9 modalități ale copiilor de a arăta dragoste

Este atât de multă dragoste încât simțim pentru cei mici că unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poate auzi o mamă este „TE IUBESC”. Cu toate acestea, de multe ori nu pot spune cuvintele, dar pot arăta dragoste. Vezi cum și să te emoționezi.

Copiii au multe moduri de a arăta dragoste, dar, în cele mai multe cazuri, mamele nu înțeleg sau chiar se pot supăra pe unele atitudini. Nestiind ce inseamna. Deci, fiți inteligent pentru a primi mesajul:

1. Se rostogolesc, întârzie ieșirea sau se plimbă.

Principalul lucru pe care trebuie să-l înțeleagă orice mamă este că pentru un copil să stea cu mama este ceea ce își doresc cel mai mult. Așadar, când mergi pe stradă și copilul tău se oprește să-ți arate totul, se rostogolește, sare fiecare obstacol și te privește în mândrie cu mândrie ... Mergând pe un bloc poate fi o provocare, știu. Dar să știți că acesta este modul lor de a arăta dragoste. Copiii nu au concept de timp. În acel moment, el este cu tine și nu are nimic mai bun decât atât. Prin urmare, tot ce pot face pentru a prelungi acest moment se vor face.

[fusion_widget_area name = "avada-custom-sidebar-hometppostslarge" background_color = "" padding = "" hide_on_mobile = "vizibilitate mică, vizibilitate medie, vizibilitate mare" class = "" id = ""] [/ fusion_widget_area]

2. Ei fug

A alerga este un mod de a demonstra independența. Dar copiii fac acest lucru numai atunci când sunt siguri că veți merge după ei. Când mai mult un copil se simte în siguranță și iubit, mai liber și mai independent, vrea să fie. Făcând acest lucru arată că știu că au un refugiu sigur: tu! Adică, este unul dintre modurile în care copilul tău trebuie să arate dragoste. Rețineți că aleargă mereu, dar, la un moment dat, se oprește și privește înapoi. Ca și cum să confirme că sunteți acolo ...

3. Aveți întotdeauna unele jucării sau Naninha cu ele

Unii copii au o gunoaie preferată pe care o iau peste tot. Alții au faze: fiecare cu o jucărie specifică și în final, altele în fiecare zi iau o jucărie diferită. Se pare că nu, dar acesta este și un mod de a arăta dragoste. Purtarea unui obiect de la ele peste tot este un mod de a avea mereu mami cu ei. Cu această jucărie, nu-și petrec ziua singură la școală, ci cu tine ...

4. Creează o mizerie alimentară

Mâncarea este ceva care le permite copiilor să exploreze și să facă noi descoperiri. Viața copiilor se referă la noi experiențe și învățare. Atunci când vor să vă împărtășească sau să vă arate mizeria pe care au făcut-o cu un chip mândru, ei arată dragoste. Împărtășind toată experiența și descoperirile „fantastice”!

5. Îmbrățișări și ture

Fiecare zi este plină de chinuri și provocări. Plină de bufeuri cu mama ei. Dar întotdeauna, la un moment dat, fiul sau fiica ta îți curge în poală și te privește cu un zâmbet frumos, plin de inimă. Există o modalitate de a arăta o iubire mai bună decât aceasta ">

6. Strigă când ajungi acasă sau la școală

Copiii își dezvoltă încrederea în timp. De fiecare dată când te întorci când spui că te întorci, un pic de încredere și securitate se dezvoltă cel mai mult. De aceea niciodată nu poți fugi sau fugi. Această fericire de a vedea că te-ai întors este o modalitate prin care trebuie să arate dragoste.

7. Împărțiți o bomboană

Când copilul tău are o bomboană sau ceva ce iubește, acesta este cel mai mare atu al său în acest moment. Copiii sunt egoiști și împărtășesc ceva este o excepție. Ceea ce fac doar cu cineva în care au încredere multă și iubesc. Așadar, de fiecare dată când copilul tău îți oferă ceva dulce, proaspăt și pe jumătate mâncat, acceptă-l. Acesta este un gest minunat pentru a arăta dragoste.

8. Realizați un desen sau un proiect „Artă”

Copiilor le place să picteze și să facă creații de artă. Ele fac o zonă de: lipici, hârtie și cerneală. De fiecare dată când îți arată sau îți dă o lucrare de artă atât de mândră, își împarte fericirea și capodopera sa cu tine. Un alt mod în care trebuie să arate dragoste. Apropo, acesta este unul dintre modurile în care poți fi mișcat și arătat lumii talentul micuțului tău.

Faceți clic pe vitrina de mai jos și cumpărați îmbrăcăminte modernă pentru mamă!

[Looklink - Widget Showcase # 57134 - ÎNCEPE…

... END]

9. Repetați rutine și ritualuri

Copiii adoră și au nevoie de rutină. Este ceva care aduce încredere și securitate. Să ceri aceeași carte în fiecare zi și să faci aceleași lucruri îi aduce mai aproape de tine. Așa că într-o zi ieși, de exemplu, rutina te reprezintă: mama ta și cea mai importantă persoană din viața lui. Lumea este un loc foarte mare, iar rutina aduce un sentiment de securitate și reasigurare. Nevoia acestei securități și tu, mereu în preajmă, este o demonstrație a dimensiunii iubirii pe care o simte.

Copiii tăi au diverse modalități de a arăta dragoste. Multe dintre ele nu le prețuim. Prin urmare, data viitoare când micuțul tău are oricare dintre aceste atitudini, poate fi emoțional că ești foarte iubit.

Nu uitați să comentați ce părere aveți despre postare sau să oferiți sugestii, le-am citit pe toate cu multă afecțiune și fără excepție.

Saruturi si o zi de vineri plina de dragoste si fericire.