6 elemente inestetice de pe care nu trebuie să le cumpărați - videoclip

Care sunt articolele inutile de trousseau pe care nu ar trebui să le cumpărați deloc? Vezi videoclipul cu sora Mommies Clarice și scapă de capcanele marketingului!

Da, există articole inutile de trousseau pe care nu ar trebui să le cumpărați. Este dificil să le identificăm. La urma urmei, când suntem mame pentru prima dată, ne pierdem complet în ceea ce privește cantitatea de lucruri de care „avem nevoie” pentru a le cumpăra pentru nou-născuții noștri sau cei care vin. Marketingul este de așa natură încât credeți că nu puteți avea niciodată bani pentru orice sau că nu va mai exista spațiu în casa dvs.

Piața de layette este imensă în Brazilia. De fapt, este uriaș în toată lumea. În fiecare zi apar lucruri noi care pentru o mamă nouă par esențiale și incredibile! Acestea sunt sticle moderne pentru copii, cercei pentru fete și atribute scumpe ale camerelor pentru bebeluși, cum ar fi camerele de filmare și așa mai departe. Avansele tehnologice chiar fac diferența, dar sunt și modalități excelente de a cheltui bani degeaba.

Eu însumi am căzut în multe astfel de capcane când s-a născut Thomas. Am ieșit la cumpărături pentru marele cărucior care era la modă, haine scumpe, care m-a întristat să-mi pun fiul și am lucruri până astăzi pe care nu ar fi trebuit să le cumpăr niciodată. Pentru a vă face o idee, am cumpărat chiar și o saltea cu senzor pentru a vedea dacă fiul meu respira, este moale. Am aruncat o mulțime de bani în coșul de gunoi.

Așa că am decis să fac echipă cu Sister Mommies (@sistersmommies) Clarice, care este specializată în articole trousseau și să realizez un videoclip care să vă protejeze de cele mai inutile articole pe care le puteți găsi pentru copilul vostru. Vedeți videoclipul de mai jos:

[YouTube]

Deci, ți-a plăcut? Care au fost articolele inutile de trousseau pe care ai regretat că le-ai cumpărat? Împărtășește mai jos experiența ta.

De asemenea, nu uitați să vă abonați la canal făcând clic aici! Are conținut de la o mulțime de oameni drăguți și ai mei, desigur!