7 semne Este timpul să opriți pui de tranșare

Ai probleme să-ți faci copilul să doarmă după-amiaza? Dormește mai târziu și mai târziu? Verificați aici dacă nu este timpul să încetați să mai faceți o singură dată ...

Oprirea gătitului poate fi o decizie dificilă. Până la urmă, de fiecare dată când înțelegem faza în care sunt copiii noștri, se pare că totul se schimbă. Sentimentul este că în fiecare zi ai o nouă surpriză. Când în sfârșit înțelegeți cum îi place să doarmă, totul se schimbă la ora de baie, când îl puteți învăța cum să mănânce, încetează să doarmă la momentul potrivit ... Să ai un copil este o provocare constantă să țină pasul cu învățarea și vârfuri de dezvoltare.

Vezi și: Cum să te descurci cu somnul fiului tău

Astăzi, mă aflu într-una din aceste salturi. Începând cu anul trecut, dezbat dacă să opresc golurile lui Thomas sau nu. La început a fost intuiția mea, ceva mi-a spus că este timpul, dar în ce privește pentru mine, asta nu este niciodată suficient. Am decis să cercetez și să aflu semnele de bază ale momentului în care ar trebui să ne oprim cu goluri:

1. Ghid de referință bazic

Întrucât informația nu este niciodată prea mare, iată un ghid de referință ușor pentru somn și năvală de la naștere până la 12 ani. Acesta este un ghid de referință nu trebuie utilizat de regulă. Cu toate acestea, majoritatea copiilor se opresc de obicei cu capete de la 3 la 5 ani.

Cel mai bine este să aveți o monitorizare privată pentru copilul dvs. Fiecare este fiecare unic și special.

2. A-l pune să doarmă târziu este o luptă

Primul meu indiciu că ar trebui să opresc golanele lui Thomas a fost aviditatea cu care a scăpat de puiul de somn. Fiecare zi era o luptă. Înainte de somnul de după-amiază era ușor, dar în ultimele luni a fost tot mai dificil. Mă scoate la fugă, fuge, face scuze, spune că e zi și nu e ora de culcare ... Până la urmă, puiul de somn care ar dura o oră și jumătate durează trei. Deoarece este nevoie de aceeași perioadă pentru a te face să adormi. La final, el a sfârșit dormind la 14:30, adică când ar trebui să se trezească. Rezultat, noapte dificilă înainte sigur. Acesta este unul dintre primele semne că copilul dvs. nu mai are nevoie de un pui de somn. Doar aveți grijă să nu confundați farmecul momentan cu lipsa de oboseală.

3. El se culcă mai târziu și mai târziu

După cum spuneam, puiul de după-amiază era din ce în ce mai greu și de fiecare dată dormea ​​mai târziu. Rezultat, noaptea fără somn. Mi-am dat seama că intervalul în care Thomas rămâne sus dictează timpul în care se culcă. Mai puțin de 6 ore treaz își face noaptea agitată și îngreunează adormirea. Adică, fiul meu care dormea ​​la 8 sau 8:30 noaptea urma să doarmă aproape zece noaptea în unele zile. Încă un semn că puiul de somn nu ajută.

4. Starea ta de spirit rămâne consecventă

După cum știe fiecare mamă, copiii suferă o schimbare bruscă a stării de spirit atunci când oboseala lovește. Plânge pentru orice motiv, hiperactivitate, starea de spirit, lipsa de atenție și chiar o schimbare a personalității lor. Dacă copilul dvs. nu arată nici o schimbare de genul acesta fără goluri, poate fi inutil pentru el să dea un pui de somn.

5. Are energie toată ziua

Micuțul tău nu adoarme în timpul zilei în mașină și își poate face toate activitățile fără a pierde ritmul sau atenția. Încă un semn că oprirea golurilor este următorul pas.

6.Dormește bine noaptea, chiar și fără somn

Dacă bănuiești că copilul tău nu mai are nevoie de goluri. Puteți face un test. Nu e nimic mai bun decât testarea pentru a vedea, chiar și pentru că vei vedea influența puiului de somn în noaptea ta. Copiii care nu sunt pregătiți să se oprească din somn au o noapte mai grea când nu dorm în după-amiaza. Este acea faimoasă zicală: „Somnul numește somn”.

Dacă doarme bine chiar și zilele noastre, fără zaruri, fără întreruperi și între 11 și 13 ore. Acesta este un alt semn că este gata să oprească golurile.

7. Nevoia de a amâna poate varia

Mămici, acesta este cel mai important sfat ... Nu trebuie amânat în fiecare zi sau fără. Copilul poate varia în nevoie, unii pot avea nevoie de pui de somn de trei ori pe săptămână, unii o dată, alții, niciunul, iar acest lucru se poate schimba. Așa că ai grijă la comportamentul copilului tău. Merită să-l întrebi și să vezi cum reacționează în fiecare zi. Vor fi zile când el va fi mai obosit și alții care nu atât. Este o fază de tranziție ...

Nu folosiți mami, în fiecare zi este o schimbare diferită de acești mici și de fiecare dată când înveți, ei par să se schimbe doar pentru a vă face inteligent kkk

Dar acest lucru ne cucerește nu este ">