Alăptarea de noapte: 4 semne de oprire

Noaptea se hrănește, sfârșesc mamele să doarmă. Prin urmare, mulți abia așteaptă să se oprească cei care alăptează noaptea. Fiți conștienți că există câteva semne care arată că copilul dvs. este pregătit pentru acest pas.

Alăptarea nocturnă a fost una dintre cele mai bune părți pentru mine. Dar poate fi foarte obositor pentru mama. Și deși nu există un moment general potrivit pentru a opri alăptarea noaptea, există semne că copilul dvs. este gata.

[fusion_widget_area name = "avada-custom-sidebar-hometppostslarge" background_color = "" padding = "" hide_on_mobile = "vizibilitate mică, vizibilitate medie, vizibilitate mare" class = "" id = ""] [/ fusion_widget_area]

Ghid general de alăptare nocturnă:

0 până la 3 luni: sânii de la 2 la 3 ore, după cum este necesar
3 până la 4 luni: 2 până la 3 hrăniri de noapte sau hrăniri de 3 până la 6 ore, după cum este necesar
5 - 6 luni: 1 până la 2 hrăniri
7 până la 9 luni: 1 sau 2 hrăniri de noapte
10 - 12 luni: 1 noapte de alimentare la un moment dat
12+ luni: de obicei nu există hrănire nocturnă

Acest ghid este foarte general și nu ar trebui luat în mod literal. Vârfurile de dezvoltare, nașterea dinților, bolile și situațiile specifice pot schimba alăptarea nocturnă necesară.

De obicei, copiii care consumă formule tind să alăpteze mai rar noaptea și să oprească alăptarea mai devreme. Aceasta deoarece formula este mai concentrată decât laptele matern. Prin urmare, copilul tinde să aibă nevoie de un volum mai mare de lapte matern decât formulele.

Acest ghid este de a oferi o imagine de ansamblu a fiecărui moment al alăptării nocturne. Dar pentru a vă anunța când să vă opriți sau să reduceți alăptarea nocturnă, fiți conștienți de aceste semne:

Copilul suge mai puțin în timpul zilei

Dacă descoperiți că copilul dvs. dorește să alăpteze din ce în ce mai puțin în timpul zilei (pentru a afla cum să opriți alăptarea în liniște, faceți clic aici). Dar îți menține alăptarea nocturnă la fel. Acest lucru înseamnă că el poate fi deja gata să se oprească, sau cel puțin să-și reducă alăptarea nocturnă.
Încercați să încurajați hrănirea de zi. Dacă bebelușul consumă volumul necesar de lapte în timpul zilei, ea tinde să ceară mai puține hrăniri nocturne. Este o chestiune de reglementare a cererii sale pentru ziua respectivă.

Bebelușul tău nu se hrănește noaptea ca înainte și deseori preferă să se joace

Dacă descoperiți că bebelușul tău continuă să se trezească noaptea pentru a „suge”, dar sfârșește să mănânce puțin și deja începe să vrea să se joace. Aceasta înseamnă că poate nu mai este foame, ci se trezește ca de obicei. Adică alăptarea pe timp de noapte poate să nu mai fie necesară și poate fi deja redusă sau oprită.


Bebelusul tau a inceput sa manance solide (la momentul potrivit)

Nu există un moment potrivit pentru a introduce alimente solide copilului tău. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest subiect, faceți clic aici.

Când copilul tău începe să mănânce solide, o scădere a alăptării nocturne începe să se întâmple în mod natural. Este posibil să mai aibă nevoie să alăpteze de 1-2 ori pe noapte, dar acest lucru tinde să se diminueze în timp. Trebuie doar să aveți grijă ca cantitatea de lapte să nu scadă în acest timp, deoarece cantitatea de stimulare pe care o primiți este mai mică.

Există o variație largă atunci când copilul alăptează noaptea.

Acesta poate fi cel mai greu semn de observat. Cu toate acestea, dacă descoperiți că copilul dvs. se trezește în momente din ce în ce mai diferite, fără nicio regulă. Acesta poate fi un semn că este gata să încetinească sau chiar să oprească alăptarea noaptea.

Nu se trezește să sugă (după și o lună de viață)

Acest lucru este valabil numai după ce copilul dvs. nu mai este nou-născut. Adică cu 1 lună de viață. Până în acest moment, trebuie să-l trezești pentru a alăpta la fiecare 3 ore. Consultați întotdeauna medicul pediatru.

Aceasta a fost o îndoială pe care am avut-o. În unele nopți, fiul meu a dormit liniștit perioade lungi de timp, fără a cere să alăpteze. Mereu m-am întrebat dacă l-am trezit sau dacă îl las să doarmă. Desigur, fiecare mamă alege o filozofie. Însă, la acel moment, pediatrul meu m-a sfătuit să-l las să doarmă și că, atunci când va fi foame, se va trezi.

Așa că sfatul este aici: Dacă el continuă în mod natural să doarmă, lasă-l să doarmă. Cred în a vă lăsa să alegeți când să alăptați. Oricum ar trebui să discutați întotdeauna cu medicul pediatru înainte de a lua măsuri.

Faceți clic pe vitrina de mai jos și cumpărați îmbrăcăminte modernă pentru mamă!

[Looklink - Vitrina Widget # 75085 - ÎNCEPE…

... END]


Niciunul dintre aceste semne nu înseamnă nimic singur, dar dacă copilul tău prezintă 2-3 semne, discutați cu medicul pediatru și vedeți dacă puteți opri sau cel puțin scădea alăptarea nocturnă.

Fiecare mamă știe exact de ce are nevoie copilul ei și intuiția ei ar trebui să fie cel mai mare ghid atunci când are grijă de copilul ei. În profunzime știi mai bine decât oricine ce trebuie să faci.

Nu uitați să comentați mai jos ce părere aveți despre postare. Am citit toate comentariile fără excepție și sugestiile și sfaturile de dragoste.

Saruta mamicile si o saptamana minunata.

Aveți întrebări sau doriți să vorbiți mai mult despre asta ">