7 semne că copilul tău poate fi deprimat

Potrivit OMS, peste 350 de milioane de oameni în întreaga lume au depresie, are un tratament, dar mai puțin de jumătate dintre persoanele deprimate primesc îngrijirile necesare.
Cu cât începe tratamentul mai devreme, cu atât este mai eficient. Sprijinul familiei este dovedit esențial pentru vindecare, iar primul pas este recunoașterea simptomelor.


Dacă observați că vreunul dintre aceste comportamente persistă la copil timp de două săptămâni sau mai mult, căutați îndrumare profesională și solicitați ajutor:


1. Fii trist în cea mai mare parte a zilei.

2. Iritabilitate ușoară și peste normal.

3. Nu se poate distra mai mult cu activitățile decât înainte

4. Regresează comportamentul, acționând copilăresc.

5. Se simte obosit majoritatea zilei și fără motive medicale.

6. Probleme cu somnul.

7. Modificări ale apetitului.

Paty Cayres

Paty are 29 de ani și este mama lui João Victor, 1 an. Mama singură, bine rezolvată, de personalitate, are o relație bună cu tatăl și face totul pentru a vedea copilul fericit!

Este publicistă, a lucrat în agenții, dar experiența sa extinsă este în marketing inovare, gestionarea proiectelor și crearea de noi produse. A lucrat în mari companii multinaționale în diverse industrii, cum ar fi Food and Appliances. Încă de la începutul carierei sale, se remarcă pentru creativitatea și talentul său în traducerea nevoilor consumatorilor, creând produse iconice de mare importanță pentru companiile pentru care a lucrat.

Este îndrăgostită de oameni, arte în general, călătorii, modă, gastronomie, vorbește de coate și niciodată, niciodată, nu lipsește o glumă bună!