5 sfaturi de siguranță pentru copilul dumneavoastră

Nu ai nimic mai valoros pentru o mamă decât copilul tău. Prin urmare, voi căuta din ce în ce mai mult să dau sfaturi de siguranță. Uneori, puțină atenție, schimbări de comportament sau îngrijire pot preveni un accident sau vătămare.

La urma urmei, atenția și grija pentru copii nu doare niciodată. Încă nu știu riscurile pe care și le asumă, chiar și în momentele stupide, cum ar fi săriturile de pe canapea spre cap.

Orice prost al nostru și se pot răni! A fi mamă, babysitter, mătușă, tată, tată vitreg, bunică sau verișoară și a avea grijă de un copil este o provocare constantă.

Eu însumi, când sunt acasă, de exemplu, dacă aș pune tunsori de unghii în chiuvetă și mă așez în pat. Dă 3 secunde îmi amintesc că Thomas poate intra în camera mea. Și când nimeni nu a căutat, întinde-te după clește și rănește-te. Iată, mă ridic din pat la fața locului și schimb cleștele într-o poziție sigură.

Paranoia? Poate fi, dar mai bine garantează-l!

După cum spunea JDSalinger- „Mamele sunt toate ușor nebunii” .

Îmi petrec ziua întrebându-mă dacă copilul meu se descurcă bine și cum să-l împiedice să se rănească sau dacă riscă.

Așa că, pe măsură ce acest subiect este evident important, am decis să încep să pun mai mult accent pe acest subiect. Astăzi vom oferi sfaturi pentru siguranța copilului dvs. la condominiu sau la clădirea dvs.

  • Învață-ți copilul cum să folosească interfonul de urgență al liftului și zonele comune pentru ajutor în caz de pericol. Nu uitați: prin lege, copiii sub 10 ani nu trebuie să folosească liftul nesupravegheat;
  • Instruiți-l să nu acceseze zonele de acces restricționat ale condominiului;
  • Arată și învață-i copilului cum să folosească rutele de scăpare de incendiu (scări de urgență);
  • Pentru a nu dăuna procesului de socializare a copiilor, străinii nu trebuie să fie etichetați ca dușmani. Cu toate acestea, trebuie să le explicați că nu vor accepta niciodată invitații sau mâncare de la cineva fără permisiunea părinților.

Bună joi pentru tine!

Sfaturi contribuite de grupul Hagana