Mirosul bebelușului este o dependență!

Știați că mirosul copilului este o dependență? Da ... Are explicații pentru a-ți mirosi copilul fără să te oprești. Vezi explicația!

Miros de dependență de bebeluș. Ați observat că orice mamă nu încetează să-i miroasă fiul și totuși lasă să iasă unul: E delicios! ”De fapt, nu este nimic mai bun decât să mirosi un copil mic dimineața. Chiar și orice femeie iubește un miros de copil! Nu știu unul care să-i găsească greață sau să spună: „Nu este genul meu”.

De aceea, mirosul bebelușului, chiar și atunci când bebelușul nu este dependența noastră la fel de mult de droguri. Deși cred că este mirosul propriei noastre dependențe de bebeluși și mai mult.

Cert este că puii noștri emană un miros foarte special, iar oamenii de știință din Montreal au vrut să înțeleagă care este mirosul și de ce.

[Related]

Apoi cercetătorii canadieni au selectat treizeci de femei și le-au lăsat să miroase bebelușii necunoscuți și apoi să-și analizeze creierul. Pe scurt, mirosul era ieftin! Producție de dopamină turbocompresată.

Această substanță activează același transmițător neutru ca medicamentul și este un precursor natural al adrenalinei și al altor catecolamine care au o funcție de stimulare a nervilor. Adică mirosul le-a dependent. Mirosul copilului servește la întărirea legăturii dintre mamă și copil. Misto, nu? De această dependență sunt SUPER în favoare!

Ce se întâmplă? Îți place și mirosul copilului tău? Lasă comentariul tău mai jos

Saruturi si pana data viitoare

sursa: super interesant