Cupluri celebre care sunt însărcinate chiar acum!

Indiferent cine ești, sarcina este una dintre cele mai mari binecuvântări ale vieții tale. Vezi ce cupluri celebre sunt binecuvântate chiar acum.

Cupluri celebre care sunt foarte fericite chiar acum așteaptă să ajungă fericirea și dificultățile maternității.

George și Amal Clooney. După ce a fost cel mai neînvins burlac din lume ani de zile. La 52 de ani, George Clooney a găsit dragostea vieții sale și spune că este mai fericit ca niciodată. După luni de speculații au fost confirmate la începutul acestei luni. Amal este însărcinată cu gemeni. Felicitări pentru amândoi!

Actorul lui Jason Statham din filme: Explosive Charge and Snatch Pigs and Diamonds este angajat la Rosie Huntington-Whiteley. și-a anunțat sarcina pe Instagram cu comentariul „Foarte fericit să împărtășim că Jason și cu mine așteptăm !! Multă dragoste, Rosie. Fotografia a fost făcută sau @jasonstatham

O postare distribuită de Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) pe 9 februarie 2017 la 10:55 PST

[fusion_widget_area name = "avada-custom-sidebar-hometppostslarge" background_color = "" padding = "" hide_on_mobile = "vizibilitate mică, vizibilitate medie, vizibilitate mare" class = "" id = ""] [/ fusion_widget_area]

Beyonce și Jay Z au anunțat pe 1 februarie prin Instagram că familia lor va crește. Ea se așteaptă la gemeni! Cele mai bune urări cuplului!

O postare împărtășită de Beyoncé (@beyonce) pe 1 februarie 2017 la 10:39 PST


Zooye Deschanel și Jacob Pechenik. Vedeta "fetei noi" și soțul ei își așteaptă cel de-al doilea copil. Tocmai au avut prima lor fiică în 2015, Elsie Otter.

Bradley Cooper și modelul Irina Shayk își așteaptă primii copii împreună. Modelul Victoria Secret tocmai și-a început cariera cu brandul în 2016, purtând o haină pentru a-și ascunde burtica.

Carol Castro și Felipe Prazeres își așteaptă primul copil. Actrița a postat pe instagram o fotografie lângă soțul ei și a scris în titlul: Dragoste în doză triplă.

Amanda Seyfried (actriță din filme precum Mean Girls și Letters to Juliet - care îmi place alias ...) și Thomas Sadoski și-au anunțat sarcina la un eveniment Givenchy. Au fost angajați în septembrie 2016.

Ciara și Russell Wilson tocmai și-au anunțat primul copil împreună. Cuplul proaspăt căsătorit tocmai s-a căsătorit a postat pe Instagram o poză. Este al doilea fiu al lui Ciara.

O postare împărtășită de Ciara (@ciara) pe 25 oct. 2016 la 20:50 PDT

Karina Bacchi gravidă de 14 săptămâni este fericită cu primul ei copil. La 40 de ani, a ales să facă o producție independentă și este foarte mulțumit de decizia sa. Chiar te gândești la al doilea copil pentru că este o familie mare. Cele mai bune urări pentru ea!