Cum să alegi hotelul perfect pentru copii!

Sărbătorile vin și acum este momentul să începi să te gândești unde să petreci vacanțele alături de copii. Dar, cum să alegi un hotel perfect pentru copii? Vezi aici sfaturile, să ai o vacanță liniștită și distractivă pentru întreaga familie.

Hotelul perfect pentru copii nu este ușor de găsit. Cu ceva timp în urmă, mi s-a cerut recomandări pentru un hotel într-o stare pe care nu o cunoșteam. Pe scurt, am decis să transmit funcții care se aplică oricărui hotel, oriunde în lume, atunci când aleg un hotel pentru copiii care își pot petrece vacanța.

[Related]

spațiu

Primul lucru la care trebuie să te uiți atunci când alegi un hotel pentru copii este spațiul locului. Un loc restrâns cu spațiu restrâns, cum ar fi într-un centru urban, necesită să aveți activități programate în permanență, deoarece copiii dvs. vor avea puțin spațiu pentru a alerga și a se juca. Un loc cu o gazon vastă, locuri mari, sigure, în care copiii tăi pot fi liberi să se joace oferă o distragere imediată pentru ei. Acest lucru îți permite să fii mai relaxat doar să te uiți, fără să fii în spatele lor, ca un nebun să-și ceară scuze la fiecare cinci minute de ce copilul tău a aruncat ceva sau a deranjat pe cineva. Adică hanuri romantice și hoteluri de tip boutique sunt în afara acestei selecții. Ceea ce este un avantaj, deoarece aceste locuri sunt de obicei mai scumpe.

preparare

O alegere perfectă pentru copii oferă o pregătire a personalului și a echipamentelor pentru a-i servi pe acești copii, cum ar fi: scaun înalt, baie în cameră și chiar scaun pentru copii pentru baie. Toate acestea scad nevoia ca tu să iei toate aceste lucruri cu tine și demonstrează deja că acesta este un hotel pentru copii.

Centru de activitate

Util pentru copiii peste 4 ani Centrul de activitate GO care promovează vânătoare de comori, capturi și glume, astfel încât să aveți timp pentru dumneavoastră sau cuplu. Pentru cei cu copii sub vârsta, hotelul nu are nevoie de acest serviciu. Deoarece majoritatea centrelor de activitate nu acceptă să fie singuri cu copii mici și chiar dacă ar face acest lucru, oricum ar fi dificil să o accepte. Prin urmare, acest factor depinde foarte mult de vârsta copilului dumneavoastră.

meniu

Aici, din nou, „scumpul” poate fi mai puțin decât ideal. Nu servește să mergi la un hotel cu opțiuni gastronomice din meniu. Copilul tău nu va mânca. Ai nevoie de un loc care să ofere o gamă largă de restaurante sau să ofere un restaurant flexibil. Copiii plecați de acasă și în afara mediului lor tind să reflecte această schimbare de rutină în dieta lor. Puțini mănâncă la fel de bine ca acasă și cât de mult sunteți la o dietă relaxată, după tot ce sunteți în vacanță, puține mămici le place să își supună copilul să mănânce chipsuri în toată perioada. Așadar, ușurează dificultatea de a găsi un restaurant flexibil, cu un personal gata să schimbe meniul pentru micuțul tău.

Va surprinde deja condimentele și ofertele de mâncare în funcție de cât de departe te duci. O altă opțiune este să alegeți un apartament sau o cameră de hotel cu bucătărie sau cuptor cu microunde, astfel încât să puteți lua mâncarea înghețată a copilului dvs. de acasă dacă este dificil de mâncat. Citiți ca acest lucru par a fi o muncă inutilă, dar pentru mamele care suferă de acest fel, această opțiune este una mai puțin îngrijorătoare în timpul vacanței, care va face toată diferența.

Room Service

Vorbind astfel, se pare că cântăresc într-o prospețime. Dar nu este dacă ai un copil mic. Chiar și în perioada sărbătorilor este important să păstrați rutina copiilor în principal în două articole: mâncare și somn. Făcând astfel, evitați multe chinuri, plâns, lupte și proteste. Vacanța ta va fi mai liniștită. Serviciul în cameră intră în această parte a somnului. Pentru noi, călătoria fără serviciul de babysitting face parte dintr-un hotel pentru copii. Îți voi explica de ce: Dacă copilul tău doarme la 8 sau 8:30, tu și soțul tău ai două opțiuni: să mănânci devreme cu el sau să mănânci mai târziu. În acest caz, unul va trebui să stea în cameră cu copilul în timp ce celălalt vine să mănânce și apoi să se schimbe. Pe scurt, amândoi mănâncă singuri în restaurant. Acesta este exact locul în care vine serviciul în cameră.

În loc să mănânci singuri, puteți mânca în dormitor împreună pentru o cină romantică, de exemplu, în timp ce copilul dvs. doarme liniștit. Vei spune că nu este o opțiune infinit mai bună decât a lua masa singură pentru nopțile de la sfârșit ...

Piscina

Iarna piscina nu mai este ceva la care ne gândim. Cu toate acestea, există întotdeauna pericolul ca copilul tău să cadă în el. Așadar, vezi dacă piscina se află într-o locație retrasă sau dacă hotelul oferă bariere copiilor mici. Dacă piscina este încălzită, vedeți dacă hotelul oferă servicii de piscină pentru a vă ușura viața și o piscină mai mică pentru copii. Aveți grijă cu bazinele încălzite pentru a vedea dacă nu sunt prea calde ca un jacuzzi. Deoarece să stai într-una dintre ele mult timp nu este bine pentru tine și poate fi periculos pentru copilul tău. Presiunea oricui scade constant când temperatura este prea mare.

Faceți clic aici pentru a vedea toate precauțiile pe care trebuie să le luăm cu copiii la piscină și la mare în timpul sărbătorilor.

activități

Dacă aveți un singur copil, cum este cazul meu, copilul dvs. chiar și într-un spațiu vast se va plictisi la un moment dat fără alți copii. Ceea ce vă va conduce să solicitați 100% din voi tot timpul. Asigurați-vă, așadar, că activitățile oferite de hotel sunt potrivite pentru vârsta copilului dumneavoastră. De exemplu, dacă copilul tău este bebeluș, tir cu arcul nu are niciun folos, dar o sală de joacă este perfectă. Dacă are vârsta mai mare cu bicicleta sau alpinismul, sunt activități pe care le va plăcea să le facă și așa mai departe ...

companie

Un hotel pentru copii are de obicei mai multe, așa că dacă ai un singur copil ca mine, mergi cu capul sociabil, deoarece inevitabil vei ajunge să te relaxezi cu alte cupluri. Ceea ce poate fi grozav pentru tine. Bunica mea, când mama și unchiul meu erau mici, îi ducea la schi în fiecare an în aceeași săptămână. Nu a schiat, așa că a rămas cu celelalte mămici din hotel. Pe scurt, mulți ani mai târziu, aceleași mame rămân cele mai bune prietene. O altă opțiune este să vă aranjați cu mamele prietenilor școlii dvs. pentru a face o excursie în grup. Indiferent unde mergi la clasă, totul este mult mai bun și mai distractiv. În afară de asta, mămicile se pot transforma în vizionarea copiilor, astfel încât să se relaxeze cu toții.

loc de joacă

Una dintre cele mai bune opțiuni pentru mame este un hotel nou și sigur, cu un loc de joacă pentru toate vârstele. Ori de câte ori ai între plimbări și activități, locul de joacă este cea mai bună cale de ieșire. Acolo copiii interacționează, își fac prieteni, trăiesc cu diferiți copii de toate vârstele și încă îți poți face prieteni. Ador această opțiune. Pur și simplu nu uitați să mergeți la tenis, să aduceți apă și gustări dacă nu puteți să-l scoateți atât de curând.

Bună mami, sper că v-a plăcut postarea și dați sfaturi aici în cadrul hotelurilor pe care v-a plăcut să le luați copiii. Toți noi, sunt sigur, ne vor plăcea sfaturile.

Saruturi si pana data viitoare