7 tactici infailibile pentru ca copilul tău să doarmă mai bine

Ok! Există copii care dorm mai bine și alții care au mai multe dificultăți. Acesta este de fapt. Cu toate acestea, există tactici de bază care sunt sigur că vă vor face copilul să doarmă mai bine.

Fă-ți copilul să doarmă mai bine noaptea, fiind dificil. Cu toate acestea, unele lucruri vă vor ajuta cu siguranță în acest demers. Iată, așadar, lucruri care par de bază, dar atunci când sunt realizate cu atenție, vor aduce un somn mult mai bun pentru tine și copilul tău.

Hrănește-l bine

Evidentă! Deci ... nu atât. Știi acele 100.000 de gustări în timpul zilei. Sau acel sertar ascuns de bomboane pe care toată lumea știe unde este ... Aceste lucruri ar putea fi băieții răi când copilul tău doarme mai bine noaptea.

Dacă copilul tău mănâncă prost, sau mic la cină, se poate trezi noaptea flămândă. Desigur, dacă este prea mic, va trebui să mănânce mai des. Dar după o anumită vârstă, acest lucru nu mai este necesar. Vedeți această postare pentru hrănirile de noapte necesare și vârstele lor!

Ideea este de a evita aceste gustări premature și de a menține timpul corect pentru cină. Deci, când va veni timpul pentru masa ta, el va fi flămând, va mânca bine și va dormi mai bine. Iată alimente care ajută copiii să adoarmă!

Un alt sfat bun în ceea ce privește consumul de noapte este: Evitați să mâncați prea mult! Pântecele foarte greu nu ușurează adormirea sau somnul liniștit. La fel ca în cazul adulților, adică fără feijoadas înainte de culcare.

Candy Run

Nu este nimic mai dificil decât să pui un copil plin de zahăr din sânge să doarmă. Doar pentru a te putea face să te oprești liniștit vei suferi mult și apoi somnul tinde să fie neliniștit și cu întreruperi constante. De asemenea, ciocolata sau bomboanele noaptea îți pot îmbolnăvi copilul în timpul somnului. Aici, acasă, evită orice fel de bomboane, dar atunci când apar, este de obicei pentru micul dejun. Deci Thomas are timp să ardă zahăr în timpul zilei.

[YouTube]


Înțelegeți golurile

Un alt lucru pe care o mulțime de mămici au tendința de a-l rata este sătul de zi. Pe măsură ce copilul tău evoluează, el necesită mai puține goluri zilnice. Problema este că mamele folosesc deseori acest timp de „pace” în timpul zilei pentru a-și face treburile și nu vor să renunțe la această rutină. Alții își lasă copiii să se trezească singuri, ceea ce îi determină să doarmă mult mai mult decât este necesar. La final, la culcare, copilul tău este nedormit sau doarme mult mai puțin decât se aștepta. Nu greșește, după toate a dormit mult după-amiaza. Doriți să știți de câte goluri are nevoie copilul dvs.? Click aici!

joacă

Ați văzut acele imagini cu copii dormind oriunde "> Continuați să dormiți corect

Fiecare lucru viu are un ceas intern, ceva care își organizează metabolismul. Așadar, profită de asta și determină-ți copilul să doarmă în fiecare zi la 8 pm, de exemplu. El va începe să se simtă somnoros în acest moment și acest lucru îl va face pe copilul tău să doarmă mai bine. La fel ca tine. Somnul funcționează ca foamea, dacă mănânci în fiecare zi la prânz, vine acest moment când începi să simți foame, nu-i așa? Deci fiul tău este la fel. Amintiți-vă, copiii lucrează la fel ca adulții, dar mai sensibil.

Păstrați rutina

Baie, cină, dinți, masaj și somn ... Acesta este. Aceasta este ordinea lucrurilor. Când se repetă în același mod, îți pregătești deja copilul să adoarmă. Deci, încercați să mențineți această rutină întotdeauna la fel. Este ca și cum îți programezi copilul să doarmă după ce a făcut anumite activități într-o anumită ordine. Dacă doriți să știți de ce este atât de importantă rutina, faceți clic aici!

Faceți un jurnal

Evident, niciunul dintre sfaturile de mai sus nu este o revelație incredibilă, dar majoritatea oamenilor nu-i acordă atenție. Adică este posibil să faci greșeli evidente care împiedică somnul copilului tău, fără să-ți dai seama. Nenumărate întrebări despre cum să-mi fac copilul să doarmă mai bine decât am primit de la mame, unde greșeala este exact una dintre cele de mai sus.

Ceea ce vă cer în această postare este să vă opriți și să vă gândiți exact cum este ziua copilului vostru. Tot ce mănâncă, cât doarme și de câte ori urmează ... Scrie totul într-un jurnal timp de o săptămână, citește-l și gândește-te la ce trebuie ajustat. Cu tot ceea ce s-a notat, puteți observa erori pe care nu le observați în viața de zi cu zi. Acestea sunt, în majoritatea cazurilor, corecții simple care vor face noaptea ta și copilul tău mai liniștite.

Sper că v-a plăcut postarea. Nu uitați să lăsați comentariile aici.

Saruturi si pana data viitoare