9 cele mai mari greșeli pentru somnul copilului

Copilul tău nu doarme? Deci nu ești singur! Studiile arată că 3 din 10 copii au o problemă de somn și că 97% din aceste probleme sunt comportamentale, obiceiuri de somn, nepotriviri. Celelalte 3% sunt probleme fizice sau psihologice și au nevoie de sfaturi medicale.

Aceasta înseamnă că, dacă copilul tău nu doarme, șansa ca această problemă să fie comportamentală este uriașă, așa că în postarea de astăzi vreau să vorbesc despre 9 greșeli pe care le facem adesea, care pot declanșa asocieri greșite ale somnului, iar rezultatul poate fi dificil să adormi, treziri nocturne sau copilul care doarme doar dacă este leagăn sau piept.

Să nu ai o rutină - gândirea că bebelușul tău va obosi și va dormi atunci când prezintă semne de somn este fals pentru multe familii. Bebelușul are nevoie de predictibilitate pentru a se simți în siguranță și a dormi bine.

S-a obosit bebelușul să doarmă mai bine - Efectuarea unor activități pentru obosirea bebelușului, în special în jurul orei de culcare, este o mare greșeală. Copilul trebuie să fie suficient de obosit pentru a putea dormi, dar nu suficient de electric pentru a se putea calma. Lăsați activitățile pentru toată ziua și bucurați-vă de seara devreme pentru a vă juca calm cu copilul dvs., astfel încât să aibă ocazia să încetinească.

Lasă lumina - lumina scade producția de hormon al somnului, melatonina. Dacă copilul tău nu arată frică de întuneric, cel mai bun pentru mediul de dormit este întunericul total. Dacă există frică, discutați cu copilul dvs. pentru a încerca să-l ajutați să depășească această frică și să aranjați să lăsați o lumină foarte mică (de preferință doar pentru a lumina calea).

Nu lăsați bebelușul să doarmă în timpul zilei - sunt necesare plute pentru a pregăti copilul să doarmă noaptea. Dacă copilul dvs. are sub 3 ani, somnul în timpul zilei este esențial pentru un somn de noapte de calitate. Unii copii fac goluri până la 5 ani.

TV, Ipad, computer - Permiteți copilului dvs. să privească desene animate sau să se joace până la culcare, de asemenea, afectează producția de hormoni de somn. La fel ca lumina, părăsirea televizorului noaptea este o mare greșeală pe care o fac multe familii.

Luați-vă în patul părinților - nu sunt împotriva patului împărțit, dar să lăsați copilul să adoarmă în patul părinților și apoi să-l duceți la pătuț poate provoca o mare spaimă în miezul nopții. Imaginează-ți dacă te-ai culcat în patul tău și te-ai trezit în bucătărie "> Pedeapsă - culcare nu poate fi momentul pedepsei. Am răspuns multor familii că următoarea frază era comună:" Gata? Du-te în camera ta să dormi! " familia vrea să aibă un mic colț în casă pentru ca copilul să se gândească, în regulă, dar uită să asociezi somnul cu ceva rău, acest lucru poate crea o asociere foarte dificilă pentru părinți de a lucra pe capul copilului în timp.

Camera este destinată dormitului! - Copilul ar trebui să-i placă mediul de dormit. Joaca în dormitor în timpul zilei este o modalitate de a crea această iubire a mediului. Lasă-ți copilul să se joace, participă la curățarea camerei, molid. Astfel va fi fericit să se întoarcă în acel mediu la sfârșitul zilei.

Lăsați bebelușul să doarmă suptul sau leagăn - aceasta este una dintre principalele asociații greșite ale somnului. Mâncarea ar trebui să fie diferită de somn și să ai copilul în poală este delicios, dar nu uitați că copilul dvs. va crește și se va îngreuna. Puteți (și ar trebui!) Să vă hrăniți și să vă îmbrăcați copilul, dar nu faceți toate temele. Încurajați-l și calmați-l și puneți-l în pătuț, astfel încât să doarmă fără asociere. Așadar, când se va trezi (și se vor trezi cu siguranță!) La sfârșitul ciclurilor sale de somn, va ști ce să facă și nu va avea nevoie de piept sau de balansare pentru a reveni la somn.

Dacă, din păcate, copilul dumneavoastră are deja asociații și aveți dificultăți în promovarea somnului și odihnei de noapte noaptea, încercați să reeducați pentru a îmbunătăți acest tip de somn. Cu metode blânde, consecvență și răbdare, în câteva săptămâni copilul tău va dormi mult mai bine, iar somnul își poate îndeplini rolul în dezvoltarea fizică, psihologică și motorie a copilului.

Michele Melon este un consultant pentru planificator pentru somn și bebeluși certificat de Academia Internațională a Profesioniștilor pentru Planificatorii pentru Bebeluși (IABPP) și Institutul Internațional pentru Maternitate și Părinți (IMPI) din California. Este mamă și partener al Maternității Coach (www.maternitycoach.com.br), o consultanță specializată în diverse servicii destinate femeilor însărcinate și bebelușilor.

Contact: