7 activități vechi de un an - De făcut în vacanță!

Multe mame nu știu ce să facă cu un copil mic. De aceea, am dat deoparte câteva activități vechi de un an pe care le puteți face pentru a vă ajuta copilul să se dezvolte.

Activitățile vechi de un an sunt întotdeauna simple și chiar vi se pot părea prostești. Înțelege însă că copilul tău nu știe nimic. Și totul, absolut totul pentru el este nou.

Activitățile care vi se par simple, cum ar fi aruncarea unei mingi, sunt complexe pentru un copil de un an. El va trebui să folosească coordonarea motorie fină pentru a deschide degetele și va folosi, de asemenea, coordonarea vizuală a motorului.

Deci nu treceți cu vederea activitățile vechi de un an, pe cât de simple sunt, bine? Având în vedere avertismentul, veniți:

Joacă-te cu o pătură

O pătură simplă, ușoară și mică este ideală. Sau chiar un scutec de pânză merită și el. Pune în fața lui și face valuri, trage, face noduri și balansează în aer. Copilul tău va fi încântat.

Joacă-te cu o piatră de gheață

Dacă este fierbinte, scoateți o piatră de gheață din frigider și dați-o copilului dvs. pe podea. Arată-mi cum alunecă, lasă-l să atingă și să se joace. Aveți grijă să nu-i pună gura, ok?

Aici puteți încă să vă dezvoltați. Luați câțiva pahare de apă și adăugați diferite colorante alimentare diferite. Dă-i copilului tău două sau trei pahare de gheață și o ceașcă de ceai. Toate într-un bol și tot din plastic. Apoi urmăriți doar combinațiile și mizeria.

Joacă stickere

La școala fiului meu le plăcea să facă asta. Nu am înțeles niciodată apelul până când l-am văzut. Dă-i bebelușului tău o bucată de afiș și stickere de orice: stele, marmură colorată, etc. El îi va plăcea și va începe să dezvolte o coordonare motorie fină în același timp.

Joacă dansând

Acesta cred că este frumos. Pune-ți niște muzică pentru copii foarte plină de viață și începe să dansezi. Îți vei da seama că bebelușul tău va începe să o imite. Vă rugăm să aveți o cameră la îndemână. Veți înnebuni cu fotografiile mai târziu.

Joacă-te cu creta

Oohhh viața simplă care este a noastră când suntem bebeluși, nu? O bucată de carton și cretă ne face deja fericirea. Apropo, această glumă poate fi derivată și pentru cerneală, desigur. Dar, mai murdar, mult mai mult ...

Ceea ce trebuie să știți este! Pictura este întotdeauna interesantă pentru copii. Dar devine special atunci când adăugați diferite texturi. Acest lucru deschide perspectivele copilului dvs. în moduri pe care nici nu vă puteți imagina.

Faină senzorială

Dă-i copilului texturi diferite. Toate într-un bol. Orez, linte, năut, făină, șampon pentru copii. Orice altceva care nu dăunează micuțului tău și are o textură valabilă diferită. Fii atent că nu-l pune în gură, da?

Joacă-te cu burete și apă

Acest lucru este tipic pentru căldură. Un burete curat și proaspăt și apă. Simplu ca asta. Toate într-un bol. Arătați cum buretele absoarbe apa și cum se eliberează la stoarcere. Lasă-l să exploreze.

Sper că v-au plăcut aceste activități vechi de un an și nu uitați să încărcați fotografii pe Instagram (@ bianca.arcangeli), ok?

Saruturi si pana data viitoare.

Vedeți și cartea mea electronică: Cum să nu mai strigați la copiii voștri.