6 mișcări care arată dezvoltarea copilului tău

Copiii se dezvoltă constant, cu fiecare minut care trece evoluează și există câteva mișcări care demonstrează clar acest lucru.

Vezi mai jos, 6 mutări care arată această dezvoltare și de ce:

1. Echipa

Sună o prostie, dar dacă copilul tău merge, ghemuiește, ridică ceva, se ridică și continuă să meargă; Acest lucru arată echilibru și că este deja ferm când stă în picioare.

2. Joacă

Jocul lucrurilor începe în jur de 15 până la 18 luni. Când un bebeluș poate face acest lucru, înseamnă că deja începe să-și testeze echilibrul, agilitatea lui în același timp cu condamnarea lui visomotorie.

Apropo, observați cu ce mână joacă de obicei. Până la vârsta de 2 ani, copilul tău începe să aibă o mână predominantă și poți deja să-ți dai seama dacă va fi dreapta sau stânga.

3. Dans

Mișcarea cu ritmul arată că copilul tău învață noi modalități de a-și provoca corpul și învață să-l mute într-o varietate de moduri noi și secvențiale. Acest lucru începe să se întâmple în jurul vârstei de 15-20 de luni.

4. Mergeți înapoi

În mod surprinzător, aceasta este o mișcare dificilă pentru copii de a învăța, mai ales că necesită utilizarea feselor și cvadricepsului (care nu este folosit pentru mersul normal). De asemenea, aceasta este o mișcare care se dezvoltă de obicei de la vârsta cuprinsă între 15 și 24 de luni.

5. Urcați scările

Această provocare începe în jur de 18 până la 22 de luni și este o activitate dificilă pentru bebeluși, deoarece este nevoie de o mare varietate de mușchi, forță și echilibru pentru a schimba picioarele.

6. Sari

Între 2 și 3 ani copilul tău va începe să sară. La început abia poate să-și pună ambele picioare de pe sol. Dar, în timp, va începe să sară mai sus și mai departe. Această activitate necesită forță musculară, agilitate și echilibru.

Asta e mămici, păzește-ți ochii, îți garantez că copiii tăi se dezvoltă frumos în fiecare zi. Țineți-vă de emoție și sărbătoriți cu fiecare pas.

Saruturi si weekend bun.

[Looklink - Vitrina Widget # 33059 - ÎNCEPE…

... END]