Cum să te „bucuri de fiecare clipă” din viața copilului tău

Să ne bucurăm de fiecare moment al vieții celor mici este ceva pe care toată lumea îl sugerează, dar nimeni nu spune cum. De aceea am plecat după aceea să aflu.

Să mă bucur de fiecare moment din viața fiului meu este ceva care îmi pasă mult. Dar, în aceste zile am citit un articol din Huffington Post Brazilia, în care o femeie cu doi copii pe plajă ascultă un comentariu în cuplu. „Amintiți-vă iubirea cât de fericiți eram atunci ...” Și în Postare această femeie se oprește și își dă seama că cea mai bună parte a vieții ei este acum, ceea ce trăiește astăzi. Unde ea și soțul ei sunt uniți cu copiii lor mici.

Detaliu: Se simte epuizată și deloc, în cea mai fericită fază a vieții ... Acum ce?

Trebuie să fiu de acord. Da, suntem în cea mai fericită fază a noastră, copiii noștri au nevoie de noi, problemele lor, ca ei, sunt mici și ne plimbăm fără să observăm cât de plini de iubire suntem.

Concluzia este că, zi de zi și între chinuri, toți îl pierdem din vedere și ne lăsăm îndepărtați de oboseală și proastă dispoziție. Acestea sunt momentele în care renunțăm să ne bucurăm.

Îți voi explica ... De fiecare dată când cineva îmi spune:

„Bucurați-vă de fiecare minut care trece atât de repede” mă întreb: Cum am înțeles cum să mă bucur de fiecare moment.

„Este important să ai vise, dar nu uita niciodată că viața ta se întâmplă acum, chiar înainte ca aceste vise să devină realitate.” - Bianca Arcangeli

Am ajuns la concluzia că pentru a ne bucura de „a ne bucura de fiecare clipă”, nu putem renunța niciodată și nu vom vedea niciodată minunea în lucruri. Un exemplu pentru a clarifica metoda:

După o zi lungă și obositoare, îți vei pune copilul să doarmă, el este agitat, așa că știi deja că va fi un efort lung și te apropii de situație cu nerăbdare, gândindu-te la tot ce ai de făcut după ce doarme.

Acest lucru este atunci când acționezi greșit, poate nu atât acționează, ci gândești. „A te bucura de fiecare moment” pentru mine înseamnă a te confrunta cu situația, privind avantajele și nu timpul și dificultățile situației.

Așa că astăzi, când mă aflu în situația descrisă mai sus, în loc să devin nerăbdător, cred că o să citesc o carte cu fiul meu pentru a-l calma, apoi să mă culc cu el în pat, până când adorme relaxându-se. Mă opresc să-i miros parfumul său unic și minunat și pur și simplu mă bucur de acel moment când el are nevoie de mine culcat pe partea lui de piele pentru a adormi. Cred că voi uita tot ce este în așteptare și mă voi bucura de secundele în care pot fi alături de el, deoarece în adânc nu am vrut să fiu nicăieri în altă parte. Așadar, de ce nu pot uita lumea când acum îmi trăiesc țelul "> copilul meu fericit fără griji așteptând să vină somnul ...

Gândiți-vă altfel!

Nu face nimic deosebit în mod diferit, ci gândește altfel, nu este copleșit de anxietate și pierde mirarea momentului. Tot ceea ce face o mamă este pentru copilul ei, bunăstarea și fericirea lui. Adică tocmai asta trăiești deocamdată.

Așadar, când te afli în acele momente, întreabă-te: există un alt loc în care aș vrea să fiu? Există altcineva care ar fi o companie mai bună decât copilul tău?

Nu am spus niciodată că va fi ușor și că uneori nu veți fi copleșiți de anxietate sau nervozitate. Dar amintiți-vă, când credeți că renunțați la acel moment și acel moment nu va mai reveni niciodată ...

Pe scurt, sfatul de astăzi este atât de celebru: „Scurt merge foarte repede”, care, în ciuda faptului că este extrem de dificil de urmărit, cel puțin de această dată ai un mod de a face asta.

Asigurați-vă că comentați mai jos ce părere aveți despre postare și sugerați idei despre ceea ce ați dori să vedeți aici.

Saruturi si multe momente speciale pentru tine in acest weekend.