8 sfaturi pentru predarea comportamentului exemplar

Nimeni nu este perfect, dar facem tot ce putem pentru a învăța copiilor noștri un comportament exemplar. Vedeți mai jos câteva sfaturi care vă pot ajuta!

Când copiii noștri sunt mici, există unele lucruri care o fac pe orice mamă mândră. A auzi că copilul tău are un comportament exemplar este unul dintre ei. Educația copiilor noștri este ceva care, la fel ca mâncarea, provine din leagăn. La urma urmei, indiferent cât de mult trece timpul, este care este circumstanța ta financiară, o persoană educată strălucește oriunde.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta copilul să fie una dintre acele vedete din lume, ceva din ce în ce mai rar ...

1. Dați exemplul

„Fă ce spun și nu fac ceea ce fac” nu funcționează cu copiii. Pentru ei, părinții sunt eroii lor. Oameni perfecți, modelele lor de rol și obiectivul pe care doresc să-l atingă atunci când cresc. Nu contează că fiecare mamă sau tată este o ființă umană și are deficiențele lor. Pentru copilul tău ești perfect. Deci, dacă vrei să aibă un comportament exemplar, fii politicos. Dacă vrei să mănânce bine, mănâncă bine, așa mai departe. Mai presus de toate, încearcă să conduci cu exemplu întotdeauna.

Vezi și: Sfaturi esențiale pentru orice mamă - partea 1

2. Fii răbdător

Nimeni nu se naște știind, niciun copil nu poate spune bună dimineața sau noapte bună sau să spună că ceva este bun atunci când nu le place. Unul dintre cele mai frumoase lucruri la copii este sinceritatea și spontaneitatea.

În plus, pe măsură ce un copil în creștere dorește să-și stabilească independența, el devine un individ cu dorințe, aprecieri și nemulțumiri. Predarea unui comportament exemplar necesită răbdare și liniște. Chiar dacă, dacă impui ceva prea aspru, poate fi creată mai degrabă aversiunea decât adeziunea.

3. Repetați

La fel ca o hrană nouă, o nouă învățătură, atunci când este introdusă în viața unui copil, creează stranie la început. Permiteți-i timp copilului dvs. să se familiarizeze cu acesta. Nu va fi prima și a doua oară când va funcționa, poate în a zecea, deci răbdare.

[Looklink - Widget Showcase # 86611 - ÎNCEPE…

... END]

4. Respectă-ți dezvoltarea

Nu are rost să dorești ca un copil care a început să mănânce solide să nu facă murdărie atunci când mănâncă. Sau că știe deja să-și controleze emoțiile suficient încât să nu urle într-un mediu liniștit atunci când este trezit.

Copilul, prin definiție, aduce mizerie și haos. Nu există nicio cale, atunci, nu a cerut de la lucrurile ei la care încă nu este pregătită să participe. Totul are timpul… - Bianca Arcangeli

5. Stabiliți-vă așteptările

Cred că mare parte a fi mamă înseamnă să știi să-ți nivelezi așteptările cu privire la copilul tău cu realitatea. Oricât de strălucitor este, vei ajunge să aștepți mai mult decât poate sau altceva. De câteva ori l-am luat pe Thomas la emisiuni în care m-am gândit că s-a distrat de minune, iar rezultatul a fost plângător pentru el și frustrare pentru mine.

Important este să știi că, indiferent ce simți, ceea ce contează este starea de bine a „pituco-ului” tău și, câtă vreme acvariul SP este un program fain, dacă îți este frică, respectă-l. În caz contrar, tot ce vă puteți aștepta este un comportament prost.

6. Împiedicați-l să nu plece din rutină

Copiii obositi sau infometati tind sa nu aiba un comportament exemplar. Apropo, și adulții. Cine nu intră într-o dispoziție proastă când este foame sau fără răbdare când este obosit.

Nu uitați că acest principiu se aplică și copiilor dumneavoastră.

7. Păstrați-vă calmul

Copiii mici încă învață să asculte și să interpreteze ceea ce se spune. prin urmare, dacă copilul tău sfâșie o carte, spune-i ce ai dori să facă sau în loc de ceea ce nu poate face.

De exemplu: „Locurile silențioase merită respect” sau în loc de „Nu țipă! "

Acum, dacă ești prea nervos pentru a fi rațional. Opriți-vă și numărați până la 10 înainte de a face față situației. Dacă stai liniștit, copilul tău tinde să fie calm, dacă ești nervos, de asemenea, tinde să fie nervos și atunci totul devine mai greu pentru tine și pentru el.

Persoanele calme sunt mai ușor de vorbit decât persoanele nervoase.

Copiii sunt o reflecție a părinților lor - Bianca Arcangeli

8. Impun limite

Copiii vor merge astăzi și ne vor testa mereu limitele. Astfel învață, ce pot și nu pot. Așa că acceptați acest lucru ca reguli de joc și acționați în consecință. Pregătește-ți inima să sufere puțin. Când spui că e ora de culcare, e ora de culcare! Dacă plâng ca și cum ai omorî, asta e parte, dar ai curaj. Un bâlbâit exagerat astăzi este mai bun decât o viață frustrată mâine.

Bună mame, sper că am ajutat, o săptămână minunată tuturor și multă răbdare pentru tine.

Saruturi si pana data viitoare