8 Atitudini pentru creșterea unui copil de succes

Cum să crești un copil de succes? Rezistența este o abilitate necesară. Verificați postarea cum să vă ajutați copilul să-l dezvolte.

Copiii de succes sunt diferiți de ceilalți. La urma urmei, au gheare și rezistență și fără ea nimeni nu atinge succesul sau niciun obiectiv. Apropo, trăsătura pe care toți directorii generali de succes spun că au nevoie pentru a ajunge acolo este rezistența. Dacă renunți ușor, cu greu vei reuși la nimic. Este ca și cum viața te-a pus întotdeauna printr-un test pentru a vedea dacă meritați succes.

[Related]

Dar cum să-ți înveți copilul să fie un copil rezistent și lovit de gheare. Astăzi știm cât de important este rolul taților și al mamelor. Știm că depășește cu mult să-ți lași copilul să se îmbolnăvească sau să-i fie foame. Puteți, atunci când doriți, să oferiți cele mai bune abilități și instrumente pentru a vă naviga cu ușurință în viață sau pentru a vă proteja, astfel încât să nu puteți face față cu voi în viitor.

1.Ajută-ți îndeplinirea obiectivelor

Indiferent de vârsta micuțului tău și de mărimea viselor și dorințelor tale. Poate fi un cărucior sau campionatul de fotbal al clubului. Învățându-l și încurajându-l pe micuțul tău să cucerească și să persiste pentru a-și atinge obiectivele copilăriei, el va avea mai multă forță și putere pentru a-și atinge obiectivele de adult.

2. Arătați exemple

Încurajați membrii familiei sau cunoscuții să împărtășească exemplul lor de luptă pentru atingerea obiectivelor pe termen lung. Mai ales dacă întâlnești antreprenori, oameni care au început cu un vis și au muncit. Poveștile de succes inspiră adulții, dar îi inspiră și pe copii.

3. Distribuie povești idoli

Spuneți povești despre oameni celebri care au trebuit să lupte mult timp pentru a-și atinge obiectivele. Poate fi de la un cântăreț, un artist sau chiar un antreprenor care face un produs care îi place. Important este ca el să înțeleagă că acești oameni și-au luat copilul, de asemenea, poate fi un copil de succes.

4. Spune povești și arată cărți care inspiră lupta

Există cărți grozave care pot inspira copiii. Un exemplu este cartea doctorului Seuss: „Oh. Toate locurile pe care le vei merge ”sau în portugheză:„ Ah, locurile unde vei merge ”. Un alt exemplu este clasicul: „Râul urât”. Desigur, există și alte cărți minunate, așa că căutați și mergeți la librărie. Nu există o sursă mai bună care să-i învețe lecțiile copilului, în special din cele emoționale inteligente.

5. Întrebați: „Care este partea grea?”

Când copilul tău se simte descurajat sau când vrea să renunțe, întreabă: „Care este partea grea?” Sau „Ce te sperie?” Ajută-l să identifice care este cea mai mare provocare pentru el să își atingă obiectivul și să găsească împreună o soluție pentru această parte cea mai dificilă.

6. Arata-ti pasiunile

Arata-i copilului tau ca ai si pasiuni. Și că îți folosești și timpul pentru a merge după acele pasiuni. Vorbește despre frustrările tale și despre cum ți-ai rezolvat problemele. Împărtășește-ți experiența și oferă exemple de pasiuni pe care le poate avea copilul tău. Ajută-l să-și găsească pasiunea, ceea ce face ca sclipirea din ochii săi să apară. Asta care o face să strălucească. Da, acest lucru se poate schimba pe măsură ce crește, dar indiferent de ce oră se va întâmpla.

„Nu. Nu știi mai mult decât fiul tău ce iubește, ce îl face fericit. ”- Bianca Arcangeli

7. Explicați Frica

În funcție de vârsta copilului dvs., poate să înțeleagă sau nu acest lucru. Mulți dintre noi ca adulți nu credem 100% din acest lucru. Dar frica și noi înșine au fost cel mai mare obstacol în calea succesului. Prin urmare, explicați-vă că a vă teme este normal. Dar asta dacă nu ar încerca nu va ști niciodată dacă ar fi reușit sau nu. Nu este nicio rușine în a încerca și a eșua. Dacă nu merge bine, important este să încercați din nou. Cu succes toată lumea a greșit.

8. Crede-l!

Aceasta este cea mai importantă atitudine. Trebuie să crezi că copilul tău este capabil. Capabil să fie un copil de succes. Capabil de a obține și de a obține orice doriți. Ești cea mai importantă persoană din viața lui și dacă ești în spatele lui dându-i putere și împingându-l să fie orice vrea să aibă succes. Cu credință și siguranță că va reuși. Nimic nu te va opri! Nimic!

Probabil că puține mămici vor aprecia această postare. La urma urmei, a avea un copil de succes și perseverent depășește cu mult mințile majorității mamelor. Sunt mai preocupați de modul în care pot dormi puțin toată noaptea sau cum să-și facă copilul să asculte și să oprească chinurile.

[YouTube]

Le înțeleg. La urma urmei, am petrecut mult și „perrengue” cu asta. Apropo, merg până astăzi. Dar pentru mamele care au citit această postare. Știi că fiul tău este foarte norocos. La urma urmei, ești în spatele unui diferențial și din această cauză va ieși deja înainte și cu avantaje în viața ta. Felicitări acestei mame!

Saruturi si pana data viitoare.