Aflați cum să faceți oala de bucurie


Am găsit această idee atât de simplă și uimitoare, încât a trebuit să o împărtășesc cu tine!
De fiecare dată când Ioan glumește sau aleargă prin casă, îi spun mamei mele ceva de genul „Mama cerului… unde iese atâta energie”> După cum știu că multe mame trec prin asta, iată un sfat mișto, creativ și practic pentru a umple copiii cu activități frumoase ori de câte ori se plictisesc sau nu știu cu ce să se joace. Mult folosită de mamele din Statele Unite, așa-numitul „Sunt plictisit Jar”, ideea este ca dumneavoastră să scrieți diverse activități sau glume pe bucăți de hârtie, să le pliați și să le puneți înăuntru o sticlă mică. Când copilul se plictisește sau își dorește o idee despre ce să facă, ridică o bucată de hârtie din pahar, desenând o activitate „surpriză” și urmând jocul care iese la iveală. Formatul pe care îl poți inova! În loc de hârtii, puteți scrie pe bețe de înghețată. În loc să folosești o sticlă, poate fi o vază, o cutie, după cum vrei! Puteți crea ghivece de diferite culori cu diferite tipuri de activități. De exemplu: Oală galbenă - cu activități în aer liber; Little Pot - cu activități în interior; Potinho Azul - cu activități la plajă sau piscină; Green Pot - pentru a juca singur. Puteți crea, de asemenea, unul pentru fiecare copil ... așa că folosiți-vă creativitatea! Aici voi enumera câteva sugestii, dar, în mod ideal, o faci ca pe gusturile copiilor tăi, cu universul lor! Amintiți-vă: cu cât ideile sunt mai creative și neașteptate, cu atât mai probabil va funcționa Potinho! Hai:

- Înființează o grădină cu materiale reciclabile

- Realizați o sculptură cu bastoane / paiete de înghețată

- Faceți un zmeu

- Alegeți o melodie și creați o coregrafie

- Înființează tabără în dormitor - Realizați un colaj cu imagini și texte din reviste vechi

- Trage diferite animale - Spălați bicicleta

- Realizați pliuri de hârtie (această idee vă puteți împărți în mai multe teme)

- Patinaj cu role

- Joc cu aluat de joacă - Faceți jeleuri colorate

- Personalizați un tricou

- Joacă Cat-Mia

- Monteaza obstacole in piscina

- Configurează bijuterii în costume - Coloreaza un desen

- Umplerea baloanelor de apă

- Plimbați-vă un pic frumos A placut ">

Paty Cayres

Paty are 29 de ani și este mama lui João Victor, 1 an. Mama singură, bine rezolvată, de personalitate, are o relație bună cu tatăl și face totul pentru a vedea copilul fericit!

Este publicistă, a lucrat în agenții, dar experiența sa extinsă este în marketing inovare, gestionarea proiectelor și crearea de noi produse. A lucrat în mari companii multinaționale în diverse industrii, cum ar fi Food and Appliances. Încă de la începutul carierei sale, se remarcă pentru creativitatea și talentul său în traducerea nevoilor consumatorilor, creând produse iconice de mare importanță pentru companiile pentru care a lucrat.

Este îndrăgostită de oameni, arte în general, călătorii, modă, gastronomie, vorbește de coate și niciodată, niciodată, nu lipsește o glumă bună!