Cum și când se spală hainele pentru bebeluși

Ți-ai făcut ținuta, ai prins un munte de haine mici și așteaptă să sosească copilul tău. Ce acum? Nu vă faceți griji - astăzi veți afla cum și când să spălați hainele bebelușului!
Și dacă ținuta ta este încă un „proiect în construcție”, avem o listă completă de articole care nu pot lipsi deloc, de la geantă la cereale până la lenjerie! Dați clic aici).

Spălați hainele înainte de a sosi copilul

Este probabil ca hainele pe care le-ați cumpărat sau ați acumulat puțină murdărie în timp ce erați încă în magazin. Împerechează acest lucru cu faptul că pielea bebelușului este foarte sensibilă și va avea o problemă de alergii și iritații la îndemână. Dar acest lucru este ușor de evitat: spălați hainele în mașină. Este recomandat să utilizați setarea delicată a aparatului. Articolele super delicate pot fi spălate manual, atât timp cât sunt cu atenție. Și nu amestecați hainele bebelușului cu restul familiei - spălați întotdeauna separat!

Nu uita de alte articole.

Orice element care va intra în contact cu pielea bebelușului dvs. trebuie igienizat, ceea ce înseamnă că ar trebui să spălați și articole precum foi, pături și salopete.

Alege cel mai bun moment

Multe mămici și tătici își lasă rufele în ultima clipă, ceea ce poate adăuga un pic de stres în ultimele săptămâni de sarcină. Deoarece bebelușii trebuie să se schimbe destul de des hainele, nu subestimați sarcina și pregătiți spălarea în avans.

Cum să se usuce

Vă puteți usca hainele pe linia de haine (alb la soare, colorat la umbră) sau în uscător. Dacă utilizați uscătorul, verificați recomandările de temperatură de pe etichete pentru a evita riscul de deteriorare a pieselor.

Cum se păstrează


Multe persoane țin hainele în dulap până ajunge copilul. Dacă vă preocupă de praf, acoperiți ținutele cu țesătură TNT, creând un strat suplimentar de protecție.

Acum că sunteți gata să vă spălați hainele copilului, nu uitați: De vreme ce există alte lucruri care se vor schimba în viața voastră (în bine!), Nu costă nimic de pregătit. Vezi câteva dintre aceste modificări și sfaturi mai valoroase aici!