8 lecții de care trebuie să STOPAM predarea copiilor noștri!

Nu are nimic mai real decât să o înveți prin exemplu. În principal, exemplul părinților. Copiii sunt ca niște bureți și absorb totul.

„Copiii sunt ca cimentul umed, orice ar cădea asupra lor face o impresie.” - Haim Ginott

„Copiii sunt ca cimentul umed, tot ceea ce cade asupra lor face o impresie” - Haim Ginott

Încetarea învățării copiilor despre unele lucruri greșite poate fi foarte dificilă pentru noi. Mai ales că pentru micuții noștri mamele sunt prințese și tatăl eroi. Deci nu este nimic pe care un copil vrea să-l imite mai mult decât eroul sau eroina sa. Tot ceea ce facem îi face să facă referire și să-și referă viața în viitor.

Cei mai mulți dintre noi avem un defect pe care nu dorim să-l copieze copiii noștri. Prin urmare, avem mare grijă pentru a evita aceste erori specifice în jurul lor. Ceva pe care noi înșine îl considerăm perturbator în viața noastră, cum ar fi nervozitatea, anxietatea sau lipsa de disciplină.

Și erorile cărora nu le cunoaștem. Continuăm să le comitem, fără să știm. Doar copiii noștri absorb totul și trebuie să-l oprim deja. Unele dintre ele sunt:

Lipsa de respect te

O dietă nebună, să te îmbăți, să te uiți fără protecție solară sau chiar să te uiți în oglindă și să te enervezi cât de urât și de gras ești. Acestea sunt câteva dintre puținele exemple care se întâmplă zilnic.

Copilul tău învață să se respecte pe sine și pe corpul său. Dacă nu te iubești pe tine și nu te respecți, ce crezi că va învăța?

Gadgeturile electronice sunt utile, dar nu viața noastră.

La ora cinei răspunzi la e-mailuri și navighezi pe Instagram? Sotul sau sotia ta vorbeste, dar te uiti la ceva pe iPad si nici nu asculti? Dormi cu telefonul mobil sub pernă? Sau opriți atenția asupra copilului dvs. imediat ce ajungeți acasă pentru o călătorie pe Facebook?

Dacă faci asta, copilul tău va crede că este corect. Și va sfârși prin a devaloriza momentele personale și reale cu familia și prietenii. Este important să ai distincția că gadgeturile electronice sunt bune pentru a-ți ajuta viața, dar nu viața ta .

Desertul este o recompensă.

Nu cred că există un tată sau o mamă în lume care nu i-a spus următoarea frază fiului său: „Dacă o faci X te duc mai târziu la înghețată” sau „Dacă nu mănânci nu vei mânca desert”.

Vorbind ca o grăsime fostă, ne-am gândit că mâncând o tigaie de brigadeiro la sfârșitul unei zile grele. A le spune copiilor că produsele alimentare dulci sau de orice fel este o recompensă poate fi periculos. Mult mai bine să credeți că a face ceva sănătos este o recompensă și nu doar orice mâncare.

Așadar, o idee este să oferiți 15 minute mai mult timp de joacă înainte de culcare, de exemplu. Ceva sănătos, din moment ce jocul mai mult nu a rănit pe nimeni, nu este într-adevăr "> Înșelăciunea face parte ... Doar nu poate fi prins

Uită-te la un exemplu: „Uau, ai uitat să-mi trec înghețata! Inghetata gratis!

Cine a făcut asta? Sau ai ratat schimbarea greșită la brutărie?

Dacă dai un exemplu, oricât de mic, este mai ușor pentru copilul tău să creadă că poate rămâne la test sau poate lua o gumă de la stand fără să plătească. La urma urmei, este doar o gumă, nu? hei ...

Dacă înveți că poți, de ce nu poate face și el ...?

E în regulă să ratez cuvântul

Spui că îți vei duce copilul la grădina zoologică sau la parc și vei renunța? Ea spune că își va chema soțul și nu va suna?

Dacă nu vă apreciați cuvântul, copilul dvs. va înțelege că un cuvânt nu valorează deloc. Este deja atât de greu să găsești astăzi o persoană de încredere care să facă ceea ce spune și să spună ceea ce face. Vreau ca fiul meu să fie așa, nu?

Sexul poate fi folosit ca putere de negociere

Copilul tău poate fi foarte mic și să nu știe ce înseamnă asta. Dar mesajul va rămâne în subconștientul tău.

Sexul poate fi folosit pentru a obține ceea ce vreau!

Dorința și nevoile altora sunt mai importante decât a ta

Când te duci la coafor și părul tău nu arată așa cum vrei să spui ceva sau să stai liniștit? Și când apa din lavoar este rece? Termini liniștit în loc să spui ce vrei cu adevărat?

Este normal să vrei să fii acceptat sau să fii timid. Dar atenție! Dar când vine vorba de fericirea și satisfacția copilului tău, te gândești tot așa? Aceasta este o lecție foarte importantă, trebuie să exprimi ceea ce este în inima ta și să nu suferi sau să fii trist în tăcere.

Nu mâncați și nu faceți lucruri pe care nu doriți să le facă copilul.

Nu are rost să-ți umple fața cu sifon în fața copilului tău și să spui că nu poate.

O să te vadă cum o faci și crede că nu e chiar așa de rău. Deci, forțați-l pentru noi! Haideți să aruncăm în vânt toate obiceiurile proaste. Va face bine pentru tine și cățelușul tău.

Este foarte dificil să nu comiți niciunul dintre cele opt păcate de mai sus. Deci ideea de aici este să ne angajăm să facem și să fim mai buni și mai buni, până la urmă nimeni nu este perfect, dar putem încerca, nu?

Sper ca v-a placut postarea. Nu uitați să comentați mai jos despre ceea ce credeți și dacă ați iubit ceva, trebuie să nu mai învățăm copiii noștri.

Saruturi si pana data viitoare.