Demerara Zugar - Noul Darling of Diets

Fetelor, poate ați auzit de zahăr demerara. Este un zahăr care nu trece prin procesul de rafinare, prin urmare, păstrează vitaminele și mineralele trestiei de zahăr. Nu dăunează organismului, deoarece nu conține urme de substanțe chimice utilizate în procesul de clarificare și albire. Este un produs natural. Din această cauză, a devenit dragul femeilor și a fost utilizat pe scară largă în dietele funcționale și înlocuit cu altele mai tradiționale.

Demerara zahăr îndulcește mai puțin decât zahărul rafinat și mai mult decât zahărul brun. Trece prin procesul de uscare, ceea ce înseamnă că pierde apă și concentrează mai mult bomboanele. Nutrițional vorbind, este foarte asemănător cu brunul, dar demerara nu schimbă gustul mâncării, deoarece brunul de obicei lasă un gust de suc de boabe de zahăr în alimente sau cu un gust de rapadura.

Boabele de zahăr demerara sunt maro deschis, datorită stratului de melasă care îi înconjoară boabele, sunt mari și greu de dizolvat, de aceea este important să le dizolvați complet, altfel veți constata că nu ați îndulcit suficient și veți ajunge la utilizarea acestuia. mai mult zahăr decât ar trebui, consumând mai multe calorii.

Nu faceți greșeală sau amăgiți-vă să credeți că nu se îngrașă și terminați prin a crește valoarea calorică din dietă. Zahărul Demerara are 376 calorii în 100 grame, iar zahărul alb are 387 calorii pentru aceeași cantitate.

Îmi pare deosebit de perfect pentru a fi folosit în timpul sarcinii și pentru a îndulci atunci când este nevoie pentru copiii tăi.

Fetelor, oricum, FOARTE atent la cantitatea de zahăr din mâncare! Zahărul este oricum zahăr. Cu cât îl poți evita mai mult, cu atât este mai bine!

Pupici!

Gil

Aveți întrebări ">