Colita grav greșeală

O cunosc! Și o știu! Toată lumea m-a avertizat ... că mai târziu, când va crește, voi regreta că l-am lăsat cu obiceiul de a-și petrece ziua în poală sau de a-l face să doarmă în poală.

Dar ... sentimentul că am copilul în poală după ce s-a născut și în fiecare zi până în ziua de azi nu poate fi mai bun. Dă o pace pe care nimic altceva în lume nu o poate oferi. Fără medicamente, nimic.

În plus, vine asigurarea că în poala ta, nimic rău nu i se poate întâmpla lui sau chiar ție.

Pentru mine, cel mai bun loc din casă este scaunul de îngrijire medicală din camera lui.
Când sunt insomnie, frică, nervoasă, nesigură sau vreau să cred că se oprește întotdeauna acolo că mă duc. Se pare că aerul diferă.
Niciodată nu am avut un loc de genul acesta pe care îl iubeam și mi se pare atât de bine să am unul, trebuie să fiu fără el, l-am găsit abia acum că am hahaha

Ei bine, după cum puteți vedea din mărturiile mele de mai sus, fiul meu a avut o colită severă. Lucrul greu este că acum are 7 luni și cântărește 8 kilograme.

Pe scurt, fac culturism, dar nu atât de bine! Mai ales acum după operația mea. Nu voi putea să port greutate o perioadă de timp și el își dorește poală și, de asemenea, adulmesc
aiiiiii
Oricum, înapoi la subiect, mame și viitoare mămici, știu că voința este mai puternică și nu servește să vorbești, dar încearcă să nu dai colită copiilor tăi.

Atenție !! Plătim prețul mai târziu, oricât de dulce ar fi prețul!