Cum să închei toate luptele surorilor

Luptele cu boxe sunt ceva care îngrijește orice mamă. Este plictisitor, îndepărtează liniștea și îngreunează trăirea în viața de zi cu zi. Deci, a mers după o modalitate de a pune capăt problemei o dată pentru totdeauna ...

Lupta între frați sau între copiii mari, poate fi foarte dificilă. Când printre prieteni, mamele nu știu niciodată ce să facă ... Toți noi, mamele (eu însumi), murim de rușine la fața locului, niciodată sigur cum să reacționăm și aceste situații lasă un climat plictisitor care se termină cu o zi de joc. Atunci când ești frați toată ziua, este și mai complicat, deoarece luptele, când sunt constante, pot face viața mamelor în iad și ieșirile în familie sunt haos.

Dar ce să faci? În general, atitudinea adulților este să se separe imediat. Dă-le o înfiorare „drăguță” și trimite-i pe fiecare la un colț. Nu este nimic în neregulă cu această atitudine. Cu toate acestea, ea nu rezolvă de obicei lupta copiilor definitiv. Peste puțin timp vor fi din nou „ruperea bățului” .

Vezi și: 7 obiceiuri mame mari!

Am un singur copil. Prin urmare, nu am încă experiență în lupte cu frații. Dar, pe de altă parte, a trebuit să rezolv multă luptă pe locul de joacă. Dar, deoarece cercetarea este pentru toată lumea, am apelat la cele mai bune sfaturi și soluții la această problemă. La urma urmei, sper să am un al doilea copil într-o zi ...

Am găsit o soluție excelentă în cartea The Whole Brain, scrisă de Daniel J.Siegel MD și trebuia să vă împărtășesc.

Sfaturi minunate pentru a încheia luptele cu frații frați o dată pentru tot:

Separați lupta dintre frați și înțelegeți situația

Înainte de a da pedeapsa este important să asculți ambii copii. Chiar dacă se mint sau se acuză reciproc, este important să asculte explicația fără întrerupere și să simtă că le asculți. Faptul că nu întrerupe învață răbdarea și ascultarea lor arată că ceea ce spun ei are valoare.

Schimbă rolurile

După înțelegerea situației, explicați-le reciproc situația și rugați-i pe copii să încerce să se pună în picioare. Este posibil să nu funcționeze, deoarece mulți adulți nu reușesc. Dar ideea este exact. Învață-ți copiii să se pună în situația celorlalți și să gândească ce ar face dacă ar fi în pantofii celuilalt, ce ar simți ... Această lecție nu se învață peste noapte. Dar doar propunând acest exercițiu, deschideți deja o nouă lume de posibilități pentru copiii dvs. și arătați o altă perspectivă, alta decât acea părere egoistă a copiilor. Vei fi învățat empatie, ceva care nimeni nu se naște știind.

Vezi și: 8 sfaturi despre cum să ai un copil comportamental

Găsiți soluția de luptă cu fratii frați o dată pentru totdeauna

Acum sfatul cărții: întrebați-i cum își propun să rezolve problema! Simplu ca asta. Desigur, puteți veni cu idei și interveniți, astfel încât soluția să fie corectă. Însă, linia de bază este că, cu această atitudine, le faci loc să se gândească la vreo soluție benefică pentru amândoi. În acest moment le veți oferi șansa de a veni cu o soluție pe cont propriu, fără a fi nevoiți să lupte. O atitudine matură, care probabil le va necesita: negociere, empatie, capacitatea de a rezolva singure probleme și etc. Pe măsură ce cresc și dezvoltă aceste abilități, vor căuta în mod natural să-și rezolve conflictele în acest fel, între ele, fără lupte și fără să strige.

Cu acest fel de soluții pentru luptele cu fratii, veți învăța copilul dumneavoastră să:

 • Ascultați-vă unii pe alții
 • Pune-te în pantofii celuilalt
 • empatiza
 • negocia
 • Rezolvați problemele
 • Au gândire logică
 • Aveți răbdare
 • Sa ai o viata sociala pozitiva
 • Înțelegeți conceptul de sacrificiu
 • respect
 • Ajunge la solul din mijloc
 • Ceda

Cel mai bine, toate aceste abilități și calități vor face copilul dvs. un copil diferențiat, mai matur, mai inteligent, mai bine rezolvat, cu o probabilitate mai mare de succes în viață.

Este uimitor modul în care atitudinile noastre de zi cu zi pot sau nu pregăti copiii pentru viitorul lor. Atitudini simple care nu consumă timp suplimentar și ajută și în viața ta. După toate acestea, va fi sfârșitul luptelor acasă ...

Nu uitați să-mi spuneți ce părere aveți despre postare, lăsați comentariile și experiențele dvs. aici.

Saruturi si pana data viitoare