viața. Seria web gratuită este acum live! Faceți clic aici pentru a avea acces!