Bun venit Gilmara Chaves! - Un alt partener al zilei mamei

Fetelor, ce mai faci?

Sunt fericit să vă prezint noul nostru contribuabil aici pe blog, super mamă, soție, atlet și personal Gilmara Chaves! A fost Paulista și campioana braziliană la Body Fitness și este îndrăgostită de gătitul sănătos. Faceți diverse experimente și creați câteva rețete uimitoare! Are foarte multă experiență cu studente, gravide și care se recuperează după naștere. Pe baza tuturor acestor lucruri, vă puteți imagina cât de bine trebuie să ne spună, nu?

Sunt foarte bănuitor să vorbesc, pentru că Gil a fost brațul meu drept în una dintre cele mai mari realizări ale mele, când am pierdut 14 kg și, literalmente, m-am suprasolicitat și m-am vindecat (asta înainte de a rămâne însărcinată, băieți bine "> Când am rămas însărcinată, nu am mai putut face antrenament în greutate după aceea începând cu luna a 4-a și totuși a făcut o idee să mă însoțească în celelalte modalități. Au fost mulți ani împreună și numeroase dovezi de profesionalism și prietenie.

Este războinică, nimic nu este un obstacol pentru ea. Își împacă foarte bine rolurile și este o mamă minunată. Sunt fan al acestei femei!

Bun venit, dragă Gil!

Mâine avem prima ei postare! Asigurați-vă că citiți! ????

Pupici!
Paty