8 Îngrijirea principală a primului cercel


E drăguț, știu. Dar înainte să ieși să-ți găuri urechea fetiței, acordă o atenție deosebită acestor sfaturi:

1. Piercing-ul urechii mai vechi de 2 luni este recomandat. Înainte de asta, orice infecție poate fi periculoasă pentru copil și, în mod ideal, după primele doze de vaccinuri.

2. Medicii și asistentele sunt cei mai potriviți profesioniști pentru a găuri gaura. Dar nu o mai fac în maternitate, așa cum obișnuiau.

3. Primul cercel trebuie să fie oțel chirurgical sau aur pentru a preveni alergiile.


4. Schimbați bijuteriile numai după 6 săptămâni.

5. Cerceiul trebuie să fie foarte mic, rotund și aproape de ureche.

6. Cerceiul trebuie să acopere tot spatele cercelului și să aibă un vârf rotund, astfel încât cerceiul să nu străpungă pielea copilului.


7. Rotiți cercelul zilnic și frecați 70% alcool pe ureche și în jurul cercelului pentru a preveni infecțiile.

8. În caz de înroșire, sângerare, externare sau febră, solicitați asistență medicală.

Paty Cayres

Paty are 29 de ani și este mama lui João Victor, 1 an. Mama singură, bine rezolvată, de personalitate, are o relație bună cu tatăl și face totul pentru a vedea copilul fericit!

Este publicistă, a lucrat în agenții, dar experiența sa extinsă este în marketing inovare, gestionarea proiectelor și crearea de noi produse. A lucrat în mari companii multinaționale în diverse industrii, cum ar fi Food and Appliances. Încă de la începutul carierei sale, se remarcă pentru creativitatea și talentul său în traducerea nevoilor consumatorilor, creând produse iconice de mare importanță pentru companiile pentru care a lucrat.

Este îndrăgostită de oameni, arte în general, călătorii, modă, gastronomie, vorbește de coate și niciodată, niciodată, nu lipsește o glumă bună!