Cheia succesului și cum să-l înveți fiului tău!

Sarcina unei mame este de a avea grijă, de a educa și de a oferi cele mai bune instrumente pentru ca copiii noștri să aibă succes. Iată, au descoperit cheia succesului! Și socotim aici!

Există câteva caracteristici care ajută copilul dvs. să aibă succes, dar în prezent un psiholog din Stanford a finalizat un studiu de 50 de ani. Asta reprezintă harta cheie a succesului celor mai de succes oameni din lume.

Experiența

A avut un experiment în urmă cu 50 de ani cu niște tineri de 4-5 ani. Experiența a fost simplă. Copiii puteau să ia imediat un marshmallow sau să meargă într-o cameră, să aștepte câteva minute (nu știau cât de mult) și să obțină două bezele. În orice moment, copilul ar putea ridica telefonul și cere să plece din cameră dacă s-a săturat să aștepte. În acest caz, vor obține o singură mlaștină.

După experiment, psihiatrul a urmat viața acestor copii timp de 50 de ani. Și a fost capabil să demonstreze că copiii care au sperat să câștige ambele marshmallows astăzi au mai mult succes.

Adică, copiii cu un mai mare autocontrol au fost cei care au arătat cel mai mare succes administrativ. Chiar și copiii cu mai mult autocontrol tind să ia alegeri mai bune decât să nu fie atât de bune, dar care să fie tentante. Psihiatrul a călătorit lumea și teoria sa a rămas fermă chiar și cu copii din alte țări. Potrivit psihiatrului, această caracteristică poate fi predată și îmbunătățită. Ce vă va ajuta copilul în viitor.

Cheia succesului

Cheia autocontrolului este să schimbi modul în care percepi lucrurile. Adică, gândiți-vă într-un mod care vă diminuează dorința imediată pentru aceasta. De exemplu, dacă copilul tău își imaginează un cadru în jurul mlaștinii și îl vede ca pe o imagine, vor fi mai puțin dornici să o mănânce.

Psihiatrul a testat acest lucru cu un băiat care nu arăta stăpânire de sine. Și cu acea instrucțiune a fost capabil să-și țină testamentul pentru mai mult timp. A spus pur și simplu că nu are chef să mănânce o poză.

Unii oameni au un talent mai mare pentru a-și reține testamentele și a menține autocontrolul decât alții. Dar aceasta este și o abilitate învățată. Unul dintre trucuri este capacitatea de a „răcori” starea de spirit. Ceva care în timp poate fi îmbunătățit.

Pe scurt, cheia succesului este să știi cum să schimbi perspectiva de a vedea lucrurile, să-ți „răcorești” testamentele, astfel încât să ai autocontrol. Astfel poți vedea mai multe pe termen lung. Prin urmare, învață-ți copilul din ce în ce mai mult să vadă alte opțiuni care îl fac să aleagă să aștepte sau să se controleze din ce în ce mai mult. El trebuie să învețe să vadă pe termen lung și să nu mai fie imediat ca majoritatea. Cu asta în minte și cunoașterea copilului tău mai bine decât oricine, ajută-l să ajungă mai departe în viitor.

Nimeni nu a spus că va fi ușor ????

Saruturi si o saptamana minunata!

Sursa: New Yorker; The Marshmallow Experience