Vânat: Cum să opriți această criză la un moment dat

Nu este nimic mai plictisitor decât un copil care iubește să tânjească tot timpul sau pentru orice vrea. Iată cum să scapi de această nebunie oribilă de doruri pentru toți!

Rânjitul este ceva pe care îl face fiecare copil și, pentru că este atât de plictisitor, este o atitudine extrem de eficientă. Până la urmă, există ceva mai plictisitor decât atât? Fiul meu, ca mulți alții, are această nebunie. Sunt suficient de femeie încât să presupun că funcționează și sfârșesc prin a da în cea mai mare parte a timpului. Totuși, fiind urât și extrem de enervant, am atins limita mea și am decis să-mi dau seama cum să o închei. Iată sfaturile pe care le-am cercetat:

est

Primul lucru pe care ar trebui să-l facă o mamă atunci când copilul ei plictisitor este să taie imediat atitudinea greșită și să-l învețe pe copil cum să o facă corect. Ceva de genul: „Fiul nu mai plânge și joacă corect”

Începeți-vă eficiența

Rânjitul este menit să atragă atenția mamei, tatălui sau oricărei alte persoane implicate. Așa cum am mai spus, de cele mai multe ori funcționează de la cedare este cel mai rapid și cel mai practic mod de a pune capăt „cosirii”. Încă îmi amintesc de mama care se plângea de mine „măcinând”: „La fiică! Nu ești o pisică care să-mi cosă tot? Spune nimeni ”Astăzi recunosc cât de plictisitor este și regret că am plâns atât de mult când am vrut ceva.
Oricum, ideea de aici este pur și simplu să ignori. După efectuarea sfatului de mai sus și spuneți-i copilului să-i ceară ce dorește corect. Ignoră-o până când cedează. Întoarceți-vă spatele, citiți o carte cu voce tare, cântați sau deschideți televizorul. Ceva care face clar că nu ești în atenție.
Ca toate, necesită și voință și răbdare, dar în cele din urmă va da loc. Data viitoare va fi mai rapidă și data viitoare chiar mai mult ... Până când această nebunie va ajunge la sfârșit. Încetează să plânge și începe să comande lucrurile chiar acum.

Vedeți și: Cum să aplicați limitele într-un mod pozitiv

Caută colaborarea din partea oamenilor din jur

Nu are niciun rost să încercați să plângeți dacă soțul, babysitter-ul sau cineva din jurul vostru nu face același lucru ca și voi. Copilul tău are nevoie de procese clare și tot ceea ce încerci să înveți sau orice regulă pe care vrei să o aplici trebuie să fie aplicată de toată lumea pentru a fi eficient. Toată lumea trebuie să colaboreze și să aibă răbdare pentru a educa copilul. Merită chiar o reuniune a familiei pentru a pune tactica clar și pentru a-i determina pe toți să fie de acord cu un comportament uniform.
Toată lumea va trebui să se implice până la urmă. Educația unui copil este în interesul tuturor, nu-i așa?

Arătați consecințele

Un alt lucru despre care trebuie discutat într-o reuniune de familie este pedeapsa. Copiii trebuie să învețe consecințele dreptului și greșelii. Este important să arătați că atunci când nu încetează să plânge bine că vor exista consecințe negative, cum ar fi așezarea la gândire sau sfârșitul unei plimbări, de exemplu. Dacă spuneți: „Nu mai plângeți sau va trebui să vă așezați să gândiți” sau „Dacă nu încetați să plângeți și să vorbiți corect, hai să mergem” faceți-o întotdeauna. Acest lucru nu va trebui să se întâmple de mai multe ori și copilul dvs. va înțelege consecințele plângerii și se va opri rapid.

laudă

Dacă copilul tău șoptește și spuneți: „Opriți-vă și vorbiți corect. Altfel, mama nu înțelege ”și se supune. Felicitări! Spuneți că sunteți mândri. La final, ceea ce cei mici își doresc cel mai mult de la noi este atenția și afecțiunea. Așa că dă ceea ce vor să facă, îi va motiva să continue să facă ceea ce trebuie.

Fii cu ochii pe mâncarea lor

Când copilul tău mănâncă prea multe bomboane sau bea prea mult suc, de exemplu. Da, suc. Sucurile au zahăr chiar și atunci când sunt făcute acasă: fructoza care provoacă același nivel ridicat de zahăr din sânge ca zahărul normal. (Dacă doriți să aflați mai multe, faceți clic aici!) Nivelul dvs. de zahăr va crește și odată cu acesta va fi mai agitat și încântat. Dar, pe măsură ce totul se va ridica, această animație va trece și el va obosi mai mult. Cu asta începe „cosirea”. Așa că rămâneți deștepți și evitați astfel de valori maxime și minime de zahăr.

Fii atent la programări

Aici este simplu. Scaune pentru copii obosite sau înfometate Așa că urmăriți timpul de mâncare și somn. Așadar, evitați deja orice situație care este în prealabil dispusă să șoptească. O rutină bine stabilită ajută foarte mult și în viața mamei și a copiilor. (Dacă doriți să aflați mai multe despre acest lucru, faceți clic aici!)

Fii flexibil

Orice mamă știe că flexibilitatea este extrem de necesară atunci când avem copii în preajmă. Deci negociați. Un exemplu este relația mea zilnică cu Thomas pentru a ieși din duș.
Încep în fiecare zi cu 10 minute înainte:
„Timpul lui Thomas să plece.
"Mama ma lasa sa cant putin mai mult."
„Bine încă 5 minute, dar când mămica vorbește, pleci bine”

Cinci minute mai târziu procesul se repetă la fel. A treia oară spun:

- "Mami Thomas te-a lăsat să stai de două ori acum e timpul să pleci, amintește-ți aranjamentul nostru"> Vezi și: Tantrum! Cum să o termini în Segudos!

Ei bine, mami, procesul meu de a pune capăt mutării lui Thomas abia începe, dar există deja rezultate bune din aceste sfaturi. Sper că v-am ajutat și nu uitați să vă lăsați comentariile, întrebările, sugestiile și opiniile de mai jos. Le-am citit pe toate.
Saruturi si pana data viitoare.