Să ai chef la sfârșitul zilei - Cu Mamis la Zori

Ai alergat toată ziua, tot ce vrei să faci este să dormi. Dar căsătoria ta suferă ... Verifică cum să ai chef la sfârșitul zilei.

A nu fi ușor la sfârșitul zilei când ajungem acasă obosiți nu este ușor. Așa că m-am dus după Dr. Vanessa do Mamis în zorii zilei pentru a mă ajuta să-mi dau seama cum să fac asta.

S-ar putea să vă întrebați de ce sunt îngrijorat în privința asta. La urma urmei, nu sunt căsătorit și nu am o căsătorie de păstrat. Da, sunt o mămică mândră solo.

Astăzi am o relație de 4 ani cu o persoană pe care o iubesc foarte mult și care mă face foarte fericită. Un bărbat care-și iubește fiul și care împreună rămânem o familie. Dar, ca toate relațiile din lume, avem dificultățile, diferențele și discuțiile noastre. Așadar, sunt foarte interesat de acest subiect și de acum înainte îi voi pune dr. Vanessa mai multe întrebări. Chiar și următorul videoclip cu ea este despre foreplay. (Abonați-vă la canalul YouTube pentru a nu rata!)

Urmăriți videoclipul și vedeți cum să vă mențineți spiritele la sfârșitul zilei și să vă faceți relația mai fierbinte:

[YouTube]

Ce se întâmplă? ți-a plăcut videoclipul? Ce probleme despre cupluri ați dori să vedeți aici? Comentați aici și o voi întreba pe dr. Vanessa.

Saruturi si pana data viitoare