9 modalități de a aduce familia împreună la ora cinei

Nu există o plimbare mai importantă pentru o familie decât să fie unită. Împreună, o familie poate susține, crește și învăța mai multe în fiecare zi. La urma urmei, cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru copiii noștri este să fim prezenți și să participăm. Astfel evităm alegerile greșite, riscurile inutile și chiar influențele proaste.

Ora de cină este sacră, unde familia își poate împărtăși viața, nesiguranțele, provocările și greșelile. Cere ajutor, opinii și sărbătorim fiecare victorie împreună.

Desigur, vor fi certuri și certuri. De fapt, luptele nu sunt chiar atât de rele. De vreme ce iau multe lucruri din aer. Dar oricum, de cele mai multe ori va fi plăcut și acest lucru va împiedica copiii să se abată de la părinți. Este un moment pe care copiii tăi pot conta!

Iată, așadar, sfaturi despre cum să mențineți sau să creați această tradiție atât de importantă:

1. Începeți acest obicei când copiii sunt încă mici.

Dacă pentru copii, cina în familie este la fel de sigură și necesară precum spălarea dinților. Nu va fi mult de discutat, devine un lucru așteptat, pe care toată lumea îl face deja automat, fără a se certa și fără rezistență.

2. Determinați un timp standard

Este, de asemenea, ceva care îl face mult mai ușor. Dacă toată lumea știe deja că ora 8 este ora mesei. Familia se poate organiza mai bine și ei și copiii. Nu trebuie să îi avertizați pe toți în fiecare zi.

3. Includeți scoaterea vaselor și spălarea vaselor în ritual.

Cina nu începe când se servește mâncarea sau se termină când oamenii termină de mâncat. Ajutați să setați masa și să o luați. Este la fel de important ca mâncarea. Nu cred că este corect să înveți că mama este responsabilă pentru tot. Copiii ar trebui să ajute. Toate acestea împreună formează un ritual care trebuie urmat și împărțit de toată lumea din familie. Acest lucru face viața mai ușoară pentru mamă și copiii ei nu învață că totul este rolul femeii.

4. Faceți o rutină care funcționează pentru dvs.

Fiecare familie este diferită și are rutine diferite. Așadar, dacă familia ta are cel mai bun timp pentru cină la ora 18:00, verifică-l la 6. Dacă este 8 din cauza telenovelei, verifică-l la 8. Respectă ce este mai ușor pentru tine și familia ta.

5. Nu vă faceți griji pentru ce mâncare trebuie servită.

Indiferent de mâncare, ideea cinei este să fim împreună. Vorbește, cunoaște-ți viața reciproc, dă sfaturi și discută. Încă cred că apropierea de familie este cea mai bună metodă de a ne asigura că copiii noștri iau deciziile corecte.

6. Nu transforma cina într-o luptă pentru o alimentație sănătoasă.

Este sarcina părinților să decidă ce merge la masă. Dar când mâncarea este pe masă, copiii sunt cei care decid ce și cât să mănânce. Înțelegeți, când am început să ne batem în fiecare zi cu copiii la masă. Cina care trebuia să fie o perioadă fericită și o experiență de partajare se dovedește a fi un moment tensionat pe care copiii voștri vor dori să-l evite.

7. „Nu plângeți peste lapte vărsat”

Copilul picură pahar, mâncare și etc ... Așa că stai deja la masă așteptându-l. Când părinții au o reacție extremă în momentul unui accident, asta este ceea ce strică cina și nu puțin mai multă murdărie.

8. Dă-ți dreptul la o pauză.

Nu întotdeauna totul trebuie să fie perfect, iar masa extrem de echilibrată. De fapt, uneori servirea pizza este chiar distractivă, iar sănătatea lor nu va fi compromisă. Important este că cina este un moment special și pentru tine, nu ar trebui să fie o povară suplimentară. Dacă vă place și vă place să vă apropiați familia, toată lumea se va bucura. Tu și partenerul dvs. este cel care a stabilit tonul casei. Când veți experimenta liniște și liniște, casa dvs. va fi astfel.

9. Cina în familie este importantă, da.

Pe măsură ce copiii cresc, un milion de lucruri vor apărea în fiecare zi care vor perturba cina de familie. Este cinema, ședință de studiu la casa prietenului, cină la casa prietenei și etc ... Pentru noi: munca, gimnastica, întâlnirea și oboseala sunt exemple care tind să ne facă să renunțăm la cină. Deci, cu cât este mai înrădăcinată în mintea tuturor este importantă cina, cu atât tradiția va fi menținută mai ușor.

Bună cină pentru tine și până data viitoare!