8 Sfaturi pentru fiecare vitreg trebuie să asculte

Timpurile s-au schimbat și există modele de familie din ce în ce mai diferite de cele tradiționale. Al meu este inclus în această listă, întrucât nu m-am căsătorit niciodată cu tatăl fiului meu și am întâlnit un an și jumătate, cu un bărbat care este un tată vitreg mai bun decât mulți bărbați.

În opinia mea, acest lucru este grozav, oamenii au libertate și nu se blochează în relațiile care îi fac nemulțumiți. Important este să nu uiți niciodată că relația este o muncă grea. Până la urmă, nimeni nu a avut vreodată o relație fără lupte sau probleme care trebuie rezolvate zilnic. Oricât de fericit și pasionat ar putea fi cuplul, trăirea împreună este dificilă. Cu atât mai mult, în lumea modernă, unde nimeni nu este obligat să „plece cu capul” nimănui și suntem din ce în ce mai egoisti și individualisti.

Vezi și: 4 semne că prietenul tău îți poate evita copilul

Adăugarea unui copil face situația și mai complicată. Până la urmă, prioritatea va fi întotdeauna. Prin urmare, a fi tată vitreg sau mama vitregă necesită răbdare.

Oamenii care aleg acest rol de „bunăvoință” sau Bonsdrastos ”sunt oameni speciali, după ce au răbdare, afecțiune și dragoste de tată și mamă, nu sunt, nu este pentru nimeni. - Bi Arcangeli

Deci, pentru a facilita viața acestor oameni speciali, am separat opt ​​sfaturi:

1) Primul an este cel mai greu, în timp totul va fi mai ușor

În primul an, totul este nou. Timpul (în special mama) este rar și toată lumea își dorește atenție în același timp. Odată cu coexistența, toată lumea se adaptează și învață să cedeze. Ceea ce contează aici este o mare răbdare și nu pierdeți niciodată din vedere de ce faceți toate acestea.

2) VOI TREBUIE trebuie să puneți copiii pe primul loc

Tatăl vitreg sau mama vitregă trebuie să înțeleagă că atunci când se raportează la un partener cu un copil, el sau ea aleg să fie ÎNTOTDEAUNA corect, întotdeauna a doua. Relația dintre toți se va apropia în fiecare zi, fiecare în grad și timp. Totuși, până atunci, va trebui să înghițiți multă broască și să vă implicați pe deplin.

Vezi și: 14 pași pentru a fi mamă cu EX-ul tău

Nu există niciun motiv mai mult sau mai puțin mediu atunci când aveți legătură cu cineva cu copii sau când vă alăturați două familii. Trebuie să vă predați complet! - Prietenul meu

3) Toți adulții implicați trebuie să acționeze cu maturitate.

Toți adulții ar trebui să trateze actul și exe cu respect, bunătate și compasiune (chiar și atunci când nu doriți). Totul în viață este o alegere, iar atunci când adulții aleg să acționeze cu maturitatea, totul este mai ușor pentru toate părțile. Faceți întotdeauna partea voastră.

4) Creșterea unei familii este muncă pentru toată viața

Indiferent ce fel de familie ai, setul de oameni și oamenii care se află în ea, se schimbă mereu și munca care menține o familie împreună și fericită și continuă. Trucul este să vă dedicați întotdeauna, să tratați pe toți cu respect și grijă 100%.

5) Crearea de „tradiții” pentru familia ta le va apropia

Nu contează dacă conexiunea este sânge sau nu. Inevitabil, socializarea va crea o legătură între oameni și cu cât această legătură este de dragoste și momente fericite, cu atât mai bine. Așadar, sfatul de aici este să creezi tradiții unice, doar din familia ta ceva ce le place tuturor, include pe toată lumea și te face fericit. Nu trebuie să fie nimic complex, ci ceva care se repetă întotdeauna. Exemplu: faceți ouă decorate de Paște, faceți o zi de vânătoare de comori sau chiar o noapte de mime.

6) Nu aveți așteptări la tencuială

Nu este de folos să încercați să amestecați două familii la un moment dat, rezultatul va fi doar frustrare. Indivizii se vor simți ca o singură familie la momentul potrivit pentru fiecare. Așteptarea că până la o dată limită X, toată lumea va fi fericită cântând împreună este nerealistă sau pesimistă, depinde de relația dvs. și de cei implicați. Ceea ce contează este să lase așteptările deoparte și să mergi „dansând la muzică”. Respectați-vă timpul reciproc. Se va întâmpla când se va întâmpla.

7) Nu căutați desăvârșirea

Fiecare relație este diferită. Unii au nevoie de mai mult efort, alții se întâmplă ca magia, iar alții se îmbunătățesc abia după mulți ani. O familie nu este perfectă și totul nu va fi niciodată în cea mai perfectă ordine. Așadar, străduiește-te să faci tot posibilul și să te relaxezi.

8) Nu uita niciodată! Într-adevăr lucrurile bune necesită muncă și timp.

Tot ce este foarte bun necesită muncă și nu am căzut din cer. Așadar, când vine vorba de amestecarea a două familii sau oameni, fiecare cu propriul stil, personalitate și istorie. Munca nu este simplă. Știi doar că o dragoste și o relație de iubire prin alegere, așa cum este mama vitregă și tatăl vitreg, nu are preț.

Moralul poveștii, țineți-vă de vremurile grele. Până la urmă, nu există nimic mai demn de valorat decât familia tradițională sau nu.

Saruturi, Bi

Inspiratie: divortul Huffpost