Lista de verificare pentru călătorii cu copii

Sărbătorile sunt aici și sunteți deja în călătorie, cu achizițiile și cu bagajele în desfășurare. Deja tu și copiii vă veți relaxa pe o plajă, la fermă sau în orice altă parte delicioasă. Excelent!

Cu toate acestea, pentru a nu uita nimic și a nu trece prin nicio apăsare, consultați lista noastră de verificare de mai jos și aveți o vacanță frumoasă!

Mergi la plajă vezi: Bebelușii și copiii mici pe plajă - manualul tău complet

Înainte de călătorie

Implică-i pe copii. Cumpărați ghiduri pentru destinația dvs. și cereți fiecărui copil să aleagă o activitate. Puteți alege chiar Ziua lui Daddy, Ziua mamei și așa mai departe ... Așadar, în acea zi, un membru al familiei ar trebui să cerceteze și să ajute la alegerea activităților, unde să mănânce și etc ... Trebuie doar să vă asigurați că vă respectați bugetul.

Înarmați-vă pentru călătorie. Este timpul să începi să faci cumpărături și să stochezi cărți de colorat, jocuri, idei pentru timpul trecut, filme, serii, o nouă casetă de gameboy sau orice altceva care să-ți angajeze și să distragă copiii în călătorie. Vezi câteva idei aici!

Când conduceți, căutarea și programul se opresc. Dacă călătoriți cu mașina, căutați și programați-vă opririle. În acest fel, nu riscați să vă opriți la o stație fără iluminare sau fără structură pentru copii. Încercați să vă opriți de câteva ori, mai ales dacă călătoriți cu copii mici.

Programează plata facturii și suspendă livrarea ziarului.

Programează-te pe zi la coafor. Epilarea, mâna, piciorul și părul. În vacanță este important să vă simțiți bine.

Uită-te la prognoza meteo a destinației tale online. Chiar dacă mergeți la o destinație fierbinte, nu costă nimic să fiți siguri și să vă pregătiți.

Confirmați orele de zbor și check-in la hotel. Mulți oameni își pierd zborul pur și simplu din cauza lipsei de atenție. Nu costă nimic pentru confirmare și înscriere pe ordinea de zi.

Verificați online. Nu este nimic mai dificil decât să-i ții pe copii distrați la coadă sau în același loc. Prin urmare, orice lucru care îți grăbește pasajul de check-in este binevenit.

Explicați procedura de siguranță pentru copii. Când sunt mici, se pot speria și nu înțeleg de ce trebuie să treacă singuri cu radiografia. Sau de ce căruța sau păpușa lor vor fi luate de la ei, dacă numai pentru câteva momente. Prin urmare, explicați-vă că este rapid și ușor. Dar dacă copiii tăi sunt mai mari, reamintește-le că glume precum „Mami are o bombă în geantă!” Nu sunt permise.

Montați servieta călătoriei. Bilete, rezervări la hotel, documente de călătorie, autorizație de călătorie (dacă este necesar, faceți clic aici pentru a vedea tot ce aveți nevoie pentru ca un copil să călătorească neînsoțit), o copie a fiecărui document, o copie a cardului de vaccinare și orice alt document pe care îl găsiți necesar. Sfatul este să fie pregătit, chiar și copia fiecărui pașaport pe care îl am în dosarul meu.

Lasă copilul confortul acasă. Dacă nu călătoriți cu mașina, nu luați confortul copilului, acesta este un lucru pe care îl puteți închiria cu mașina sau puteți împrumuta de la cineva. Este prea mare și greu de transportat în mână în timpul călătoriei. Dar nu uitați să întrebați magazinul de închiriere sau să cercetați unde să închiriați înainte de a merge.

Fii realist cu ceea ce poți transporta. Inevitabil, la un moment dat, te vei regăsi singur cu pungile și copiii (soțul tău a intrat în baie sau a luat mașina și etc ...) Dacă sunteți mamă singură, atunci inutil să spun. Așadar, planifică-te și fii realist cu privire la ceea ce poți transporta pe cont propriu fără a-ți distrage copiii. Restul de expediere!

Cu o zi înainte de călătorie

Încercați să vă închideți gențile. Începeți dimineața, veți fi surprinși cât de târziu este nevoie pentru a împacheta cu toate furculițele, paltoanele, farfurii, căni și obiecte de ultim moment.

Vezi sfaturi despre cum să faci o valiză compactă pentru copii aici!

Închideți geanta cu toate activitățile și distragerile dvs. pentru copii.

Vezi regula de îmbarcare. Asigurați-vă că geanta dvs. nu este prea mare sau grea și că nu transportați nimic care este interzis în avion. Ultimul lucru de care ai nevoie este valiza ta cu toate nevoile și copiii verificați. Faceți clic aici pentru a vedea regulile de îmbarcare și bagajele avionului!

Organizați ziua călătoriei. Creează-ți o agendă și programează-ți toate obligațiile din ziua ta, cum ar fi: lăsarea câinelui în canisa, drumul către aeroport cu trafic, lăsând mașina în garaj și etc ... Ziua va zbura și mai bine plănuiești să poți face totul cu calmează-te și nu te urca în avionul cel mai stresat.

Gândește-te la hainele pe care le vei purta în călătorie. Îmi place întotdeauna să merg cu ceva confortabil și practic să călătoresc. Fără tocuri, zece mii de jachete sau pantofi care se pot strânge (pe măsură ce piciorul se umflă în timpul zborului). Gândiți-vă că veți avea de-a face cu multe lucruri deja și nu mai trebuie să vă faceți griji pentru hainele sau hainele copiilor. Pentru ei, aduceți o schimbare de haine, pijamale și o pătură pentru a le face să doarmă mai confortabil în avion.

Ai grijă de bijuteriile tale. Nu trebuie să fie de valoare, dar orice este important pentru tine este întotdeauna bun de a purta în geantă. Pentru a preveni! Apropo, scoate-ți inelele în timpul zborului, deoarece mâna se umflă și s-ar putea să se strângă.

În ziua călătoriei

Puneți numele și încuiați valiza. Asigurați-vă că toate informațiile dvs. sunt corecte pe etichetele bagajelor. Marcați-le astfel încât să nu fie confundate pe banda de alergare și să vedeți dacă aveți suficiente lacăte.

Pregătiți casa pentru călătorie.

  • Scoateți gunoiul
  • Luați orice ar putea strica frigiderul
  • Apă plantele
  • Deconectați electronica
  • Opriți aparate de aer condiționat sau încălzitoare
  • Închideți geamurile
  • Opriți luminile înainte de a pleca

Bucurați-vă de îmbarcare prioritară. Intrați-vă devreme cu copiii, depozitați totul în compartimentele de deasupra scaunului dvs. înainte de a le umple, schimba scutecele, dacă este necesar, puneți pijamale și faceți-le confortabile și gata pentru călătorie.

„Înainte de zbor, hidratează fața și corpul copilului și pe al tău. Avionul usucă mult pielea și chiar te poate deranja. ”- Bianca Arcangeli

Confirmați că toate documentele necesare sunt în folderul de călătorie. Nu uitați să aduceți actul de identitate al copiilor dvs. și al vostru dincolo de pașaport, dacă este necesar.

Relaxați-vă și distrați-vă în vacanță!

Sursa: Parents.com; Travelmamas.com